Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir-Aydın Otoban çıkışı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfa146

hakikaten topik zevkli olmuş;
bende bitanesini anlatıyım, çift şerit sahil yolunda gidiyorum, hava hafif yağmurlu, yerler ıslak ve önümde bir otobüs yolu ortalamış gidiyor, sıçrattığı yolun suyuna rağmen sol arkasına doğru yanaşıp sellektör yaptım. dedim görmedi heralde tekrar derken, kasıtlı yapılıyordu, korna vs. yok adam inatla yolu ortalıyor. canı sıkılmış heralde aklınca geyik yapıyor. artık başladım sağ sol kollamaya baktım oda beni kolluyor. sabırla bekledim, bu arada yaklaşık 2-3 km. yok gittik. bi ara boşluğunu bulup sağdan solladım. buna ne yaparım derken bir baktım önümde yüklü bi kamyonet sağ şeritten tin tin gidiyor. yanaştım sol şeritten aynısürate düştüm, otobüs geldi başladı kıvranmaya korna vs. komyonetteki amcam bi yavaşlıyor, bi hızlanıyor tabi bende onunla bir hareket ettiğim için bişey değişmiyor. yaklaşık 5 km. kadar otobüs şöförünü arkamda delirttim. yolu bildiğim yol ilçeden geçiyor ve ilçenin ortasında da karakol var solda karşı yolu kollayıp soldaki girintiden daldım karakolun önüne oda benimle girintiye doğru giriş yapar gibi olduysada karakolu görünce sanırım vazgeçti ve yoluna devam etti.
Sanırım bi daha büyüklüğüne güvenip böyle bişey yapmaya kalkmaz.

tolga_ozhan

Bende severek yaparım buna benzer şeyleri. Deli gibi makas atarak gidenleri itina ile yakalar sonra sağ şeritte yavaş giden birisini bulur onun yanına yamanırım. Aynı hızla gider arkadakini deli ederim. Sonra uygun boşluğu bulunca ben kapatır giderim o ufukta kaybolan bir Alfa izler. İleride hızımı tekrar düşürüp beklerim Yanımdan tın tın geçerken zevkle izlerim.

CrazyRomeo156

Benim başıma gelen bi olayı anlatayım.Dün akşam can sıkıntısından boludan akçakocaya gittim.Denizin kenarına çekip etrafı izledim.Geri gelirken ben böyle iğrenç yol düzeni görmedim.Birazda hızlı gidiyorum.Işıklandırma yok hava yağışlı.Yolda kalabalık değil.Neyse ışıklarda durdum.Kalkarken ben hızlanıyorum yanımdaki peugeotda aynı.Deli oldum yüklendim farkı taktım 210km hızla gidiyorum(Normalde o yolda 50 ya da 90km hız).İleride bir göbek kırmızı bir tır göbekten çıkmak üzere sellektör yapıyorum adam görmüyor galiba,Frene basıyorum ama mesafe kısa durmak imkansız adam son anda farketti frene bastı yolun ortasında durdu ben sağdan zor geçtim.Farketmese işim zor olurdu.Ondan sonra 90-100 km hızla gittim

Bundan sonra sakin ve 90-100km hızla gitmeye çalışacam.Sizleride bekliyorum=)

Cem

Topik giderek kontolden çıkmaya başlıyor.Jopla inmeler,210 ile gitmeler.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Dentist

Evet,bence de hiç sitemizde görmek istemediğimiz,günlük yaşamda da yapmaktan özenle kaçındığımız davranış biçimleri bunlar.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ee1122

quote:

Bende severek yaparım buna benzer şeyleri. Deli gibi makas atarak gidenleri itina ile yakalar sonra sağ şeritte yavaş giden birisini bulur onun yanına yamanırım. Aynı hızla gider arkadakini deli ederim. Sonra uygun boşluğu bulunca ben kapatır giderim o ufukta kaybolan bir Alfa izler. İleride hızımı tekrar düşürüp beklerim Yanımdan tın tın geçerken zevkle izlerim.

Bak bu en zevk aldığım şeylerden benim de

kapışan adamı yawaşlatıp kıvranmasını izlememek

n/a

ohoo demekki o.ç diyen karşı şöförün kafasını direksiyona vurarark ağzını burnunu kanattığmızı anlatsaydm banlıcakdnz beni

agucba

quote:

ohoo demekki o.ç diyen karşı şöförün kafasını direksiyona vurarark ağzını burnunu kanattığmızı anlatsaydm banlıcakdnz beni

Kemal Bey, bu ilk ve son uyarı olacaktır. Ya bu sitenin genel yapısına uyacak şekilde katılım sağlarsınız ve devam edersiniz, ya da üyeliğinizi dondurmak zorunda kalacağız. Veya kendiniz de gönüllü olarak ayrılabilirsiniz.

