Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

GÜNCEL ARAÇ BAKIM MASRAFLARI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snnguven

arkadaşlar, hepimiz için faydalı olacağını düşündüğüm bir fikrim var, düşüncelerinizi almak isterim.Üye olan arkadaslar araç bakımlarını nerde ve kaçliraya  tarıhıyle birlikte  yazarlarsa . azcok hangı bakıma hangi ücreti ödeyecegımızı bilmiş oluruz. (bi serviste basit bır iş için  fahiş bi fiyat odedım uyuz oldum.). ayrıca hangi servisin daha uygun fıyatlarla çalıştığından haberdar oluruz. böylece kendılerınede cekı düzen vermelerınde katkımız  olur. hatta sırf bu konu hakkında bı baslık olursa ıyı olur. ADMİN DUY SESIMİZİ

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: snnguven - 29 Kasım 2014, 15:10:27
arkadaşlar, hepimiz için faydalı olacağını düşündüğüm bir fikrim var, düşüncelerinizi almak isterim.Üye olan arkadaslar araç bakımlarını nerde ve kaçliraya  tarıhıyle birlikte  yazarlarsa . azcok hangı bakıma hangi ücreti ödeyecegımızı bilmiş oluruz. (bi serviste basit bır iş için  fahiş bi fiyat odedım uyuz oldum.). ayrıca hangi servisin daha uygun fıyatlarla çalıştığından haberdar oluruz. böylece kendılerınede cekı düzen vermelerınde katkımız  olur. hatta sırf bu konu hakkında bı baslık olursa ıyı olur. ADMİN DUY SESIMİZİ

Bu amaca hizmet eden bir başlığımız var zaten.
Hatta özel servisler ile ilgili bölümümüz bile var. Dilediğiniz sıkıntı, şikayet ya da memnuniyetinizi yazabilirsiniz.

http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/ozel-servis-begeni-ve-elestirilerimiz/