Bilgiler için teşekkürler. Slp nin 400 hpsiyle ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı acaba? Aslında amacım biraz aracım hakkında bilgi edinmek.Eğer nasip olursa 200 hp kadar güç sağlayacak bir yol haritası çizme ve bana ne kadar bütçeye patlayacağını hesaplamak, kaldırabileceğim bir bütçe ise kolları sıvamak Daha üstü için zaten tct şanzıman yetersiz kalıyor sanırım.
Diğer yandan aracı yeniden satıp alacak Qv mitoda gözüme kestirdim, hatta etrafımdakiler tarafından bu yöne itiliyorum fakat otomatik şanzıman rahatlığı beni hala cezbediyor.
selamlar tekrardan,
ben şöyle yazayım 120 tjet grande puntonun stg2 yaklaşık 160 hp civarlarında olan setup'ın maliyeti şu şekilde,
behr intercoolar 6lt (a4 2.0 tdi 1.8 tfsi modellerinde çıkan ) montaj dahil 550 tl
greddy egt saati:200 tl
greddy boost saati:150 tl bunlar ali expressten
olmazsa olmazım:bonalume dv 300 yada 375 euro gibi fiyatı var gümrüksüz.
s3 1.8 t benzin regülatörü : 150 tl bandı
el yapımı krom borulara sahip dp dahil 60la başlayıp 60la biten egzoz sistemim var ortada rezanatöre sahip bi sistem 1500 tl
ve en önemlisi revlimit yazılım :300 euro
stg3e ilerde geçerim diye 1446 turbo :1500 tl
z16 let opc enjektör: 250 tl
boost sensörü 100 tl
yazılım güncellemesine stg3 geçtiğim takdirde 300 euro daha vermem gerekiyor,şuan bu projem askıda ilerleyen zamanlarda gösterecek nelerin olacağı ama şu hali çok tatminkar 90-190 hızlanmam -2.5 eğim tek kişi 18 sn bandı.
benim tavsiyem 135 multide bunları yapar 1446 turbo bulursan zaten Qv bandında yürür diye tahmin ediyorum.yazılım konusunda revlimit türkiyedeyken bu şansı değerlendirmek lazım,yaptıkları ortada.slp'nin 400lük multiair'in videosunuda aşağı ekliyorum,herhangi bir sorun vs olursa burdan yada özel mesajla ulaşabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=0UleK4FHUcw