0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Aynen Fatih usta ve Bilal usta var serviste hocam
Arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum fırsat olmuyor komple altakıma girdim tık yok artık sonra küçük bir kaza yaşadım ön tamponuma geri geri gelip vurdular kaportaya verdim zaten tavan hariç komple boyatma niyetim vardı bu ufak kazada vesile oldu araç hazır boyaya girmişken boş durmuyorum kapı içlerini kaput altını ve bagajı komple bituself ve 3mm ses süngeri ile izole ettim çok farkı oldu sanki S sınıf merco nun kapısını kapatıyorum o teneke sesi gitti orj ses siteminde bas bile fark ediyor tavsiye ederim işlemin fotosu var ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.kronik kapı gersi sorunu değişerek çözdük servis öncesi aldığımdan beri olan have engine check sorunu çözmeye çalıştık turbo aşırı basıyordu ayar verildi tam geçti dedik ama bugün akü basmadı 3.5 defa marş almadı akü bitik oldugu için ve yine have engine check uyarısını verdi galiba akü yüzünden korumaya aldı ama çekiçte bir düşüklük yok.hazır kaportada yatarken eksilleri gideriyorum her gün parça siparişi bu gidişle 0 kondisyonuna getireceğim benim kara dayı'yı 😀 Alfa sahipleri takıntılı derlerdide inanmazdım o virüs banada bulaştı en ufak şeyi sipariş geçmek istiyorum.bu arada Adanadaki arkadaşlar için parça konusunda oto ses'tavsiye ederim İbrahime Göktürk derseniz fiyattada elimden geleni yapacaktır her gün sipariş vermekten kanka olduk çünkü😀 Kaportadan çıksın sırada dfp+egr iptali ve soft bir yazılım double din ve kapılara mid tiz takım bi-xenon kit direksiyon deri kaplaması kaldı yavaş yavaş finale geliyoruz ya bu arada benim araçmı çok yakıyor benmi genelimi böyle anlamadım 13lt mazot yani 50tl mazot ile şehir içi 110km yapıyorum araç otomatik sadece kalkarken ara hızlanma oda hantal oldugu için klimada geneli açık 21 derecede ortala tüketim 11.2 altı görmedim anlıkta 6.7lt gitmeye dikkat ediyorum ani hızlanmalarda 35lt gördüğüm oluyor 159 sahipleri sizce normalmi