///////////////

n/a

Kendim gönüllü olarak ayrılabilirim.Size pembe dünyanızda başarılar uslu abiler

Sercan Keklik

çok sevınırız bye bye.. Bizim ailemizde küfüre falan yer yok Allah yolunuzu acık etsın.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

erdem1904

Ya bu arada birşeyi merak ettim. Siteden tüm üyeliği iptal olan kişilerin nickleri n/a bunda problem yok. ama araçları niye bir anda 156 2,5 v6 oluyor fiilideki 2,5 10 katı sanal 2,5 sahibi var sitemizde
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

naxos

hergun bahceşehir ,kınalı arasında otobanda gidiyorum o kadar cok şiddete mahruz kaldımkı
sayın focus clio jetta golf bmw sahiplerinden ..
hepsi boylarının ölcüsünü aldılar ve bende artık takmıyorum cekiyorum orta veya sağ şeride paşa paşa 120 100 km bakıyorum keyfim
Sıkıldım yahuu artık cok fazla sınır etmedikleri sürcede hiç bulaşmıyorum
elinizin altında güc olduğunu bilip istersenız ikiye katlıyıp dötle carparım düşüncesini bilmek bile ayrı haz veriyor ..
siz genede sakın olun derim bi gun birine job'la inersiniz karşıdakı silahını cıkarırsa  o zaman
cok kişi arkanızdan Alfasınıda cok severdi diye ağlatmayın derim.??
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Dentist

quote:

Ya bu arada birşeyi merak ettim. Siteden tüm üyeliği iptal olan kişilerin nickleri n/a bunda problem yok. ama araçları niye bir anda 156 2,5 v6 oluyor fiilideki 2,5 10 katı sanal 2,5 sahibi var sitemizde

İlginç bir saptama gerçekten de...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

erdem1904

quote:

hergun bahceşehir ,kınalı arasında otobanda gidiyorum o kadar cok şiddete mahruz kaldımkı
sayın focus clio jetta golf bmw sahiplerinden ..
hepsi boylarının ölcüsünü aldılar ve bende artık takmıyorum cekiyorum orta veya sağ şeride paşa paşa 120 100 km bakıyorum keyfim
Sıkıldım yahuu artık cok fazla sınır etmedikleri sürcede hiç bulaşmıyorum
elinizin altında güc olduğunu bilip istersenız ikiye katlıyıp dötle carparım düşüncesini bilmek bile ayrı haz veriyor ..
siz genede sakın olun derim bi gun birine job'la inersiniz karşıdakı silahını cıkarırsa  o zaman
cok kişi arkanızdan Alfasınıda cok severdi diye ağlatmayın derim.??

işte tam benim düşüncem doblo, kango vs leride unutmamak lazım,
tamponuna dayanıyo geliyor sağa çekip yol verip kendi kendime söyleniyorum 1300 motorun var niye artislik yapıyorsun diye :)
böylece rahatlayıp risk almamış oluyorum. trafikte canavar ve sapkın insan çok. Ankara da gimat kavşağında şirketimizin kamyon şoförlerinden birinin sırf kornaya bastı diye kolunu sallamayla kesiyorlardı. ameliyatla zor kurtarıldı. trafiğin şakası yok canilerin hiç yok. eyvallah diyip gitmek korkaklık değil büyüklüktür.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Togay Tuzcu

Bunlara benzer bir hikayede benden,
bu sene temmuz gibi Kırklareli İğneadaya kamp yapmaya gittik 2-3 gün orman havası kafamızı dinleyelim diye. Herşey çok güzel dönüş yolunda arkamdan bir opel corsa çılgıncasına sekeltör yapıyor, dedim acelesi vardır, çok umursamadım yol verdim geçti.. Bu arada arkadan baktığımda arabası son model corsa 1.2 eco..
Birkaç dakika geçmiştiki opel uzunca bir rampanın başlarında ben rampayı uzaktan görüyorum. Rampanın tepesinde yan yanaydık. Rampadan inerken tekrar çılgıncasına selektör yapmaya başlayınca benim trafodan tık diye bir ses geldiğini duyar gibi oldum.. Halbuki 5. vitesde 100km/h ile paşa paşa gidiyordum, önce 4 sonra tam gaz yapıp 160 lara çıkınca bir baktım ki arkamdaki opelden iz yok :) Kızdım sonra kendime, adam son model corsasını almış benim 145 i görünce biraz ruhunu okşamak istedi herhalde... Bizde 145imle beraber ruhunu okşamış olduk arkadaşın :)

alperbatur

sıradan bir gün, tek başıma 4leventten Beşiktaş istikametinde giderken ışıklarda en önde durmuşum, arkamda da benim yaşlarda birisi mavi opel meriva ile bekliyor, normal kalktım, baktım adam aranıyor, sağdan mı geçsem soldan mı diye geziyor. altındaki araba değil ama heralde babasından almış gaza gelmiş dedim biraz gaza basıyım da rahat etsin arkadaş heralde çok yavaş gidiyoruz diye düşündüm, 2 ile 60-70 yaptım vites değiştirdim,3e taktım ve derken meriva sağdan önüme geçti ve uzadı gitti, tek görebildiğim OPC yazısı oldu. amacım kapışmak değildi ama kapışsamda galibi belli zaten.

kimseyle el kol yapmaya gerek yok, en maksimum ufak bir dıt yapar giderim yoluma. ne geçicek elime adamı öldürsem yada, dövsem, yada kaza yaptırsam. daha çok başım belaya girecek, geceleri uykum kaçacak, tadım tuzum kalmıyacak... en iyisi bir anlık sinirimi yenmeye çalışır başka şeylere dikkatimi veririm.

2metre boyunda gençler var üstelik sat komandosu, eli kolu tutmayan tinerciler bıçaklıyıp öldüyor. hiçbir tartışma kavga dövüş yokken üstelik.