Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu  (Okunma sayısı 580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

  • Membro
  • İleti: 9.829
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« : 10 Nisan 2006, 22:08:44 »

Arkadaşlar Herkese Selamlar..


 


    Bir Kaç gündür Bazı Alfisti Dostlarımızın Bazı sitelerde Toplantılar yapıp buluşmalar, Seçimler Yaptıgını görmekteyim. Bu buluşmalar alfisti turkey sitesi sakinleri olarak bizi ilgilendirmemekte fakat zamanında yapılan yanlışlarıda Yapılan arkadaşlarımıza ve şahsımıza unutmamaktayız.


Bunlara Örnek vermek gerekir ise;

1.Cdm (www.Cardanadam.com) Bu sitede bir arkadaşımız aracı ile kaza yaptıktan sonra küçükyalı birmotla yaşadıgı problemleri yansıtırken haksız suçlamalarla marka kötülemeyi başarı olarak gördü, fakat kendisine bizzat telefon numaramı vermeme ragmen bana bi geri dönüş yapılmadı. Küçükyalı birmot ile aramın iyi olması sebebi ile konuyu çözecektim Hatta cumartesi günü gidip tekrar konuştum fakat arkadaş aramadığı için bende tekrar mesaj atmadım. Aramaması ile arkadaşın Marka kötülemekten başka bi amacı olmaması dikkatimi çekti. Sonuçta bi problem yaşadıgımızda Önce Tofaş müşteri hizmetlerine bildirmemiz gerekiyor Gerekli işlem yapılmaz ise Sitelerde bu tür yazıların yazılması daha mantıklı gibime geliyor daha önce Aroc forumda Yetkili kişilerin moderatör ve admin olması sebebi ile orda sorunlarımızı Sadece Alfa Romeo Kullanıcıları ile paylaşarak Aroc Adminin Çözmesini bekliyorduk. Olumlu veya olumsuz çözülüyodu Er yada geç aroc admin çözüp bizi tehditlerle konuyu kapatıyodu  Bu konu ise diger forumlarda Alfistiturkeyin Reklamı olarak Adlandırıldı Fakat Kimse Bilmiyorduki Bizim Üyeye degil Gerçek Dostlarımızı Burda toplamak amacıyla bir site kurmuştuk, ama yeni dostlarımızada kapımız her zaman açıktı. Binlerce Sticker dagıtıp bu siteye girin diye bir reklam yapmadık çünkü her zaman aile ortamı için bu siteyi kurduk.


Cdm forumunda şu sıra fazlasıyla Alfisti arkadaşlarımız var sagolsunlar alfa romeo markasının ne oldugunu bilgisiz Pug cu arkadaşlara anlatmaktalar. Bu Dostlarımıza binlerce kez teşekkürlerimi sunarım.


2. Forum Olarak ACT sitesi(www.autoclubturkey.com)


 Biz Burda hep beraber bi aile oldugumuzu var sayıyorum. Çünkü bu siteyi Hazırlarken sevgili tolga ve diger yardımcı olan herkes belirli ve güzel bi şart koymuştu. Siteye tanımadık kimseyi ilk zamanlar almadık fakat alfistiTurkey.com ailesi olarak dahada genişleyerek Alfa Romeo markasına gönül veren Abilerimizi, Kardeşlerimizi Hem aydınlatma hemde aile ortamını genişleterek sıcak bir ortam kurmaktı. Bilmiyorum bu hangi sitede var ama Örneğin:Bir üyemiz istanbuldan kalkıp izmire gitse izmirde onu karşılayacak yardımcı olacak bir çok alfisti üyemiz mevcut, Diger illerdede tabiki..


ACT türkiyenin belki en büyük forumu olabilir Fakat Nerde Çokluk orda ...... Diye bi atasözümüz var unutmamak lazım.


