Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156-159 ile başıma gelenler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak1985

Valla aslında 156 dahil çok fazla anım var alfa ile ama 159 la yaşadıklarım daha ilginç :) Başlangıçta kız arkadaşım önceki 98 model 156 da yaşadığım bazı sorunlardan ötürü ki sorunlar 7 yaşında aldığım için normaldi bana göre ama o anlamıyorudu bir keresinde  motor devir sensoru bozulmuştu araba giderken aniden duruyor çalışmıyordu rezil oluyoruduk başka bir zaman şarj dianamosunda problemden ötürü çalışmıyordu yine sorun bunlardan ötürü 159 almadan önce karar aşamasındayken bana sen hala akıllanmadın alma alfa diyip duruyordu...bende ona 156 yaşlıydı normal böle şeyler olması alıcaım araba iki yaşında temiz olucak hem bu kasada sorun yok desemde anlatamıyordum nese sonuç olarak alırsan binmem demesine ramen(şaka olarak sölemişti tabi) aldım... onunda fikri ilk gün binmesiyle birlikte deişmeye başladı ve farkı hissetti şu anda fikirleri tamamiyle deişmiş durumda bende verdiğim kararda ve alfa inatçılığımda nekadar haklı olduumu anladığım için mutluyum... Gelelim anılarıma onada aşağıda dewam edeyim..... --->>>

Burak1985

İlk olay şöyle gerçekleşti... Kız arkadaşımla swiss otelin önünden geçmiş talatpaşa yoluna girmek üzereydik... orda dönemec sonunda ışıklar var bilenler hatırlar... neyse tam ordan yavaşça geçiyorum bir kalabalık ışıklarda yaya geçicinde bekliyor içlerinden biri ellerini maximum reklamlarındaki gibi açtı arabaya bakıp bağırdı 'I LOVE YOU ALFA ROMEO' :)) çocuk arkamdan bağırmaya dewam etti herkes bakıo tabi... ee arabaya yeni boya koruma yaptırmıştım parlıyodu bende içinde gerine gerine duruyorum... başta karşı olan kız arkadaşımda şaşkınlıkla gülümsüyordu :)) İkinci olay ise şöle gerçeklşeşti... bostanlı altınkapıda tarkadaşlarla  yemek yemiştik(kız arkadaşımın 2 arkadaşıda vardı) arabada onun önündeydi nese çıktım arkadaşlarla vedalaştık arabya yöneldim otopark görevlisi abi ile konuşuyorduk tam binicektim 2 kızın aralarında fısır fısır konuşarak bana yaklaştıklarını gördüm, kızlardan biri bana ve arabya bi süre baktıktan sonra ( sanırım ne sorucağını kestiremedi) soru olarak  ksk ye nasıl gidebiliriz diye sordu... bende şaşırdım ilk başta  bu sırada dieride ya aslında onu sormıcaktık dedi kızlar kendi aralarında ikileme girdi  bende ksk nin geride kaldığını söledim sonra kızlar arabaya binebilirmiyiz türde bir cümle kurduki o sırada arkadaşlar o civarda olmadığı için kibarca reddedip geri çvirmek sorunda kaldım ( biçok arkadaşımda anlattıktan sonra bana sövdü doğal olarak) kısacası böle dier anılarım biraz sıradan o yüzden yazmadım başıma inş güzel şeyler gelir bende onları paylaşmaya dewam ederim

Dentist

Bak bu hiç olmamış Burak
İnsan hiç Alfaya binmek isteyen kızları(özellikle de Karşıyaka'lı olanları)geri çevirir mi ya ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Burak1985

Napayım abi mecburdum sakata gelmiyim tırstım ne deseniz doru :)) ama 2.5 senelik ilişki sakata gelmesin die yapmadım:) kızlarda biraz rock çı tarzda dövmeli falandı kaçan balık büyük olur derler ama bunlar idare edicek cinstedi okadar güzel deillerdi :))) ( daha fazla irençleşmiyim bari ) ve benden küçüklerdi baya (18 li yaşlarda)

ATA

Burak telefonum vardı diye hatırlıyorum sende, benim 156'nın 6sını ters çevirip, gelirdim hemen 159 diye =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Dentist

Hızlı delikanlılar nasıl da belli oluyor bak...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

cuneyt

Bende de 159 var ama olmuyo boyle seyler

babi

quote:

Kaşınma otur oturduğun yerde
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Burak1985

quote:

Valla inan 2. olan olay kız arkadaşım olmasa inan bnmde başıma gelmez... böle şeyler hep hayatımda önemli biri varken oluyor :)) bekarken fıs yokk :))

Dentist

quote:

quote:

