Merhabalar herkese,ben online oyunlar üzerine bir alışveriş sitesinde çalışmaktayım.Şirketimiz farklı bir iş için baskı makinası aldı 100 bin tl civarında bir fiyata. Telefon kabı üretmek ve yurt dışına satmak amaclı.Benimde aklıma ALFA ROMEO kılıfı yapmak geldi.Tasarım tamamen bana ait.Aranızda grafik tasarımcı felan varsa bu tasarım geliştirilebilir değiştirilebilir onuda basabiliriz.Makina MİMAKİ marka 1.kalite bir baskı makinasıdır netten bakabilirsiniz.Elimizdeki silikonlar o 1 haftada şeffaf olan silikonun sarı hale dönüşeninden değildir kesinlikle.Baskı kalitesi fotoda ne kadar anlaşılıyor bilemem ama kesinlike HD bir görüntü var logoda kesinlikle pixellik yoktur.
Eğer 20 30 kişilik bir sayıya ulaşılırsa bunu basabiliriz.Fiyat kargo dahil 40 TL olarak belirledim.Sayı 100 e felan ulaşırsa fiyat konusunda düşüş yapılabilir
Şimdilik 2 adet foto çektim istiyen olursa silikonun felan şeffaf baskı yapılmamış halinide atabilirim kalitesini görmek anlamak istiyen için.SADECE IPHONE 4 VE 4S HARİÇ DİĞER TÜM MODELLERİ VARDIR