Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 149 yakalandı...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

yaa allah rızası için niye patlak gözlü Japon balığı gibi bu farlar ya..
aman ya hiç beğenmedim..
o öntarafın keskinliği falan kalmamış..
arkasına eywallahta öne bişiler yapsınlar nolur farlar öyle iğrenç olmasın..

n/a

quote:

aman ya hiç beğenmedim..

ben öyle düşünmüyorum.. Ön tarafta Duetto'dan esintiler baskın bir şekilde kendini hissettiriyor.. Arka dizayn ise Giulia izleri taşıyor.. Kokpitini görebilirsek tam karar veririz : )

Register or Login" border=0>

Edited by - Tolga on 23/06/2006  21:07:22

krm

ben ilk görüntüleri beğenmemiştim ama son görüntülerle yeni alfa nın bizi 50 lere götüreceğini  ve yeni bir akım başlatacağını düşünüyorum

yeni ile eskiyi birleştirecek ve ford nine gibi bişey olacak muhtemelen

Edited by - krm on 23/06/2006  22:13:01

Onur

buda güzel ama thunderbird müydü ne vardı birkaç sene önce çıkmıştı oda muhteşemdi

n/a

Bu ford'un 49 konsepti.. Çok beğendiğim bir araba.. Kullandığımız şeylere oyuncak değil araba diyorsak eğer 2008 modelde olsa böyle bir şey olması lazım : )

Alfadanadam

Ben de özellikle kokpit resimlerini merak ediyorum. Piyasayı iyice kaybetmemek için makul fiyatlı, çekici tasarımlı kompakt bir alfa Rome^o'ya acilen ihtiyaç var. En azından benim makul hayallerimi canlı tutabilmek için. Makul ve ulaşılabilir görünen tek alfa şu an itibariyle 149 gibi görünüyor...Hada bakalım hayırlısı

anIL(34an623)

quote:

quote:

Ya resimler çok komik değil mi :) Arabanın sadece bi köşesinde örtü kalkmış, geri kalan her yeri örtülü. Sanki, bilhassa sadece küçük bir kısmının görülmesi isteniyor :) Alfa, bilerek resimleri çektirmiştir belki. Olabilir mi sizce de?

Öyle bile olsa ne kazanır ki alfa ?? Gastelerde boy boy fotoları yayınlanmaz ki "147 'yi yakaladık" diye, hele bu resim kalitesi ile otomobil dergileri bile yayınlamaz.. O bilerek çektirme olayı daha çok test drive yapılırken, arabanın orası burası bantlıyken oluyor : ))

Bu daha çok eniştesi 2 dakkalığına tuvalete giren elemanın cep telefonuyla alel acele çektiği bi resme benziyor : ))

Motor seçenekleride belli anıl ;

Project 940, Alfa Romeo 149 1.6 JTS (115 bhp), 1.8 MPI (130-135 bhp), 2.2 JTS (190 bhp), 3.2 V6 JTS (260 bhp), 1.6 MJet (120 bhp), 1.9 JTD MJet 16V (150 bhp), 1,9JTDm twinturbo 200HP

Edited by - Tolga on 23/06/2006  13:57:13

tolgacım bu arabaların 0-100 ve max hız değerleri nedir? bi fikrin war mı? ağırlık handikapı 149da da dewam ediyor mu acaba?

n/a

Hiç bi fikrim yok anılcım.. Zamanla öğreniriz ama : )

Onur

bence 149 da bizim beklediğimizden ağır olacak.

master

Onur'un dediği gibi olacak bence de. Yükleyecekler tonla donanımı , şaseyi de 159 gibi yapacaklar , sonra 160 hp'lik turbo ancak bugünün 1.6'sından biraz daha iyi performans verecek. Aslen tonla donanım ve şasenin 159 gibi olması büyük avantajlar , ama marifet hem bunları yapıp hem aracı hafif tutmakta :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Benim bildiğim kadarıyla stilo platformunda olacak 149..

