0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 yeterli, 2.0 keyifli, 2.5 tehlikeli diyebilirim
Ben 1.6 yida kullandim ama benim SS ile aralarinda ucurum var diyebilirim.Cunku motor olarak 1.6 biraz ufak kaliyor kim ne derse desin eger ayaginizin altinda biraz guc olsun istiyorsaniz SS zaten yakit olarak pek fark olmayacak aralarinda.Birde vergi demissiniz ama MK1 lerin vergileri ciddi dusuk degerler suan sifir 1.6 dan bile dusuk vergi odeniyor diye biliyorum.Ata o kadar islem yapmasina ragmen 2.0 gibi gitmeyecektir yine de mesela.
Alıntı yapılan: alpermusa - 22 Aralık 2012, 09:02:38Ben 1.6 yida kullandim ama benim SS ile aralarinda ucurum var diyebilirim.Cunku motor olarak 1.6 biraz ufak kaliyor kim ne derse desin eger ayaginizin altinda biraz guc olsun istiyorsaniz SS zaten yakit olarak pek fark olmayacak aralarinda.Birde vergi demissiniz ama MK1 lerin vergileri ciddi dusuk degerler suan sifir 1.6 dan bile dusuk vergi odeniyor diye biliyorum.Ata o kadar islem yapmasina ragmen 2.0 gibi gitmeyecektir yine de mesela.Aynen. O işlemler zaten 2.0 gibi gitsin, oeşinde koşsun diye değil bir nebze daha keyifli olsun diye yapılmalı. Gitsin deniyorsa 1.8 stoker yapmal lazım
Dnr1 bunları sen bana mı yazdın ?EDIT: Bana yazıldığını anlayıp cevap vereyim dedim.Sorularınıza tek tek cevap vereceğim ama bu yazdıklarınıza katıldığımdan değil sadece bilginiz olsun diye.Katalizörüm iptal. Yerinde orjinal boru çaplarında yani 52mm giriş-çıkışlı türbulans tüpü ve yıldız tip susturucu var. Son susturucum ise gene 52mm girişli Supersprint. Bu orjinal sistemde dahil olmak üzere en iyi sonuç aldığım 8 farklı egsoz kombinasyonumdan biri.Hava filtrem kutu içi K&N. Rezonatör yerinde V6 emiş borusu bulunmakta. Scuadra tuning tavsiyesidir. Temizliğini kendim yaparım.Yağ konusuna hiç girmeyelim, bu konuda ki hassaslığımı bilenler var aramızda.Lambda debi yeni. Debi henüz 10.000km olmadı alalı, bozulduğundan değil şüphelendiğimden değiştirdim. Fiat ECU Scan ile sürekli kontolüm altındalar.Adaptasyon gene Fiat ECU Scan sağolsun.Sormamışsın ama söyliyim ateşlemede problem yok, benzim pompam yeni.Bunlara ilaveten Allcarracing chip tuning ve 2.0TS debriyaj balatam var.13.5kg'luk ağır jantlarıma rağmen standart 156 1.6TS'leri 3 boydan fazla geçiyor. Orjinal jantlar 10kg. Lütfen yanlış anlama ama muhtemelen senin 1.6'nıda geçer =)Bütün bu yaptıklarıma ilaveten 2.0'ın fren sistemini taktım. Aklım sıra fazladan hızlandı ya daha iyi dursun Gerçeklere gelirsek. Sağlıklı 1.6 ile eksiği olan 2.0 değil 2.5-3.0-4.0 hacimli araçlarda geçilir, bu bir kriter değil. Körü körüne iyi demeye gerek yok. 1.6TS 156 kasasına hiç yakışmayan bir motor! Bu aracın performasın kötü değerleri yada motorun kötü olmasından değil 156'dan daha fazlasının beklenmesi... Ülkemizdeki vergi sistemi böyle olmasa eminim ki 1.8 ve 2.0'dan aşağı 156 satılmazdı! ne yazık ki 1.8TS 156 ülkemize hiç gelmemiş, Avrupa'da 1.6TS yok denecek kadar az.Hem aynı yakıcak, hem daha kötü gidecek! Bunu kim ister ki? Ben objektif bir biçimde, 1.6-2.0 kullanım tecrübelerim sonucu düşüncelerimi yazdım. 1.6TS olarakda sadece kendi aracımıda referans almadım. Bunu bilmenizi isterim.
Eğer keyifli bir sürüş isterseniz 2.0 SS kesinlikle çok keyifli hele ki vites küçültüp onun o ara gazı verişini inlemek paha biçilemez.Şuan sırf aracımı satmıyorsam ve manuele dönmüyorsam bu kesinlikle SS yüzünden gerçekten farklı bir dünya 2.0 manuelden daha keyifli benim için.
AlıntıEğer keyifli bir sürüş isterseniz 2.0 SS kesinlikle çok keyifli hele ki vites küçültüp onun o ara gazı verişini inlemek paha biçilemez.Şuan sırf aracımı satmıyorsam ve manuele dönmüyorsam bu kesinlikle SS yüzünden gerçekten farklı bir dünya 2.0 manuelden daha keyifli benim için.Kanki heel and toe'yi hakkıyla yaparsan aynı keyfi hatta belkide fazlasını alırsın her kullandığım manuel vitesli araçta kullanırım ben bu tekniği. SS kendisi yapıyor sadece o kadar
Alıntı yapılan: ATA - 22 Aralık 2012, 14:11:38AlıntıEğer keyifli bir sürüş isterseniz 2.0 SS kesinlikle çok keyifli hele ki vites küçültüp onun o ara gazı verişini inlemek paha biçilemez.Şuan sırf aracımı satmıyorsam ve manuele dönmüyorsam bu kesinlikle SS yüzünden gerçekten farklı bir dünya 2.0 manuelden daha keyifli benim için.Kanki heel and toe'yi hakkıyla yaparsan aynı keyfi hatta belkide fazlasını alırsın her kullandığım manuel vitesli araçta kullanırım ben bu tekniği. SS kendisi yapıyor sadece o kadar Yok bende yapıyorumda her zaman da olacak iş değil ama trafikte tehlike yaratabilir sonuçta.SS in bunu kendisinin sürekli yapıyor olması çok çok güzel bir şey bence Bu teknik üzerinde çalışmadan yapmak imkansız işte biraz tecrübe isteyen bir şey sonuçta.Üzerinde çalışmadan boş bir alanda trafik içerisinde denenmemesi gerek