Kaşınma otur oturduğun yerde

Bence de...
Tam da ........arifesinde; okumamış olalım biz bu satırları.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

ersinguller

valla öyle bir fısatı geri tepmezdim bende ama mito ufak sığar mıydık ki :D

Dentist

Artık yakın temas hâlinde otururdunuz Ersin.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

adnan.geyik

Yapmayın arkadaslar. Yardımsever olun. Genc bayanları yolda nasıl bırakırsınız. Kısmette tam arkadaslarını bırakınca gelmis. Asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık! Bİze de böyle denk gelmiyor ki. Diyecegim herkes icinden kart za..ara diyecek.
Benim hanım görse direk ucan tekme gelir. Söylerken bile icim buz kesti.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Burak1985

quote:

Yapmayın arkadaslar. Yardımsever olun. Genc bayanları yolda nasıl bırakırsınız. Kısmette tam arkadaslarını bırakınca gelmis. Asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık! Bİze de böyle denk gelmiyor ki. Diyecegim herkes icinden kart za..ara diyecek.
Benim hanım görse direk ucan tekme gelir. Söylerken bile icim buz kesti.

Ya şimdi herkes böle dio ama bnm aynı olay aynı şekilde birinin başına gelse cesaret edemez... he tanıdık olmasaydı baştan belki ama o anda çok zordu

147BLACK

Dün akşamüstü ders vermeye gittiğim kreşlerden birisinden çıkıyordum.Elde gitar ve müzik aleti dolu torbalar, lap top falan.
Kreşten 3 sene önce mezun ettiğimiz ve ilkokula başlattığımız bir oğlumuz ziyarete gelmiş ve bahçede oynuyordu.

"Arda öğretmenim, hangisi senin araban?" dedi.
Ben de kapısını açarak gösterdim arabayı.
"vayyyyyy Arda öğretmenim sen milyarder olmalısın, arabaya baksana" dedi.

Giderkende el salladı. Ufak öğrencilerimden otomobillere meraklı olanların "hangi marka araban var?" sorularına Alfa Romeo şeklinde verdiğim cevap ve arkasından "vayyyyy Alfa Romeo'mu" şeklinde çıkan nidalar arada bir keyfimi yerine getiriyor.
Bazen de anahtarın üzerindeki amblemden markayı anlayıp da "çocuklar Arda öğretmenin Alfa'sı varmış...vayyyy" sözleri de başka keyifli olanlar.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

emrazazil

valla benim başımada potansiyel bir artış geldi,otopark deynekçileri fazla para istemeye başladı,peçete satan çocuklar ilk önce bana gelmeye başladı,ooo parayı bulmuşun emree demeye başladılar...diyorum 35.000tl'ye aldım inanmıyor kimsede...bize bunlar olurken sana neler oluyor ve mındar ediyorsun olmazki kardeş yaaa...alfacı adama yakışırmı :)...

eomer

burak bir daha böyle bir olay olursa çekinmeden paslayabilirsin :) yakınım nasıl olsa sana hemen olay yerine intikal ederim :):)
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

Burak1985

quote:

burak bir daha böyle bir olay olursa çekinmeden paslayabilirsin :) yakınım nasıl olsa sana hemen olay yerine intikal ederim :):)

Bence zor bi kere küstürdünmü bidaha zor ama gelirse hemen paslrım :) belki  bidahaki sefer bende boş geçmem tabi kızların bunlardan güzel olması ve şartların uygun olması lazım :))

ATA

Kızlar çirkindi ondan almadın yani???

O zaman bir gün çıkıp bi bostanlıda takılalım herkez yazlığa kaçmadan da, şu çirkin kızları göster bizede
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

frantic

Valla benzeri banada olmuştu mk2 147 li bir bayan arkadaş tam kız arkadaşımı bıraktıktan sonra baya bir takılmıştı yolda , ışıklarda falan ama bende gazlamasına yetişmekten fazla birşeye cesaret edememiştim genelde böyle şeyler 1-2 kere oluyor ama ve asla bekarken olmuyor nedense
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Burak1985

quote:

Kızlar çirkindi ondan almadın yani???

O zaman bir gün çıkıp bi bostanlıda takılalım herkez yazlığa kaçmadan da, şu çirkin kızları göster bizede

Olur Ata :) yanlız çabuk olalım Ağustosta askerim gidişim onaylandı sevk işlemlerine başlıcam 2 hafta sonra austos başındada gidicem nasipse o zamana kadar yapalım hem buluşup görüşürüz ben gitmeden göreyim ksk li alfisti dostlarımı

ATA

Bir asker uğurlaması yaparız o zaman zurnalı davullu

quote:
genelde böyle şeyler 1-2 kere oluyor ama ve asla bekarken olmuyor nedense

Ördek avına ördekle gidicen misali. Yanımızda sevgilimiz yada kız arkadaşımız olduğunda her zaman daha çok değere biniyoruz. Türk kızları böyle malesef
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Burak1985

Alıntı Yap
Bir asker uğurlaması yaparız o zaman zurnalı davullu

Valla süper olur alfa konvoyu ile askere gitmek