Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 149 - Neye Benzeyecek..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

2007 yılında piyasaya çıkacağı söylenen 149 hakkında çeşitli söylentiler internet ortamında dolaşıyor.. Genel kanı 149'un 8C ile Kamal'dan esintiler taşıyacağı yönünde.. Arka kısmında yuvarlak stopların kullanılacağı iddiaları ağır basıyor..

Çeşitli kaynaklardan derlediğim çizimler şu şekilde,

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>  

Onur

çok fazla fotograf ve çeşitli bilgi var. seneye kesinleşir heralde. bende birkaç çeşit birşeyler gördüm ama begenmedim

n/a

Bencede.. Şu anda hepsi "tahmini" hatta isminin 149 bile olacağı kesin değil.. 159 bile son anda belli olmuştu, Herkes 157 beklerken Cenevre Fuarında 159 olarak karşımıza çıkıvermişti : )

Alfadanadam

2. resim olmasın da nasıl olursa olsun :)

master

Önünün 8C'yle aynı olması 8C asla üretilmeyecek demek :)

Yalnız arkada şu yuvarlak stop olayını iyi ayarlayamazlarsa facia olur gibi. Aman diyim :)

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

2.resim bencede You are not allowed to view links. Register or Login 1 in kopyası gibi duruyor.4.resin fena olmaz hani.

n/a

2. resmin olması bence zor.. Alfa "V" şeklindeki arka camdan vazgeçmez..

anIL(34an623)

alfa 149 neye benzeyecek bilemem ama seat leon, alfa 149'a benzeyecektir. benim tek bildiğim bu Register or Login" alt=""/>

Onur

quote:

anIL(34an623) wrote:

alfa 149 neye benzeyecek bilemem ama seat leon, alfa 149'a benzeyecektir. benim tek bildiğim bu Register or Login"/>

+1 56

n/a

benim isteğim safkan alfa olması.sadece alfa ya benzesin yeter.

Alfadanadam

ya ilk ya da son resim olsun...8C'ye benzeyen çok pahalı olur, alamayız o yüzden istemem yaw.. Zaten kısa ya da orta vadede 159 alamayacağımız belli oldu :)

n/a

İlk ve son resim muhtesem bence

Onur

işte yeni 149 :)

n/a

arkası?????? ben hala o yuvarlak stoplardan endişeliyim Register or Login" alt=""/> ama onu gusel gozukuyo!!!!

whale

mutlaka iyi bir dizayn çıkacaktır diye düşünüyorum. Ancak 159 gibi ulaşılmayacak rakamlara satılmaz umarım.

master

Kaputun uç noktaları kazalı gibi değil de kasayla daha bütünleşik durursa süper bir tasarım olacak. Çok beğendim.

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

Önü bir miktar rover 200 serisini hatırlatsa da ben beğendim..ama arkası ilk resimdeki gibi olsun..valla tadından yenmez o zaman....

whale

Koç holding ve vakıfbank personeline özgü bir kampanya sayesinde burdan bir arkadaş VDC li full distinctive'i 33800'e almış. Buda yenisinin yakın gelecekte çıkacağına delalet mi acaba?

n/a

Delalet ama adalet değil : )

Onur

quote:

whale wrote:

Koç holding ve vakıfbank personeline özgü bir kampanya sayesinde burdan bir arkadaş VDC li full distinctive'i 33800'e almış. Buda yenisinin yakın gelecekte çıkacağına delalet mi acaba?

yok hocam en az 1,5 senesi var

anIL(34an623)

Register or Login" alt=""/>

aferin böyle devam etsinler, yakında "körler sağırlar birbirini ağırlar" şeklinde kendi arabalarını kendilerine satarlar

quote:

Tolga wrote:

Delalet ama adalet değil : )

Onur

bizi aptal yerine koymaya çalışıyorlar bence. ben bu arabaya 2 yıl önce tonla para verdim şimdi bunu verip yenisini almak isticem bana kendi personeline yaptıgı kıyağı bana yapmıcak,yok öyle...

anIL(34an623)

haklısın sewgili onur. dewam etsinler işte böyle. zaten 2. elde fiyatlar iyice düşmüş, sen bir de üzerine alfisti adamlara bir güzellik yapmazsan arabayı kime satacaksın ki? hayır insanda tepki de yaratıyor

kimseye indirim yapmasalar gider alırsın. ama yok koç holding, yok thy, yok vakıfbank, yok doktor bi sürü ilgisiz kişiye indirim yaparsan ; ben o indirimi almadığım sürece o arabayı para verip almam açıkçası Register or Login" alt=""/>

n/a

E buda olabilir diyolar : )

Onur

o olmaz abicim neden diceksin o motor bolmesine boxer veya rotary motordan başkası sıgmaz Register or Login" alt=""/>