Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fikir edinme -159 ilan

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canselmo

You are not allowed to view links. Register or Login

Alanya'dayım dibimize araç düşmüş

Araç cok temiz duruyor fotograflarda km vs bakımları yapılmış görünüyor. Araça en kısa sürede gidip incelemeyi düşnüyorum acaba fiyat ve araç hakkında görüşleriniz nedir
2.memleket  = İtalya

max-ime

Araç bahsedildiği gibiyse, pazarlık sonucu çıkan her fiyatta gönül rahatlığıyla alailirsiniz.

Bugün sadece lastik bile bin tl üzerinde. Bunları gözönünde bulundurun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperuzi

Dün tesadüfen bu ilanı görmüştüm ve baya beğenmiştim :)

blackgear

Fotoğraflardan ve satıcı yorumlarına bakılırsa, değerlendirmeye alınabilecek bir araç. Fiyat da kötü değil.

Bu arada araç sorgulamaları konulu topiği kullanırsanız daha iyi dönüşler alabilirsiniz  :yukari-ok:

Doğa Tosun

Aracı ben de beğendim, ciddi düşünüyorsanız tek lafım hayırlı olsun olur :) gayet temiz, diri görünüyor. Tabi yinede kontrol ettirmekte fayda var.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ku2

Alınır bence de.. Gider bakardım. Kırmızı koltuk çok severim :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

defrost

Enteresan, bişeyler değişiyor demek
Alanyada böyle alfa vallahi güzel araç...

fevkalbeser12

159 da hayal kombinasyonum ama Giuliettada denk geldi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Theillest

Tek eksiği sunroof herhalde :) Onun haricinde araba cok guzel kmsi fln cok ideal bence...

muğlalı

iyi mal iyi para 39-40 a da var ama adamı deli eder tecrübeyle sabit , yalnız bu km tam kritik km sıkıntı çıkarmasi muhtemel parçalar mutlaka olacaktır bu da biraz şans işi, 50 binden aşşa distinctive plus 159 larda pek bakımli olmuyor.

rain man

iyi mal iyi para 39-40 a da var ama adamı deli eder tecrübeyle sabit , yalnız bu km tam kritik km sıkıntı çıkarmasi muhtemel parçalar mutlaka olacaktır bu da biraz şans işi, 50 binden aşşa distinctive plus 159 larda pek bakımli olmuyor.
+1

94 binde araç aldım. Ne kadar bakımlı olursa olsun on bin km içinde bir çok küçük büyük şeyin bakımı veya değişimi gerekebilir. Servise göstermeden karar vermeyin mümkünse. Yüz bin civarı az gibi görünüp tehlikeli sayılan km'lerden.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

canselmo

Arabayı bugun gittim kontrol ettim inceledim şimdiye kadar gördüğüm nadir temizlikte kalan 159 lardan öyle diyim.

Hiçbiryerinde yıpranma belirtisi yok arabanın boyasında taş izleri vs cok cok az o kadar bakımlıkı sıfır gibi içi resmen.

Önceki sahibi alberto enriko servis müdürymüş galiba en son bana bıraktıgı rakam 51.000 oldu
2.memleket  = İtalya

ku2

Arabayı bugun gittim kontrol ettim inceledim şimdiye kadar gördüğüm nadir temizlikte kalan 159 lardan öyle diyim.

Hiçbiryerinde yıpranma belirtisi yok arabanın boyasında taş izleri vs cok cok az o kadar bakımlıkı sıfır gibi içi resmen.

Önceki sahibi alberto enriko servis müdürymüş galiba en son bana bıraktıgı rakam 51.000 oldu

Al 51'e.
--

defrost

Alana hayırlı olsun güle güle binsin

Galeride 159 dan daha pahalı birçok araba var
yalnız 159 içeride diğerleri dışarda   8)

canselmo

Alana hayırlı olsun güle güle binsin

Galeride 159 dan daha pahalı birçok araba var
yalnız 159 içeride diğerleri dışarda   8)
aynen 159 u iceriye koymuslar dikkatimi cekti elimdeki arac satilikta onu bekliyorim
2.memleket  = İtalya

blackgear

Ben olsam Erkay ile görüşüp elindeki Ti jantlara da talip olurdum şimdiden :)

Kibitzer

Bu araba gerçekten temiz ise 51'e gözü kapalı alınır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

defrost

Araç denizliye satılmış 52.500 den 8)
hayrını görsün alan arkadaş

Koful

Temizini bulunca atlamak lazım, ya da aşırı sabır... Biz elimizdekini satmadan durumu zorlayıp tamamını kredi çekmiştik mesela :)
Elimizdekini hala satamadık, her geçen ay daha da zorlanıyoruz :) kısmet... Kimisi de sabredip bekliyor, Alfa takıntısı değişik şekillerde tezahür edebiliyor demek ki.

Theillest

Aynen Can abiye katılıyorum bazen sartları zorlamak gerekiyor ya da para oluncada araba bulamıyorsun oda garip bi durum :)Can abinin arabaya bulusmada yakından gördüm mukemmel arac abi ama göze geliyor işte bazen araclar neyse onla gecmis olsun abi

muğlalı

159 da bu isler böyle maalesef bende aracim daha satilmadan kapora gönderdim sahibi 2 ay beni bekledi ve sonunda aldim eli yüzü duzgun 40-50 tane 159 var yok, geri kalanlari incir ağacını diker alana.

defrost

Asıl benim için ters zamana geldi dibime kadar gelmiş araç
Ama kardeşim evleniyor masrafımız çok bi ara niyeti bozdum bizimkilerdende oluru aldım ama mantıksız bi hareket olacaktı
Hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre olsun
Alanada tekrar hayırlı olsun temiz baksın  ;)

ku2

159 da bu isler böyle maalesef bende aracim daha satilmadan kapora gönderdim sahibi 2 ay beni bekledi ve sonunda aldim eli yüzü duzgun 40-50 tane 159 var yok, geri kalanlari incir ağacını diker alana.

Her araç için durum bu aslında.
İstediğin renk, kombinasyon bulmak her zaman kolay olmuyor.
--

ku2

Araç denizliye satılmış 52.500 den 8)
hayrını görsün alan arkadaş

Hayırlı olsun..
51.000'e almadılar...! Satana yaradı.
--