Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 - Genel Bilgi Başlığı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login anlamadığım ekran takılırken nasıl böyle zarar verebildiler? Ayrıca nasıl bir çerçeve takmışlar öyle baya kötü gürünüyor.

You are not allowed to view links. Register or Login VIN NO = Şase NO ;)

Cerceve 159 cercevesi degil,cihaz zaten forumdan tugrulun cihazi.utku abiye verdi daha sonra bende ondan aldim.cerceve olarak bu vardi 159'cercevesi uymuyor kucuk kaliyor :) seste yapiyo bu cerceve.idarelik duruyor suan.

O gocugu de aparatlarla sokmeye calisirken ucundan zorlayinca oldu.ciziklerde ayni sekilde.tofasa girisir gibi giristiler ben napiyosunuz diyene kadar is isten gecti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Keşke taktırmadan önce forumdabsorsaydınız nasıl çıkacağını metalin. Fotoğraflarla anlatırdım. Gerekirse kendiniz çıkarırdınız. Üzüldüm ezik büzük görünce.

Keske..acemiligime geldi iste.cokta gozume batiyor cizik dahi yoktu.hem rengi degistirmekte istiyodum eger su transferi yaptirirsam gocukleride kapatiriz bi sekilde.daha sonra teybi sokup orjinalini takicam zaten oem birsey alana kadar

Öncelikle konsolu bu hali için geçmiş olsun.
Sağ üst kısımda ki oluşan göçüğün nedeni iş bilmeyen kişinin öne doğru çekmiş olmasıdır. Tam oranın arkasında plastik tutucu var. Vida ile arabaya o noktadan bağlanıyor. Yani arkadaki plastik kısım kırılmış. Ön tarafındaki alüminyum göçmüş. Bu halde orası ses yapar. Vidanın karşısında metal yuva vardır. Tahminen o da yamuk yumuk olmuştur. 2. ses yapan parça.
Sanalpazarda 159 için piyano siyah kaplamalar var.
Konsolu söktürüp plastik aksamlarını tamir ettirip. Üzerine kaplamayı yapıştırabilirsiniz. (Kaplamalar yaklaşık 70 TL, 30 -40 da plastik işçilik tutar.)
Hem ses gider hem görünüm düzelmiş olur.  :yukari-ok:

francobaresi

On tavan lambasinin sokumunu bilen var mi arkadaslar? Ampul patladi heralde yanmiyor ortadaki buyuk isik

Cuore sportivo

hi_cazz

On tavan lambasinin sokumunu bilen var mi arkadaslar? Ampul patladi heralde yanmiyor ortadaki buyuk isik

Bir tane düz tornavidayla çıkarabilirsiniz. Sağında solunda metal klipsler var biraz kastırıp klipsleri görünce klipse tornavidayı bastırarak çıkarabilirsiniz.

francobaresi

Bir tane düz tornavidayla çıkarabilirsiniz. Sağında solunda metal klipsler var biraz kastırıp klipsleri görünce klipse tornavidayı bastırarak çıkarabilirsiniz.

Cok sagol halit, insallag sok tak yapinca ses yapmaya baslamaz , asil endisem o

Cuore sportivo

hi_cazz

Cok sagol halit, insallag sok tak yapinca ses yapmaya baslamaz , asil endisem o

Bir yeri kırılmadan çıkarıp takarsan yapmaz.

alperuzi

benim sökme aparatını kullan Onur,

ama ben biraz uğraşmış yapamamıştım, klipslerin nerde olduğunu bulmam lazım bir şekilde.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login anlamadığım ekran takılırken nasıl böyle zarar verebildiler? Ayrıca nasıl bir çerçeve takmışlar öyle baya kötü gürünüyor.

