Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir Alfisti'nin Dramı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
Tilkinin dönüp dolaşağı yer kürkçü dükkanıymış  :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanman dileğiyle. Jarama siyahı ve lacivert en çok yakıştırdığım renkler olsa da 156 nın özellikle çamurluklardaki çizgilerini en iyi gösteren renkte bu lansman rengi. Zamanla mükemmel hale gelecektir.  :nazar: :clover: :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Haydaaaa :)) yahu çiçek gibi yaptın, 2,0 a döndün. Sonra sattın. Şimdi sil baştan mı 😀 işte tam Alfista  :lol: hayırlı olsun kazasız belasız
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

YasinC

Haydaaaa :)) yahu çiçek gibi yaptın, 2,0 a döndün. Sonra sattın. Şimdi sil baştan mı 😀 işte tam Alfista  :lol: hayırlı olsun kazasız belasız
Valla Kutay Bey, meşhur bir fıkra var ya biz bu poku niye yedik o fıkra misali oldu.  :D

O zaman nakit ihtiyaç için uyguna bile verdim. Nakit yatırdığımız yerlerden de bir dönüş olmayınca tekrar 156 ya baktık. Çevreden satan biri vardı 1 ay önce sekman atılmıştı motora. Varyatör falan da yeni olunca aldık. Kazasız orijinal bej deri. Sunroof mekanizması da yenilenmiş.
Araçta -40mm spor helezon var yük olunca arka sürtüyor gibi. Birde çukur vs fena vuruyor. Önce bunları düzeltmek lazım.  Yalnız 1.6 156 eziyet yani basınca gitmiyor. Araçta da 3 kişi 1.5 porsiyonduk hızlanma vs eziyet.

YasinC

Arabayı aldık, 2 hafta geçti, önceki aracı sattığım arkadaş aradı. Aracı satışa koyuyor. Şimdiki aracın tıkırdayan sunroof, bose ses sistemi gibi ek detayları olması ile kendimi avutmaya çalışıyorum. Böyle şansa ne desem bilemedim.  :S

YasinC

Tekrar çıbanlık yapmaya geldim.  :)

Tonale'ye tasarım anlamında bir şey diyemem ancak son giulia, stelvio haberlerinden sonra stellantis ilişkisinin kansorejen olduğunu hissediyorum. Yeni araçlar alfanın gidişatı gözüme gözüme batıyor. Bu dikine mimari nedir yav?

taackr

Tekrar çıbanlık yapmaya geldim.  :)

Tonale'ye tasarım anlamında bir şey diyemem ancak son giulia, stelvio haberlerinden sonra stellantis ilişkisinin kansorejen olduğunu hissediyorum. Yeni araçlar alfanın gidişatı gözüme gözüme batıyor. Bu dikine mimari nedir yav?

15 yıllık fark sanki tersine gibi bu çirkinlik nedir ya süslü 2008den başka birşey değil bu Junior

23117RA68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AR32104

YasinC

Stellantis'in satışları gün geçtikçe düşüyor. Tamam genel olarak avrupalı üreticiler pazar payı kaybediyor ancak stellantis başı çekiyor.

Fiat'a sormak lazım Alfa'yı Stellantise yamalarken ne düşündünüz diye.