0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Design Italdesign-Giugiaro & Alfa Style Centre imzasını taşıyan body kiti ve çift turbolu motoruyla 159 GTA ve GTA Sportwagon 2006 yılının ilk çeyreğinde piyasada olucak. 3.2 litrelik V6 motorun çift turboyla beslenmesi sonucunda ortaya 408 beygir güç ve 680 nm/tork güç ortaya çıkmış.Yol tutuş kabiliyetini arttırmak için Alfa mühendisleri all-wheel -steering adı verilen gelişmiş bir Q4 sistem ile 159'u sunacaklar.Bu sistem sayesinde araç virajlarda daha yüksek bir tutunma kabiliyeti sergileyebilecek.Daha iyi bir sürüş için standart 159 a göre farklı olan süsyansiyon ve yürüyen aksam aracı standarta göre yere 1.5cm daha yakın tutuyor. Aracın 0-100 km hızlanması sadece 5.5sn ve maksimum hızı 270 km/h olarak belirlenmiş.
Arkadaslar kim ne derse desin bence 159 olmadi.Her zaman soylerim walter de silvayi tek gecerim. Giugiaro bu isi beceremiyor. Sozum gta'e degil yanlis anlasilmasin ama 159'a bakinca beni heyecanlandirmiyor.Ondeki alfa izgarasi olmasa ford mondeodan uc farkini soyleyin bana size arabamin anahtarini teslim edeyim hemen
Zaten icindeki opel motoruyla nereye gider bu araba bilemiyorum ama 159 yalan bir araba.Alfa batiracak gorursunuz
dizelleri opel gm çatısı altında Alfa dan alıyor. Onun dışında hiç bir motoru opelden değil. Örneğin opel deki GTS 3.2 211hp iken Alfa da 250.
değilmi? bencede öle ki motor 408 beygir nerdeyse kafa tutamıcağı sedan yok...
Walla sercan bu arka tampon süper...sen yapmıycan da kim yapacak..
Yoksa senin arka tampon standart mı ıyyy...
Walla benim bildiğim kadarıyla 156 ve 147 nin tasarımını yapan eleman Seat'a geçmiş olduğundan dolayı kendi çizgisini yeni Leon'da uyguladı ve yeni tasarım grubunun şefide tasarım anlayışını Alfa çizgileri içinde kendilerine göre yorumlayarak 159 yaratıldı... Yeni Leon'larda arka kapı kolları ve bir kaç çizgi 156'yı tasarlayan adamın karakteristik çizgilerini yansıtıyor...