master

Yok 159 gibi derken 159 platformunda demek istemedim. 159 gibi dayanıklı , burulma direnci yüksek , ağır demek istiyordum. Yoksa iki farklı sınıfta aynı platform pek akıl kârı değil :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

golf gt den ii olmayacağı kesin 0-100 km hızlanma değerleri konusunda

n/a

quote:

quote:

aman ya hiç beğenmedim..

ben öyle düşünmüyorum.. Ön tarafta Duetto'dan esintiler baskın bir şekilde kendini hissettiriyor.. Arka dizayn ise Giulia izleri taşıyor.. Kokpitini görebilirsek tam karar veririz : )

Edited by - Tolga on 23/06/2006  21:07:22

iyide bahsettiğimiz araç KOMPAKT sınıfta bir araç..
BRera bile yerden iğrenç bi şekilde yüksek dururken her şekilde daha yassı daha zarif duran ve KOMPAKT sınıfla alakası olmayan,uzun burun bi dedesinden alınmış farların arabayı tamamen çirkinleştirdiğini düşünüyorum..

Not: Brera yı az önce 1,5mt mesafeden cam arkasından baktım acayip yüksek duruyor..tmm çok çekici,farklı ama C70 yada 3serici Ci ler çok daha basık ve sportif duruyor sırf Brera nın önünde tamponla yer arasına 2kafamın gireceği boşluk olmadığı için..

n/a

Aslında makinenin gerçeğini görüp dokunmadan yorum yapmamak gerekiyor ama aşık olduğum 147'yi üretim bandından kaldıracağı için bir şekil önyargı ile yaklaşmadan edemiyorum 149'a. Umarım fikirler değişir 147'yi üretimden kaldırmazlar da sevebilirim bu makineyi.

krm

zalambodont?

ekşi buraya taşınmış  anlaşılan, ssg ile peder zickler i de bekleriz

149 daha mininum 1,5 ay çıkmaz, çıksa da türkiye ye 2,5 yıldan önce gelmez..

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

147BLACK

quote:

Bu 166'nın yenisi gibi duruyor.
149 olursa muazzam olur.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

kotchero

aman yarabbi bu be beahhh başka foto yok mu yauvv çok güzel bence

t_e_m

üzerine fotoshopla örtü giydirilmiş araç fotoğrafının kaynağı neymiş peki? ön dizayn umarım yuvarlak farlı olmaz da böyle yırtıcı olur.

147TI

Ftoshopda bu resim, farlar bana Maserati GranTurismo dan alınmıs gibi geldi..

Ama keşke böle olsa tabi...

Calibra

quote:

zalambodont?

ekşi buraya taşınmış  anlaşılan, ssg ile peder zickler i de bekleriz

149 daha mininum 1,5 ay çıkmaz, çıksa da türkiye ye 2,5 yıldan önce gelmez..

üstadım yavaş yavaş herkes geliyor yahu. :)

149'u herkes çok merak ediyor, Fiat Bravo kasası ile bir kaç testte yakalanmış ama tabi ki tasarımından en ufak bir iz görmek mümkün değil.

Altyapı ve bir takım motorlar bakımından Bravo ile kardeş olacaklarını öngörüyoruz. Umuyorum ki tasarımı en az MiTo kadar heyecan verici olur!

Edited by - AU on 18/04/2008  23:15:34
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

babi

Vahşi güzellik. inşallah böyle birşey olur bizleri fatoşla kandırmazlar.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

zaferisgoren

Of of of bu ne yaaa.
Ilk gonderdiginiz fotolardaki micra farı gibi duran yuvarlak farlar beni mahvetti;
umarım boyle bişii gelir, bakmaya doyamadım beaaaahhh..

bado

enfesss..tek kelimeyle..
inş. böyle olurda alfayla yola devam ederiz..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /