Herkese Selamlar Öncelikle,
araınıza yeni katıldım daha önce herhangi bir Alfa Romeo aracım olmadı taaki 147 MK2 kasasına aşık olana kadar.
Sormak istediğim bir kaç sorular var siz değerli tecrübeli alfisti abi ve kardeşlerimden öneri ve tecrübelerinizi bekliyorum.
1. İstanbul anadolu yakasında güzel alfa arabadan anlayan önereceğiniz usta servis vb. yer var mı ?
2. araştırmalarıma ve forumlarda ki yorumları okuduğumda arabaların hızlı yağ eksiltiği yönünde bilgi vardı Alfa 147 modelinde kaç bin kmde yağ kontrolu yapılmalı
3. Benim bilmediğim sizlerin tecrübe ettiğiniz dikkat etmem gereken konular nelerdir.
4. aracıma spor yay taktırmak istiyorum bu konuda ki önerinizve uyumluluk durumu nelerdir.
5. ön konsola ekranlı Media çalar taktırmak istiyorum öneriniz ve uyumluluk durumu.
Aracınız hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz
1-
2- 2500-3000 km de bi kontrol etmek yeterli oluyor.
3- radyatörü hassas, mavi antifreeze gerektiği gibi korumuyormuş. Mavi ise kırmızı antifreeze ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Sonra uğraştırıyor.
4- aracımda 30mm eibach pro-kit ve 215/45/17 jant lastik var. Konfor yerinde, aracı düşürmesi ideal tavsiye ederim.
5- usb aux falan kullanmak için istiyorsanız taktırmayın derim. Aracın iç tasarımını çok bozduğunu düşünüyorum. Aracımda music changer kullanıyorum, Ses tw en ufak bi bozulma yok cd de kalite neyse o.