0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun.. boya takıntık yoksa benim arabayı da alabilirdin :haydi: şaka bir yana, kazası belasız sürüşler :alfisti:
2008 lerde varyatör yok diye biliyorum 105 hp
Alıntı yapılan: ibrahim_020805 - 24 Mart 2013, 21:40:182008 lerde varyatör yok diye biliyorum 105 hp120 HP likler 2008 model olarak da var bildiğim kadarıyla...
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Nazar değmez inşallah Aklıma gelmişken sorayım arka camların otomatiği sürücü koltuğundan kontrol edilemiyor sanırım? Açık kalırsa illa arkaya mı geçeceğiz?
Hayırlı olsun, fiyat çok çok iyi. Arka tampon altındaki kısım 2007 model sonrası Distinctive'lerde tamponla aynı renktir. Siyaha da kolay bir şekilde boyanır.
Alıntı yapılan: fatihmehmet - 25 Mart 2013, 00:44:55İyi dilekleriniz için teşekkürler. Nazar değmez inşallah Aklıma gelmişken sorayım arka camların otomatiği sürücü koltuğundan kontrol edilemiyor sanırım? Açık kalırsa illa arkaya mı geçeceğiz? Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Distinctive modellerde arka cam otomatiği için sürücü tarafındaki cam kontrol düğmelerinin altında üzerinde " Rear " yazan bir düğme olması lazım. Düğmeye bastığınızda o iki düğme arka camları kontrol edecektir. Çok az rastlasam da ön iki koltuk ısıtma donanımına sahip 147ler var; sürücü koltuğunun sol tarafında koltuğu yukarı aşağı çekme kolunun arkasında olması gerekiyor eğer varsa. Bildiğim kadarıyla Progression donanımlarda sunulan 105 beygirlik motor 2007 sonrası Distinctive donanıma sahip 147lerde de mecvut olup bunun için motor altına yatıp manifold çıkışına bakabilirsin muhafazanın altında iki tane çıkıp birleşiyorsa 120 beygirdir zaten 105lerde varyatör yok.
Aramıza hoşgeldiniz, fiyat çok iyi.