Zamanında bu sitede alfa romeo takımını gayet güzel bi şekilde ilerlettigimizi düşünüyorum. Fakat Kimselerin görmedigi özel bölümlerde Üyeler hakında İleri geri konuşmalar.. Bayan üyelere Özel mesajlarla Moderatörlerin Tacizleri, Üyeler Hakkında Çok Afedersiniz Geri Zekalı, *******, Aptal, Salak vb gb.. Argo kelimeler ve suçlamalar ile hitap edildigini gördügümüz andan itibaren Bir Çok Alfa sahibi arkadaşımız Üyeligini İptal etmiştir. Bu ekranların Print screen görüntüleri bende hala mevcuttur isteyen arkadaşlara gönderebilirim.


Şimdi şu konuyu netleştirmek lazım ki Ne anladım ben türkiyenin en büyük sitesinin üyesi olamakla? Ben bir internet sitesine Hakaret etmek için girmiyorum Kimse kusura bakmasın. Act stickeri takılarak Türkiye Cumhiriyeti Trafik Polisi Tarafından 92 YTL ceza ödemek zorundada degilim.


Şu son zamanlarda ACT de Başkanlık Organizasyon gibi işlemler başlatılmış. Herkes istedigini yapar bizim en çok üyeligimiz olsun veya tüm alfistiler burda topalnsın diye bir amacımız yok. Fakat Tüm alfisti dostlarımıza yapılan geçmişteki hataları hatırlatmayı yeni gelen üyelerimizide ailemizden olarak gördügümüz için aydınlatmak istedim.


 Alfa Romeo kullanmak bir ayrıcalıktır fakat 3 sınıf bir forumda Sohbet konusunda binlerce mesaj teknik bilgi sıfır olan bir sitede Bir alfistinin paylaşabilecegi teknik bir konunun  olmadığını düşünüyorum.


Bizler alfa romeo markasına gönülden baglı olarak CDM forumundada Alfa romeo markasını iyi kötü her yönüyle savunarak Teknik bilgi ile Karşılarına çıktık fakat Alfa romeo hakkında teknik bilgisi SIFIR olan arkadaşlar sayesinde Konu kitlendi ve silindi.


Bu uzun yazıdan çıkartıcagınız fikirler mevcuttur. ACT nin açılış zamanına bakın birde o zamandan bu zamana hala bir takım kurulamadıgına bir bakın ortadaki açık neden var siz düşünün.


Apaci Club Turkey sitesi 1oo.ooo üyesi olsada Bence Alfistileri hak edemiyecek bir site. Benim bu konuda şahsi görüşüm ise Alfa Romeo sahibi genç arkadaşlarımızın Toplantı heycanı ile birlikte bir şeyler yapmaya çalışması Fakat kimse şunu unutmasın Yapılanlar var Hala belki yapılıyor veya yapılmıyor bizi hiç ilgilendirmiyor ApaciClubTurkey sitesi. Sizin başınıza bi olay gelse ACT yönetiminden hiç biri ne telefonunu açar nede size yardıma koşar fakat sizden sürekli karşılıksız Yardım bekler. Bunlar yaşandı görüldü.


Sizlerden ricam Lütfen Alfa Romeo Markasını Türkiye forumlarında ayakta tutmak için bilgisiz cahil insanların arasında Alfa romeo markasını yükseltmek sadece tartışmalara ve gülmemize neden olmaktadır :) Bunun yerine Daha seçiçi olmanızdır.


Herkese Iyı Forumlar Dilerim..


Saygılarımla



Edited by - SerCy on 10/04/2006  22:13:45
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 18:02:48 Gönderen: master »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti
En Güzel Alfa Romeo, Arkadaşımın Alfa Romeosuydu

Onur

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #1 : 10 Nisan 2006, 22:14:18 »
süpersin sercy çok net açıklamışsın forumların kepazeliğini, nerde çokluk orda ..... dedikleri budur işte
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2006, 22:14:18 Gönderen: Onur »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #2 : 10 Nisan 2006, 22:54:22 »

Sevgili dostum yazdıklarına gönülden katılıyorum..



Başkan seçerler tabide biz alfistiler kimsenin oymağına tabi değiliz : ))


Diğer sitelerle olan duruma hiç girmek istemiyorum .. bizim iyi niyetimiz hep suistimal ediliyor çünkü..





