Hoşgeldin, geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Arkadaşlarımızın söylediklerine birebir katılacağım ben de, konuda yazan arkadaşların hepsinin nickini ezberleyip sözlerini iyi takip etmeni tavsiye ederim.
O bütçeyle 159'a bulaşmamak daha doğru. Hem aldıktan sonra masraf isteyecek arabaya rastlama ihtimali çok daha yüksek, hem de bu masrafların büyük olma ihtimali. Sercan Keklik daha iyi bilir elbette benden ama bildiğim kadarıyla sırf ön düzende bile (sanıyorum orijinal parça kullanma zorunluluğundan) masraflar astronomik olabiliyor. 159 çok güzel, ama daha yüksek bütçelerin arabası.
Yani 147 ve 156 daha doğru tercih. Aralarında 20cm fark var. 147'nin iç trim işçiliği bana daha iyi gözükmüştür hep, ama ben 156'ya özel zaafım olduğu için tercihimi ondan yana kullandım. İkisinin de temizi çok üzmez, en fazla bir BMW 3'ün üzecek kadar üzerler. Daha fazlası çıkarsa usta sorunu vardır.
Mutlaka Alfa'ya uzmanlaşmış bir serviste kontrol edilmeli. Seni en çok ilgilendiren kısım boyası değişeni değil elektrik-mekanik tarafının kurcalanmamış, veya tamir gördüyse bile orijinaline sadık kalarak yapılmış olması. Boya-değişen işlerini sadece arabanın mekanik-elektrik taraflarında işlem yapılıp yapılmadığına dair ipucu olarak görüyorum. Ekspertiz yapan servise neresi kurcalanmış, neresi orijinalde olması gerektiği gibi değil sorularını da sorabilirsin.
156 sedan olması şart değil, Sport Wagon (SW) olması da güzel tercih, hatta bence 156'nın SW'si sedanından daha güzel. Sürüş dinamiği olarak sedandan farklı değil.
Peki 156 zaafın olmasa yine 156 mı alırdın dersen, ben yine 156 alırdım. Bildiğim kadarıyla 156, 147'den çok sattı. Malum sarı sitede de satılık 156 sayısı daha fazla. Parça bulma şansını artırabilir bu durum.