You are not allowed to view links. Register or Login VIN NO = Şase NO ;)
cep tlfonundan girdiğim için bakmayı becerememiştim,,pc den girince sorun halloldu lakin benim 159 için 1.9 jtdm elegante yazıyor..yoksa bizde de comfort,dream ve elegant mı var :PP

francobaresi

benim sökme aparatını kullan Onur,

ama ben biraz uğraşmış yapamamıştım, klipslerin nerde olduğunu bulmam lazım bir şekilde.
Serviste sadece cami sokup ampulu yeniledik sonra cami japonla kenarlardan yine yapistirdik halloldu:)

Cuore sportivo

ArinFırat

dikkatimi çeken ayrıntı; Donanım Seviyesi neden dist. dist plus veya progression vs yazmıyorda Elegante/sport (ex.high)   yazıyor? keşke herkes bakıp paylaşsa ve karşılaştırma şansımız olsa.

hi_cazz

X3 modellerde böyle detaylı liste çıkmaz. Sizinki makyajlı olduğu her donanım yazıyor. X3'te sadece basic, medium, high donanım olarak yazar.

Progressive = basic
Distinctive = medium
Distinctive plus = high

Adza

Merhabalar,
159 jtdm e kutu içi filtre düşünüyorum. Özellikle bu video Acayip çekici geldi.
Debimetreye vs zarari var midir?
Hangi marka alınır?
Yardımcı olursanız sevinirim.

alperuzi

videoyu açamadım iş yeri nedeniyle ama kutu içi KN kullanıyorum ve memnunum. Yazılımla birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.

Tek sorunu filtre kutusu çok aşağıda olduğu için Melih amcamızın ankara denizlerinde içine su ve çamur giriyor, çok dikkatli olmanız gerekiyor böyle durumlarda. Bu aslında normal filtre için de geçerli ama normal filtre çamurlanınca atabiliyorsunuz, KN de ise uğraşıp temizlemeniz gerekiyor.

Adza

videoyu açamadım iş yeri nedeniyle ama kutu içi KN kullanıyorum ve memnunum. Yazılımla birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.

Tek sorunu filtre kutusu çok aşağıda olduğu için Melih amcamızın ankara denizlerinde içine su ve çamur giriyor, çok dikkatli olmanız gerekiyor böyle durumlarda. Bu aslında normal filtre için de geçerli ama normal filtre çamurlanınca atabiliyorsunuz, KN de ise uğraşıp temizlemeniz gerekiyor.

Videoda cok guzel bir tislama var filtrede... Cevremden gelen apaci misin gibi tepkilere rağmen niyetine girdim :)

ArinFırat

X3 modellerde böyle detaylı liste çıkmaz. Sizinki makyajlı olduğu her donanım yazıyor. X3'te sadece basic, medium, high donanım olarak yazar.

Progressive = basic
Distinctive = medium
Distinctive plus = high

bilgilendirme için teşekkürler. :alkis:

ES53

dikkatimi çeken ayrıntı; Donanım Seviyesi neden dist. dist plus veya progression vs yazmıyorda Elegante/sport (ex.high)   yazıyor? keşke herkes bakıp paylaşsa ve karşılaştırma şansımız olsa.

Buna nerden ulastiniz li k atabilir misiniz acaba

ArinFırat

@tolga_ozhan arkadaşımızın verdiği link ile. Google eper You are not allowed to view links. Register or Login yazın sayfanın sağ üst köşesindeki kutucuğa şasi no yazıp ileri yapın.açılan sayfada infoya basarsanız bu ekran açılır.sayfa dilini türkçe yapmayıda unutmayın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

Double teyp siparişi verecem, dolayısıyla çerçeve siparişi vermem gerekiyor.orj teybimizin ölçüleri tam ölçüleri nedir acaba?195 mm 115 mm diye hatırlıyorum doğru mu?araştırdım onlarca çeşit çerçeve var,çerçevelerin et kalınlığı tümünde aynı mı yoksa incesi kalını var mı? Veya uyan üniversal çerçeve var mı?

