Arkadaşlar Herkese Selamlar..
Bir Kaç gündür Bazı Alfisti Dostlarımızın Bazı sitelerde Toplantılar yapıp buluşmalar, Seçimler Yaptıgını görmekteyim. Bu buluşmalar alfisti turkey sitesi sakinleri olarak bizi ilgilendirmemekte fakat zamanında yapılan yanlışlarıda Yapılan arkadaşlarımıza ve şahsımıza unutmamaktayız.
Bunlara Örnek vermek gerekir ise;
1.Cdm (www.Cardanadam.com) Bu sitede bir arkadaşımız aracı ile kaza yaptıktan sonra küçükyalı birmotla yaşadıgı problemleri yansıtırken haksız suçlamalarla marka kötülemeyi başarı olarak gördü, fakat kendisine bizzat telefon numaramı vermeme ragmen bana bi geri dönüş yapılmadı. Küçükyalı birmot ile aramın iyi olması sebebi ile konuyu çözecektim Hatta cumartesi günü gidip tekrar konuştum fakat arkadaş aramadığı için bende tekrar mesaj atmadım. Aramaması ile arkadaşın Marka kötülemekten başka bi amacı olmaması dikkatimi çekti. Sonuçta bi problem yaşadıgımızda Önce Tofaş müşteri hizmetlerine bildirmemiz gerekiyor Gerekli işlem yapılmaz ise Sitelerde bu tür yazıların yazılması daha mantıklı gibime geliyor daha önce Aroc forumda Yetkili kişilerin moderatör ve admin olması sebebi ile orda sorunlarımızı Sadece Alfa Romeo Kullanıcıları ile paylaşarak Aroc Adminin Çözmesini bekliyorduk. Olumlu veya olumsuz çözülüyodu Er yada geç aroc admin çözüp bizi tehditlerle konuyu kapatıyodu
Bu konu ise diger forumlarda Alfistiturkeyin Reklamı olarak Adlandırıldı Fakat Kimse Bilmiyorduki Bizim Üyeye degil Gerçek Dostlarımızı Burda toplamak amacıyla bir site kurmuştuk, ama yeni dostlarımızada kapımız her zaman açıktı. Binlerce Sticker dagıtıp bu siteye girin diye bir reklam yapmadık çünkü her zaman aile ortamı için bu siteyi kurduk.
Cdm forumunda şu sıra fazlasıyla Alfisti arkadaşlarımız var sagolsunlar alfa romeo markasının ne oldugunu bilgisiz Pug cu arkadaşlara anlatmaktalar. Bu Dostlarımıza binlerce kez teşekkürlerimi sunarım.
2. Forum Olarak ACT sitesi(www.autoclubturkey.com)
Biz Burda hep beraber bi aile oldugumuzu var sayıyorum. Çünkü bu siteyi Hazırlarken sevgili tolga ve diger yardımcı olan herkes belirli ve güzel bi şart koymuştu. Siteye tanımadık kimseyi ilk zamanlar almadık fakat alfistiTurkey.com ailesi olarak dahada genişleyerek Alfa Romeo markasına gönül veren Abilerimizi, Kardeşlerimizi Hem aydınlatma hemde aile ortamını genişleterek sıcak bir ortam kurmaktı. Bilmiyorum bu hangi sitede var ama Örneğin:Bir üyemiz istanbuldan kalkıp izmire gitse izmirde onu karşılayacak yardımcı olacak bir çok alfisti üyemiz mevcut, Diger illerdede tabiki..
ACT türkiyenin belki en büyük forumu olabilir Fakat Nerde Çokluk orda ...... Diye bi atasözümüz var unutmamak lazım.
Zamanında bu sitede alfa romeo takımını gayet güzel bi şekilde ilerlettigimizi düşünüyorum. Fakat Kimselerin görmedigi özel bölümlerde Üyeler hakında İleri geri konuşmalar.. Bayan üyelere Özel mesajlarla Moderatörlerin Tacizleri, Üyeler Hakkında Çok Afedersiniz Geri Zekalı, *******, Aptal, Salak vb gb.. Argo kelimeler ve suçlamalar ile hitap edildigini gördügümüz andan itibaren Bir Çok Alfa sahibi arkadaşımız Üyeligini İptal etmiştir. Bu ekranların Print screen görüntüleri bende hala mevcuttur isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
Şimdi şu konuyu netleştirmek lazım ki Ne anladım ben türkiyenin en büyük sitesinin üyesi olamakla? Ben bir internet sitesine Hakaret etmek için girmiyorum Kimse kusura bakmasın. Act stickeri takılarak Türkiye Cumhiriyeti Trafik Polisi Tarafından 92 YTL ceza ödemek zorundada degilim.
Şu son zamanlarda ACT de Başkanlık Organizasyon gibi işlemler başlatılmış. Herkes istedigini yapar bizim en çok üyeligimiz olsun veya tüm alfistiler burda topalnsın diye bir amacımız yok. Fakat Tüm alfisti dostlarımıza yapılan geçmişteki hataları hatırlatmayı yeni gelen üyelerimizide ailemizden olarak gördügümüz için aydınlatmak istedim.
Alfa Romeo kullanmak bir ayrıcalıktır fakat 3 sınıf bir forumda Sohbet konusunda binlerce mesaj teknik bilgi sıfır olan bir sitede Bir alfistinin paylaşabilecegi teknik bir konunun olmadığını düşünüyorum.
Bizler alfa romeo markasına gönülden baglı olarak CDM forumundada Alfa romeo markasını iyi kötü her yönüyle savunarak Teknik bilgi ile Karşılarına çıktık fakat Alfa romeo hakkında teknik bilgisi SIFIR olan arkadaşlar sayesinde Konu kitlendi ve silindi.
Bu uzun yazıdan çıkartıcagınız fikirler mevcuttur. ACT nin açılış zamanına bakın birde o zamandan bu zamana hala bir takım kurulamadıgına bir bakın ortadaki açık neden var siz düşünün.
Apaci Club Turkey sitesi 1oo.ooo üyesi olsada Bence Alfistileri hak edemiyecek bir site. Benim bu konuda şahsi görüşüm ise Alfa Romeo sahibi genç arkadaşlarımızın Toplantı heycanı ile birlikte bir şeyler yapmaya çalışması Fakat kimse şunu unutmasın Yapılanlar var Hala belki yapılıyor veya yapılmıyor bizi hiç ilgilendirmiyor ApaciClubTurkey sitesi. Sizin başınıza bi olay gelse ACT yönetiminden hiç biri ne telefonunu açar nede size yardıma koşar fakat sizden sürekli karşılıksız Yardım bekler. Bunlar yaşandı görüldü.
Sizlerden ricam Lütfen Alfa Romeo Markasını Türkiye forumlarında ayakta tutmak için bilgisiz cahil insanların arasında Alfa romeo markasını yükseltmek sadece tartışmalara ve gülmemize neden olmaktadır
Bunun yerine Daha seçiçi olmanızdır.
Herkese Iyı Forumlar Dilerim..
Saygılarımla
Edited by - SerCy on 10/04/2006 22:13:45