Aralık Ayının 15`inde bildiginiz gibi bir kaza atlattım. Kazadan 2-3 hafta sonra internette bir ilan gördüm;
2oo2 Model 2.o Düz Vites Kazasız 156 Sportwagon Araç Çok diri ve temiz duruyodu. Ilan Sahibini Arayıp Aracın Satılıp Satılmadığını Sordum. Araç Evinin Önünde durduğunu ve Bostancı Carium servisine hafta içinde gidip yağına baktıracağını belirtti. Aracın Sahibi Borsa ile uğraştıgından servisteki usta ile birlikte gidip arabayı aldık. Araba bahsedildigi kadar temiz degildi tabi (bana göre). Yapılması gereken işler vardı serviste onlara bakıldı adeta bi alıcı gözüyle ve araca istenen fiyat 25.ooo YTL idi. Benim o arabayı aldıgımda ise amaçlarım farklıydı bi Ses Duvarı Örmek Low rider yapıp 2o" gibi bir jant ve Zender Body Kit Yapıp F355 Sarısına Boyamaktı.
Aracın ufak bir expertini çıkarttıktan sonra araç sahibiyle telefonda görüştük. Hanımı;
Genç bi arkadaş geldi arabayı aldı demiş. Araç sahibide merak edip; Pardon yaşınız gençmiş neden bu tür bir aile arabası dedi? Duvar Örücegimi Belirttim Araca teklif ettigim rakam 22 idi. Araç sahibi bu fiyata arabayı vermicegini belirtti. Daha sonraki görüşmelerimizde araca 23 verdim fakat gene arabayı bana vermediler
Aradan 1 ay geçtikten sonra Servise ugradım ve O aracı gördüm içinden bi bayanla bi köpek indi yeni sahipleriymiş. Aracı 19 Milyara Almışlar. Servisle görüştügümde araç sahibi aracı bana satmamasının sebebi olarak;
"Yaa Kardeşim Manyakmıdır nedir o adam Arabanın içine duvar örücekmiş" demiş
Fakat Arkadaş bana bu ne duvarı diye hiç sormadı O cidden tugla cimento falan şeklinde bi duvar düşündü sanırımki bu kadar büyük farklara aracını vermedi..
Bahsi geçen duvar örnegi;
Buda iyi - kötü benim için bi anı oldu fakat insanların bi anlık tepkilerine dikkat etmeyi ögretti benim için.