0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Bülent bey Öncelikle Hoşgeldiniz. Aracınızın uzatılmış garantisi yoksa Özel servise gitmenizi öneririm. Yetkili Servislerle pek bişeyler olmuyor. Özel servis tercihi konusunda Sitemizin Servisler Kısmındaki Servislere bakarak pozitif veya negatif yorumlarıda okuyarak siz karar verebilirsiniz.Varyatörü Yetkili servisler geçici olarak çözebiliyorlar 3o-4o bin km sonra MAX. vayatör gene bozulabiliyor. Kesin Çözüm ise Varyatöre bir Çek Valf takmak bunun içinde Silindir kapagının sökülmesi gerekiyor bu işlem varyatörle birlikte 1.4oo YTL civarında mal oluyor.Aracınızı park ettikten sonra parklar yansın derken sürekli yanar. Kontagın ynnda ufak bir tuş vardır ona basarak anahtarı ters cevirin. Aroc üyeligi www.aroc-tr.com adresinden üye olabilirsiniz.
quote: 1 varyatörü pek ciddiye almayın. (ses sizi rahatsız etmiyorsa)
quote: Sanıyorum en yeni 60.000. bakımını yapan ve varyatör değişen benim, 1.800.- YTL tüm bakım ve çek valf + varyatör dahil peşin ödedim ve yetkili servisin daha ucuza çıkması mümkün değil, arkların dediği gibi garantiniz yoksa kesin özel servis derim bu konuda site yöneticilerinin tavsiyesi önemli bence... yardım isteyebilirsiniz.Hoşgeldiniz.Edited by - kotchero on 09/01/2007 11:01:28