Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

:D Tamam o zaman postayı tekrar deneyelim. Adres please.

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
:D Tamam o zaman postayı tekrar deneyelim. Adres please.

Telefonun şarjı bitmiş açılsın yollarım.  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Gouki

engin uzun

Özgün Bey, sticker ımız varsa bende alabilir miyim? :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

ALFAŞK

:o ben burayı nasıl farkedemedim hani bana sticker

kaldı mı abi bana kaldı mı  :D
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

eminpar

Sticker istiyoruuuummmmmm  :)) Eskiyip çıktı para toplayıp bastırsak mı nasıl yapalım ? Ayın 22 sinde ki etkinlikte hazır olsun. Ne dersiniz ?

alfa38

ar.159

bende etkinlik öncesi t-shirt bastırma taraftarıyım ama yetişmez heralde
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Doğa Tosun

bana da yollarsanız çok sevinirim ücretini ve kargoyu karsılarım yollayın yeter  :alfisti:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Dostlar sticker işini en kısa zamanda hallediyoruz. Sorun bizle değil basan elemanlarla alakalı.

egeozal1

İlk sayfadaki 2, sıradan ilk sticker dan bastıracak mısın Özgün abim? Onlardan bastırıp bir de 22 Eylül e yetişirse elden teslim alacağım kahvaltıda inşallah. :)

eminpar

Dostlar sticker işini en kısa zamanda hallediyoruz. Sorun bizle değil basan elemanlarla alakalı.
:))

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

nightwolf

:))

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bizde alabilir miyiz, 22 eylül de elden alıp oracıkta yapıştırırız inşallah :)

agucba

Valla baskı yapan yerde sorun vardı, onu hallettik de elde sticker sayısı çok fazla değil.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk 4

///////////////

ndiali

merhabalar herkese şöyle bişey düşündüm sadece alfisti üyelerine özel araç çıkarmtası tasarlasak nasıl olur eğer yeterli ve istenilen talep olursa bu işe gönüllü olarak liderlik etmeye veya yardım etmeye hazırım

Alfadanadam

Yıllardır var zaten :)
ama baskı vs konusunda yardım derim diyorsanız yönetimle iletişime geçin derim :)

Tapatalk

ndiali

Yıllardır var zaten :)
ama baskı vs konusunda yardım derim diyorsanız yönetimle iletişime geçin derim :)

Tapatalk
tabiki neden olmasın ben en iyisi başkanlarla konuşayımm :)

Gouki

Sevgili Emin'in zamanında kendi çabalarıyla yaptırdığı sticker'lardan kalanlar şimdi bende. İsteyen olursa özel mesaj ile bana adresini göndermesi yeterli olacaktır.

Tekrar hatırlatmak istiyorum kargo yerine Ptt'den mektup olarak gönderdiğim için biraz geç geliyor ama herhangi bir ücret ödememiş oluyorsunuz.

egeozal1

Özgün abi hangi sticker dan? Foto koyarsan sevinirim. :)

tolga_ozhan

Porsche'ye yapıştırıp gezesim var ama dur bakalım :)

Alfadanadam

Ankara buluşması'nda alfistiturkey sticker itinayla dağıtılır :)

engin uzun

Sticker im bugun elime ulastı.Kara oglanı hafta sonu yıkadıktan sonra yapıstırıp resimlerim.Cok cok tesekkürler Özgün... :alkis:

Gouki

2 ay sonra gelmesine rağmen gösterdiğiniz kibarlık için ben teşekkür ederim Engin abi :-[

engin uzun

2 ay sonra gelmesine rağmen gösterdiğiniz kibarlık için ben teşekkür ederim Engin abi :-[

Ne demek, o kadar işin gücün arasında sticker yapmıssın,postaya vermişsin, daha ne denir ki..Ancak tesekkür ederim..Saolasın tekrar...

ugursahin90

Abi benim arabaya uğraşarak zor yapıştırdığımız sticker tamamen düştü yenisini en yakın buluşmada almam mümkünmü?