0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Tüm dizel motorları, ister Mercedes, ister BMW, ister VW olsun ilk çalıştırmada soğuk ise sesli olur. Isındıkça ses düzeyi azalır. VW'ler hariç.
quote: yuh artık bu araba bariz bozuk böyle bi ses yok emin olabilirsiniz ayriyetten test sürüşü için suadiye showrooma ugrayıp hakan bey veya teoman beyle görüşmenizi tavsiye ederim
quote: Valla ses çok abartıysa bu iş JTS'ye kalır. Bakalım...
quote: quote: Valla ses çok abartıysa bu iş JTS'ye kalır. Bakalım...Youtube'dan araba sesi dinleyip vazgeçenide ilkkez görüyorum : ) Mantıklı bir karar için herhangi bir yetkili serviste aracı test etmenizi öneririm..
quote: quote: quote: Valla ses çok abartıysa bu iş JTS'ye kalır. Bakalım...Youtube'dan araba sesi dinleyip vazgeçenide ilkkez görüyorum : ) Mantıklı bir karar için herhangi bir yetkili serviste aracı test etmenizi öneririm..abartıysa dedim zaten deneyip göreceğim tabi ki.
quote: quote: quote: quote: Valla ses çok abartıysa bu iş JTS'ye kalır. Bakalım...Youtube'dan araba sesi dinleyip vazgeçenide ilkkez görüyorum : ) Mantıklı bir karar için herhangi bir yetkili serviste aracı test etmenizi öneririm..abartıysa dedim zaten deneyip göreceğim tabi ki.hmm.. almayı ciddi bir şekilde düşündüğünüz(?) bir arabayı şimdiye kadar test etmemiş olmanız ilginç bir durum..
quote: Peki diyelim chip takıp bunu 180 HP yaptık, o zaman seste bir değişim olur mu?
quote: quote: Peki diyelim chip takıp bunu 180 HP yaptık, o zaman seste bir değişim olur mu?İşletim Sistemini daha fazla randıman için değiştirirseniz veya yeniden yazdırırsanız seste bir değişiklik olmaz. Neticede mekanik bir değişiklik söz konusu değil.Ancak böyle bir şey yaparsanız "garantiniz" biter.
quote: Otomatik vites bir Alfa'ya ne kadar aykırı ise dizel bir motor da Alfa'ya o kadar aykırıdır.