Selamlar,
Simdi diyebilirsiniz ki "zorun ne kardesim"
159'umu aldigimda pek bilgili degildim, kombinasyonlari falan tanimiyordum pek.
Ic trim parcalarinin rengine o zaman da takilmistim ama zamanla sararmis heralde diyip gecistirmistim kendimce. Ama oyle degilmis tabi.
Simdi 2 foto paylasacagim.
Ilk fotograf, benim aracimdaki gibi sarimtirak duran trimler, yani internette de arayinca gold alu diye bahsedilen tip. Sanirim renk kodu mt621 diye geciyor.
Ikinci fotograf ise, farkli bi kombinasyon, light grey in blue diye bahsedilen trimler. Sanirim bunun da renk kodu mt620.
Kombinasyonlar bununla da sinirli degil. Benim araciminkiyle basit bi karsilastirma yapmak icin bunlari paylastim. Manuel veya otomatik vites farketmeksizin, farkli farkli renk tonlari ve desenler var. Multimedya tipi de etkilemiyor bu arada.
Mesela 45 derece capraz cizgili modelde, sarimtirak, gri, acik gri, koyu gri, siyaha cok yakin gri var.
Yada mesela Ti paketlerde cikan fircalanmis aliminyumun acik grisi, grisi, koyu girisi var.
Yada aluminyum malzemeden degil de daha basit malzemeden olup, desensiz olan renklerde trimler var.
Tabi her bir renge ve desene gore parca numaralari degisiyor. Sadece orta konsol degil, gogus ve kapilardaki trimler de bu dogrultuda parca numarasini degistiriyor.
Simdi gelelim benim derdime,,
Begendigim renk ve desen icin parca numarasini cikartmak istiyorum. Yani dogal olarak, takim olarak almam icin buna ihtiyacim var.
Bu parca numaralarini cikarabilecegim bi yer var mi?
Ya da parcalarin takim oldugunu anlamamin bir yolu var mi?
Ya da bununla ilgili elinde bir dokuman olan var mi?
Ya da bana yol gosterecek birisi? Git balkondan atla demeyin bana ama