0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O konuya baktım. En son 2013 ye yazılmış. O yüzden bir şey yazmak istemedim, bir de aracın plakası kapalı, anlaşılamayabilir diye düşündüm. Peki fiyat sizce uygun mu ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ilhan-otomotiv-alfa-romeo-159-jtd-distinctive-596106678/detay al derseniz ustaya gösterip alayım
Araç Almanya plakalı mı ben mi yanlış görüyorum?
O konuya baktım. En son 2013 ye yazılmış. O yüzden bir şey yazmak istemedim, bir de aracın plakası kapalı, anlaşılamayabilir diye düşündüm.
Başka forumlarda böyle konularda insanlar çok yardımcı olmaz ama burada hepiniz çok yardımseversiniz. Bu bile alfa almak için yeterli sebeptir. Yazdıklarınızdan sonra düşündüm biraz. 100k km de 85 bin TL ye araba alıp bir sene sonra 15 20 bin lira harcayacaksam , alfa sevdadan çok benim için kulfete dönüşecektir. Bunun yerine 140k 150k km de ağır bakımları yapılmış alfayi 70 bin TL civarına almak çok daha mantıklı değil midir sizce ? Ayrıca satmayı düşünerek araba almam hiç bir zaman ama hastalık olur para lazım olur araba satmak gerekir 200k kusur km de bir alfayi satarken çok zorlanır miyim sizce? İhtiyacım olmazsa ve eğer seversem 300 k 500k ne kadar giderse binmek istiyorum alirsam eğer.
Sahibinden de ilanlara bakarsanız genelde 200 - 300 k kmlerde araçlar var. Onlarda bir şekilde satılıyor.
Az maliyetle devam etmek istiyorsanız başka marka, modellere yönelebilirsiniz. Örneğin Giulietta dizel düz vites idame ettirmesi 159 a göre daha az masraflı bir model.159 alıp sadece yağ değişimiyle kullananlar da var. Yılda 20 bin harcayıp yürütemeyenler de var. Sadece bu model için değil, herhangi bir araç için bu durum benzerdir.Sahibinden de ilanlara bakarsanız genelde 200 - 300 k kmlerde araçlar var. Onlarda bir şekilde satılıyor.
Bence @Tengri nin yolunu kesip bir şekilde ikna ederek,olmadı tehdit ederek arabasını elinden alın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi arabayı sattık ama camiadan çıkmadık henüz ya. Üç sefer yazmışın ama bi dur bakalım tengri kimseye söz vermiş mi öle niyeti olunca arayacak mı falan? selamlar bu vesileyle
Arkadaşlar satmak gibi bir niyetim yok şu an ama şartlar ne getirir bilemem buyuk konuşmak istemem.Şu anki piyasada 159 satıp yerıne konabilecek aracların fiyatları da malum.Satma kararı olası olursa bana mutlaka haber ver dıyen,söz isteyen bir şekilde bana ulaşıyor.Öyle bir niyet hasıl olursa @akıllı hocam ‘a sözum var önce ona haber vereceğim ama ben onunla mutlu mesudum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi