Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkboys10

Alfisti turkey yazısı arabasında olan varsa yakından bi resmini atabilir mi?bu aralar reklamcıya çok gidip geliyorum yaptırıyımda arka cam boş kalmasın

Sent from my iPhone using Tapatalk

dogan48586

Benimkinde var fatihmehmet yapistirmis unutmazsam ceker koyarim
2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

guzelbinick

Sticker var mı nerden temin edebiliriz birde resmini koyarmısınız

sametunver134

Beklemedeyiz:)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Gouki

Yakin zamanda olmaz muhtemelen. Motivasyon yok :)

HTC M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Yakin zamanda olmaz muhtemelen. Motivasyon yok :)

HTC M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geldi mi motivasyon özgün :) şaka bir yana yapabilceğimiz birşey varsa yardımcı olalım bizde. 31.07 buluşma planı yapmaya çalışıyoruz. o güne stickerlarımız olursa yapıştırırız  :alkis:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Gouki

Darkboys10

Bgün şirket işi için reklamcıya gittim aklıma geldi çıkarttırdım [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Çağdaş süper olmuş :) Reklamsız zor oluyor bu işler malesef.

Darkboys10

Başkan sen yaptırmadın bizde imkanlarımızla yaptırdık parada almadı
biraz yaptırıyımda da gördüğüm alfaya yapıştırırım

Theillest

Sticker bende isterim Özgün abi gelişme olursa benide sıraya ekleyin :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

JUNIOR

Bgün şirket işi için reklamcıya gittim aklıma geldi çıkarttırdım [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

STİCKER DEDİĞİNİZ ÖRNEKTE Kİ ARABA DA Kİ GİBİ FOLYO YAZI İSE ARZU EDENE TEDARİK EDEBİLİRİM.

umutumut

Bana forumun orjinal logosunu yuksek cozunurlukte gonderin burdan bastirayim reklamci arkadasima birkac yuz tane basariz. Her sehirde belirli arkadaslara gonderirim burdan paylasiriz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an simsiyah bir Guliettam var. Diğer Alfalarımda olduğu gibi onada çok iyi bakıyorum. En çok 147 mi sevmiştim ama guliettayıda sürdükçe daha çok sevmeye başladım.

Theillest

Sticker fontunu bende şimdi buldum umut abi forumda indirmelerde olması lazım bi kırmızı bi beyaz çıkartırayım sonucu atarım.

umutumut

Bende bakarim bugun bi ara. Guzel birsey yapalim şık olsun isterim. Ayrica buldugunuz yuksek kalitede birsey olursa You are not allowed to view links. Register or Login adresine gonderirsiniz.

Şu an simsiyah bir Guliettam var. Diğer Alfalarımda olduğu gibi onada çok iyi bakıyorum. En çok 147 mi sevmiştim ama guliettayıda sürdükçe daha çok sevmeye başladım.

fatihmehmet

Sticker fontunu bende şimdi buldum umut abi forumda indirmelerde olması lazım bi kırmızı bi beyaz çıkartırayım sonucu atarım.

Guzel olursa fazla çıkar alayım ben de

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Theillest

Tamam kardo haber ederim sana kırmızı boğar gibi arka camda film var ya beyaz mantıklı gibi ama bi çıkarsın tanış zaten bakarım ikisinide.

umutumut

Yarin lastikciye ve sanayiye gitcem arabayla ugrasmaktan firsat bulamiyorum hicbirseye cumaya ilgilenip halletcem insallah arkadaslar sonrasi kolay zaten.

umutumut

Tapatalktan giriyorum indirmeler bolumunu bulamadim bu kafamda iyi zaten.Reklamcimiza soyledim isimiz var senle diye.Diledigimiz kadar yaptiririz. Yuksek cozunurlukte gorselleri mail atabilirsen cok sevinirim hazir izinliyken yaparim hizlica. Bugun arabami almak istediler diye canim sıkıldı, vermedim. Saka gibi ha gonul bagi kurdum resmen :)

ilbey666

Eğer işyerime bırakılırsa buradan dağıtım sağlarım arkadaşlar.
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Gouki

Tapatalktan giriyorum indirmeler bolumunu bulamadim bu kafamda iyi zaten.Reklamcimiza soyledim isimiz var senle diye.Diledigimiz kadar yaptiririz. Yuksek cozunurlukte gorselleri mail atabilirsen cok sevinirim hazir izinliyken yaparim hizlica. Bugun arabami almak istediler diye canim sıkıldı, vermedim. Saka gibi ha gonul bagi kurdum resmen :)

Bugün size mail atacağım yüksek çözünürlüklü halini.

umutumut

Mail geldi dostum. Memleketteki bu karisiklikta ve birazda isten gucten bakamadim.maildeki sadece yazi seklinde. Oylemi olsun yoksa logolumu? Ikisindede yaptirayim diyorum ben. Haberdar ederim bitirince

Gouki

Mail geldi dostum. Memleketteki bu karisiklikta ve birazda isten gucten bakamadim.maildeki sadece yazi seklinde. Oylemi olsun yoksa logolumu? Ikisindede yaptirayim diyorum ben. Haberdar ederim bitirince

Valla abicim logoluya gerek yok aslında. Hep yazı olarak "www.alfistiturkey.com" ya da sticker'ı keserek kısaltıp "alfisti turkey" olarak kullanıyoruz.

umutumut

Tamadir transfer kagidiyla beyaz baski 2 farkli boyut yapariz guzelce bugun bitircem insallah

umutumut

Arkadaslar icten camami yapisacak sekildemi yapalim. Distan cama yapisacak sekildemi?