0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alfa GT'yi dikkatlice incelediniz mi bilemiyorum degerli Dostlar ancak 147'ye ozellikle onden olaganustu derecede benziyor.Hemde MAKYAJSIIIIIIIZZZZZZZ 147'YEEEEEEEEEEEEE.ic tasarim 147 ile neredeyse 1'e 1 ayni.On kaput,aynalar,ozellikle farlar ve sinyallerin bulundugu yerler ve kapilardaki cizgiler neredeyse 147 ....
Sizce neden makyajsiiiizzz 147'ye benziyorrrrr.Bu araci makyajlamayacaklar miiiiii?
iç tasarımın eski 147 ile aynı olması dezavantaj bence... sonuçta GT 147 ile aynı sınıf ve platformda bir araç değil... iç tasarımının daha özgün olması gerekirdi diye düşünüyorum... bu çirkin anlamına gelmez elbette... ama özgün olması daha iyi olurdu... bence elbette... dış tasarımı ne kadar özgün oysa... özgünlük güzelliği pekiştiren bir faktör...
gt seneye makyajlancak ben bunu yazıcaktım ama atma behçet nerden biliyon bukadarını denmesin diye yazmadım:))
italyan arabalarının geleceğini merak eden varsa www.italiaspeed.com dan future cars a tıklayarak bu meraklarını giderebilirler...
hafta sonu enricoda baktım çok iyi olmuş ama sunroof lu modeli yokmuş
Platformlar 147 ile ortak degil mi? Platform ortakligi olmazsa ic tasarimi ayni oturtmak pek mumkun olmayabilir.(tigra corsa olayi) Zaten maliyet kaygisiyla yapilmis bir harekettir bence bu.Ancak 147 ile ayni ictasarimi paylasmasi ozgunlugu bozmaz bence.Yeni 159 gibi igrenc bir ic tasarima sahip olmasindansa varsin 147'nin konsolu olsun uzerinde.Bu arada gt'nin konsolu 147'ye gore cok daha kaliteli olmus cunku konsolun ustunu deri ile kaplamislar.Bu muhtesem dizayn italyan derisi ile birlesince tadindan yenmez bir arac ortaya cikmis. Sunroof bildiginiz gibi arabanin burulma esneme direncine negatif katkisi olan bir ekipmandir.2000 cc hacimde bir model icin sorun yaratmayabilir ancak guc arttikca aracin daha rijit olmasi onemlidir.Bu sebepten koymamis olabilirler mi sizce?
159 a binince aşık olacaksınız Onur demişti dersiniz!!
koymamalarının nedeni tavanın çok eğrı olmasıymış.bence ön kosoldakı deri eskısınden daha kotu.yeni 147 lerde de aynısı var ve eskısıne nazaran kapı ve konsol birleşimleri çok açık
Ben de 156 ile ayni platformda diye biliyorum GT'yi..
159'a da asik olmucam ben Onur , ilk goruste deli etmediyse bi daha hic edemez beni.. Ha ici guzel olur , surusu guzel olur ayri , ki olacak , ama dis tasarim iih , falso. Tam olarak karsidan bakinca kotu duruyor bence. Yandan , arkadan falan guzel yoksa.
Bence iyiki makyajsız 147'ye benziyor. Çünkü ben yeni 147'yi hiç beğenmiyorum. Özelliklede iç mekandaki Nerde o bizde yuvarlak ve ALFA'ya özgü göstergeler nerde bu? İyi olmuş iyi, yenisine benzemesinden daha iyidir.
Başlatan Tufan Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler