0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar eşime 1 adet 147 almış bulunmaktayız, daha ruhsat işlemlerini tamamlamasakta dayanamadım , yarın (bugün) ( gazete olayıdır bu ) işlemleri tamamlıyoruz..
2. Alfamız ;
2005 haziran çıkışlı siyah 12.000 km. de1,6 distinctive 5D
makyajlı bir 147'dir..
Mute tuşu soyulmamış vaziyettedir : )
hayırlı olsun.güle güle binin.
tolga fiyatı ne kadar?
Aracınız hayırlı olsun.
Bu arada bende yeni 147 dist. sahibiyim. Bu güzel gruba yeni kaydoldum. Bu gruptaki herkese Alfalı ve Kazasız sürüşler dilerim.
hoşgeldiniz Evrim Bey, size de hayırlı olsun.
Tolgacim gule gule guzel gunlerde kullanin.Allah kazasiz belasiz tadiyla binmeyi nasib etsin.
Makyajli 147 cok basarisiz iggghhh igrenc dermisim
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
EKMEL YORGANCIGİL
35 EKY 06
kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasib olur inşallah!!
Çok sağolun dostlar.. Neredeyse 1 haftadır bu araba olayı yüzünden siteye giremez olmuştum iyi idare etmişşiniz bu arada : ))
Bugünde satış işlemlerini hallettik.. Ve biraz öncede yeni 147mizle en uzun sürüşümü yaptım.. Eşimi işten alıp eve geldik, Onun yaklaşık 1 kaç saat öncesine kadar haberi yoktu bu arabayı alacağımızdan kapıda görünce güzel bir sürpriz oldu kendisine : )
İlk olarak 147'yi Berk'in arabasında kullanmıştım ve çok hoşuma gitmişti.. Gerçekten 147 piyasada alınabilecek en uygun fiyatlı en mükemmel araba.. Sahipleri çok şanslı.. Bir kaç eleştirim var ama bunu sonraya saklıyorum : )
Aldığım fiyat 28,500ytl... İnanılmaz temiz ve 4 ayda 2 kere boya, döşeme koruma yapılmış bir araç.. Fotoğraflarıda gündüz gözüyle çekip yarın koyarım : ))
Herkese tekrardan teşekkürler : )
Evet abi bencede iyi bir rakam.. ki ben "0"almışım psikolojisindeyim şu an : ))
quote:
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
Ya zaten ben 2.5 alfam ile bu kervanın en başlarında olan bir insandım alpercim : ) Ama bu olay tamamen satan kişinin keyfiyatı ile alakalı, piyasa ile filan bir alaksı yok olayın.. Zengin ve aldığı arabadan 2-3 ay içerisinde sıkılan bir kişiliğe sahip bir amca : ) Denk geldi bana, muhabbetimiz uydu al sana bu paraya olur dedi ve olaylar gelişti : )