sertaç bey alttaki linkte alfa gt navigasyon diye göreceğiniz cihaz 147 ler için Magneti Marelli tarafından üretilen orijinal double din teyp.
http://www.alfaromeoyedekparcalari.com/page_elektrik.htmlbir ara ben baya bir araştırmıştım. hatta Magneti Marelli ye mail attım fiyat için. Cihazın tam teknik özelliklerini bulamadım. Yani DVD varmı bişey diyemeyeceğim ama navigasyon ve telefon var. Mp3 te çalıyordur diye düşünüyorum, çünkü artık bütün teyplerde var.
ebay de birini satarken görmüştüm. 450 ? civarında idi fiyat.
linkte gördüğünüz firmada da vardı 1.000 ytl idi yanılmıyorsam fiyatı. yetkili serviste 2.000 ytl civarında olduğunu söylemişti buradaki arkadaşlar, ben tekrar sorma gereği bile görmedim

ilk başlarda, olursa orijinal olsun diye bir düşüncem vardı. O yüzdn bu cihazın üzerinde çok durmuştum ama şimdi bu fikirden soğudum. Neden derseniz, piyasada çok daha güzel ve uygun fiyatlı double din ler var. 147 nizdede uygun bir çerçeve ile hiç sırıtmayacaktır.
Murat beyin arabasında güzel bir uygulama var mesela. Ona bir bakablirsiniz. Hatta Sercan satıyordu güzel bir tane.
Edited by - ismail on 23/02/2009 21:14:50