ES53

Double teyp siparişi verecem, dolayısıyla çerçeve siparişi vermem gerekiyor.orj teybimizin ölçüleri tam ölçüleri nedir acaba?195 mm 115 mm diye hatırlıyorum doğru mu?araştırdım onlarca çeşit çerçeve var,çerçevelerin et kalınlığı tümünde aynı mı yoksa incesi kalını var mı? Veya uyan üniversal çerçeve var mı?

Ben cerceve siparisi vermistim navitech teybim icin fakat kucuk geldi olmadi.universal bir cerceve yok maalesef.cerceveye uygun double almak lazim yada sonradan cerceve uydurmak lazim.uydurma cerceve hic temiz gozukmuyor

ArinFırat

Alacağım double bu,resimlerde ölçüleri mevcut.fikir ve düşünceleriniz nedir acaba? Kutu içeriğinde çıkan çerçeve 159 ölçülerimizi karşılamıyor.elinde teybine uymadığı için kullanmadığı çerçeve olan var ise ölçüleri karşılaştırarak takas yapabiliriz.belki 2 tarafında işi görülmüş olur. You are not allowed to view links. Register or Login

ES53

arkadaşlar eperden benim arabanın şaseyi girince 2 tane motor bilgisi çıkıyor, biri belçika deposuna filan yazıyor. Ayrıca biri 110 Kw biri 100KW bunun sebebini çözemedim, tek motor bilgisi çıkması lazım değil mi şase nodan?

Bende sorgulattim ayni sekilde cikti

Sercan Keklik

Yazılarda neden Kırmızı yok?

Tamamiyle Boyanın aşınmasından ötürüdür. Türkiye ye giren tüm araçlar 16V olduğu için hepsi kırmızı logoludur. Zaman içerisinde, yıkama, köpük vs gibi dış etkenlerden ötürü silinmekte. Kromaja dönmekte
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ArinFırat

Aldığım double bu. Joying marka android 4.4.4 gayet özellikli bir multimedya.. resimdeki gibi uygun çerçeve bulamıyorum o yüzden taktırmadım,emanet gibi durmasını veya boşluk kalmasını istemiyorum..uygun et kalınlığında çerçeve nerden temin edebilirim veya özel yaptırabilirim bilginiz var mı?
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

francobaresi

Aldığım double bu. Joying marka android 4.4.4 gayet özellikli bir multimedya.. resimdeki gibi uygun çerçeve bulamıyorum o yüzden taktırmadım,emanet gibi durmasını veya boşluk kalmasını istemiyorum..uygun et kalınlığında çerçeve nerden temin edebilirim veya özel yaptırabilirim bilginiz var mı?
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

resimdeki çerçeve gayet hoş duruyo. Ddini aldığınız satıcıyla iletişime geçtiniz mi ? belki bu resmi paylaştıysa temin etme durumuda olabilir. Fiyat olarak yolladığınız link çinlilerin 159 için yaptığı double dinle neredeyse aynı, bunu tercihin özel sebebi var mı?
Cuore sportivo

ArinFırat

1.sebebi Android oluşu ve cd çalar olmayışı..ekranın geniş olması ve 1024*600 çözünürlük olmasıda diğer artısı..amerikadan getirtildiği için 1e1 muhatap yok.derdimi kime yazam kime yanam bilemedim :) nazım size geçiyor :)

francobaresi

1.sebebi Android oluşu ve cd çalar olmayışı..ekranın geniş olması ve 1024*600 çözünürlük olmasıda diğer artısı..amerikadan getirtildiği için 1e1 muhatap yok.derdimi kime yazam kime yanam bilemedim :) nazım size geçiyor :)

Ben de sırf çerçeve yüzünden double almıyorum, çinden almayı düşündüm bu seferde garantisi filan sırf sözde kalmış olacak, bozulsa çine mi geri yollıcam :)  o yüzden orjinal teybi değiştiremedim, alırsam da görüntü nedeniyle çindeki androidli olan Mehmet Ali arkadaşımızın (ar.159)  aldığı olandan alıcam.
Cuore sportivo