Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 Procar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Pist yarışları için hazırlanmış büyük ölçüde carbon karosere sahip farklı bir 147 Fiyatıda 55 bin euro almak isteyenlere duyrulur

Register or Login" border=0>

Register or Login" border=0>

Bu arada teknik özelikleri dikkat çekici AP racing debriyaj ve fren kiti marelli ecu ve elektronik aksam sequntial şanzıman wtcc spec bi araç forged pistonlar vs vs keyifli bir makina olsa gerek

Merak edenler için linki aşağıda

You are not allowed to view links. Register or Login

BARLAS

Bunun ön farlar makyajlı kasadan, arka farklar makyajsızdan alınmış yaw..

n/a

quote:

Bunun ön farlar makyajlı kasadan, arka farklar makyajsızdan alınmış yaw..

Farklı bi 147 olduğunu yazmıştım yukarda

HoMeR

iyi tespit
önü çok vahşi olmuş yaw

AlfistiKerem

Burakçım nerden buldun bunu ya...Çok aradın mı?Valla ön taraf çok iyi de arka kanat olmamış ya...Baya bozmuş görüntüyü..Siyah olsaymış çok çok daha iyi olacakmış

n/a

ön tampon ve yan marşlar çok kel alaka durmuş ama amacı belli bir araç...Bu arada burak,bu jantlar senin beğendiklerinden di sanırım değil mi? :)

n/a

quote:

Burakçım nerden buldun bunu ya...Çok aradın mı?Valla ön taraf çok iyi de arka kanat olmamış ya...Baya bozmuş görüntüyü..Siyah olsaymış çok çok daha iyi olacakmış

ön tampon ve yan marşlar çok kel alaka durmuş ama amacı belli bir araç...Bu arada burak,bu jantlar senin beğendiklerinden di sanırım değil mi? :)

Yok Kerem çok aramadım :) ama takip etiğim bi site var işte linkini verdiğim ordan buldum

Ahmet çok benziyo ama tam olarak aynısı diğil bu yarışlar için özel üretim aşırı hafif bi jant flywheel yazmışlar tanesi 5 kg falan sanırım yanlış anlamadıysam

carmaniac

bu arada o site mukemmel ya:))bayldım satılık arabalara