« Son Düzenleme: 10 Nisan 2006, 22:54:22 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Tufan

  • Membro
  • İleti: 3.130
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #3 : 10 Nisan 2006, 23:11:10 »

Birçok foruma üyeyim, bunlara modifiyem, ACT, alfam vs gibi bir çok otomobil ile ilgili forum dahil. Ne yalan söyleyeyim, alfistiturkey açıldığından beri bu sitelerin hemen hepsine eğlenmek için giriyorum. Mesela Sercan'ın bahsettiği başkanlık seçimleri sırasında dönen geyiklerden çok eğlendim.


Çok üyeli sitelerde genel yaş ortalaması çok düşük. Bu ne demektir, bir dostumun söylediği gibi "bazı şeyler yaşla gelir" ama elbette "akıl yaşta değil baştadır". Fakat burada benden 10 yaş küçük arkadaşlarımın teknik bilgi ve deneyimleri beni hayrete düşürüyor. Aklıma takılan birşey olduğu zaman biliyorum ki en doyurucu ve en ciddi cevapları buradan alacağım. AYnı soruları diğer forumlarda sorsam iki-üç ciddi cevap sonrası geyik olacak.


Ben zaten Alfa'yı tartışmaktan usandım. Karşındaki eğer ikna olmamak için tartışıyorsa bir yerden sonra olay kendini tatminden de çıkıyor. Sidik yarışına dönüyor. 106 örneğinde de gördük zaten.


Kısacası, burası ayrı ve özel bir yer. Umarım böyle devam ederiz.

« Son Düzenleme: 10 Nisan 2006, 23:11:10 Gönderen: Tufan »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Alfadanadam

  • Moderatore
  • İleti: 12.595
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #4 : 11 Nisan 2006, 00:01:44 »
Sercan süper yazmış, buradaki herkesin tercümanı olmuş adeta...hem tebrik ediyorum hem teşekkür....
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 00:01:44 Gönderen: Alfadanadam »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #5 : 11 Nisan 2006, 00:16:12 »
+1 alfa konusunda başka bi foruma bakmaya gerek yok artık..yada alfa hakkında bi soru sormak için..

ACT deki başkanlık işini Sercan da bilio ilk bana söyledilerde ''he he'' deyip geçiştirdim..neyseki sonunda bi arkadaşımız oldu..ama ordaki arkadaşlarada söylüorum nekadar büyük olsada ACT aynn Sercan ın dediği gibi birçok markayı tek çatıda toplamaya çalıştığınızda ''su bulanıyor''..oyüzden ACT deki alfa romeo takımına bakmayın derim üye sayısı ztn 10 u geçmez..geçsede (ki bnde dahilim bu üyelere) yine herkes kafasına göre takılıyor nasıl olsa oyüzden ACT sadece çabalıyor ama Sercan ın dediği gbi teknik bi konuda bi sorun olsa danışcak kimse yok...

bnde alfam,ACT,mdfym,oto-park forumlarına giriyorum ama konu SADECE ALFA olunca AlfistiTurkey den başka bi seçenek gelmiyor aklıma..onun dışında bnm alıştığım ve uzun zmndır yüzyüze tanıdığım arkadaşlarımdan dolayıda oto-park herzmn aktif olduğum bi forum..(ama oto-park ortalıkta aktif değildir o ayrı)



kısacası diğer forumların Alfa konusunda ne olduğu ortada..İşin özü açısından doğrular hep AlfistiTurkey i gösteriyor :)



yazı içinde sağol Sercan :)



quote:

neanderthal wrote:

Birçok foruma üyeyim, bunlara modifiyem, ACT, alfam vs gibi bir çok otomobil ile ilgili forum dahil. Ne yalan söyleyeyim, alfistiturkey açıldığından beri bu sitelerin hemen hepsine eğlenmek için giriyorum. Mesela Sercan'ın bahsettiği başkanlık seçimleri sırasında dönen geyiklerden çok eğlendim.



« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 00:16:12 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #6 : 11 Nisan 2006, 01:28:26 »

cdm konusunada sercanın üstü kapalı değindiği konu şu ;


147 sahibinin birinin " arkadaşı" konu açıyor.. arkadaş kaza yapmış, ki çok geçmiş olsun..


cdm kadrosundan bir kaç kişi alfa hakkındaki nefretlerini kusuyor ortama..


Bırakın bizim siteyi , kendilerinin çok iyi tanıdığı kişiler ( freyzer, alfa 156, sercy.. ) doğal olarak ve gayet medenice kendi arabalarını savunuyor..


Ama aslında hata Alfa hakkında konuşmakta.. belli kişiler alfa başlığı açılınca hemen kendilerini saldırıya geçmeye şartlandırmışlar nedense o forumda.. 


Ve genede biz sırf " nedir bu alfa düşmanlığı " diye başlık açtık diye bizim sitemiz bu "sözde istenmeyen olayın",  "organizatorü" oluyoruz..


Madem sitemizi bu kadar iyi takip ediyorlar.. Konu içeriklerini okuyup genel üye profilimiz hakkında bilgi sahibi olmalarını tavsiye ederim kendilerine...


Ve dediğim gibi iyi niyetimizi daha fazla suistimal etmesinler.. Burası her alfa severe açık bir forum oldu ve oyle kalacak..

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 01:28:26 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

anIL(34an623)

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #7 : 11 Nisan 2006, 02:18:26 »

sercan çok güzel yazmış. başka forumlara zaten ben hiç bakmıyorum. burada bu güzel ortam varken çok gereksiz

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 02:18:26 Gönderen: anIL(34an623) »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #8 : 11 Nisan 2006, 10:21:27 »

Arkadaşlar bu gibi insanlarla uğraşıldığına değmez kimi zaman oldu forumlarda 260km hızın nasıl birşey olduğunu bilmeyip 260km hızla giderken fiber tamponunu kıran(!) hız tutkunu ve cahil insanlarla karşılaştık bu gibi forumlara en güzel cevap bir çatı altında toplanmış bulunduğumuz AlfistiTurkey'i yazın örnek bir organizasyon yaparak kaliteli ve seviyeli insanlarla dolu bir aile olduğumuzu zırt pırt aktivite yapmaya çalışan artist ve cahil insanlarla dolu forumlara göstermek lazım...

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 10:21:27 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #9 : 11 Nisan 2006, 15:24:16 »

Daha önceden act üyesiydim(hala dahada üyeler arasındayım)...act de pek fazla aktif olan insan yok..ve teknik sorun açısından bazı  sorunlarım olduğunda bilen bilmeyen herkes bi yorumda bulunuyor..act de sercan ve can arkadaşlarımla karşılaştım,benim daha önceden haberim olmayan alfistiturkey sitesini bana tavsiye ettiler..ilk zamanlarda siteye gerek tasarım gerek içerik açısından alışamadım..en son şu 1 haftadır iyice alıştım sitenin herşeyine..


Dün akşamda sercan olsun tolga olsun,baya bi sıkıntım hakkında bana çok yardımcı oldular..onlara teşekkür ederim...bu kadar alfacının arasına katılmaktan dolayı çok mutluyum..gerçekten her konu hakkında yardım olucak çok seviyeli ve bilgili arkadaşlarımız var sitede..


Kısacası türkiyede bu kadar ayrıntılı biçimde alfalar hakkında her türlü bilgiye sahip bi forum yok...görüldüğü gibi bu kadar alfistiyi bir araya toplayan başka bir site yok...Alfistiturkey üyesi olmak beni çok mutlu etti..


Yazı için eline sağlık sercan..!

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 15:24:16 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

master

  • Editore
  • İleti: 4.690
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo Markasının Diger Sitelerdeki Durumu
« #10 : 11 Nisan 2006, 18:02:48 »

Çok güzel yazmışsın Sercan tebrikler. Ben de hemen hemen bütün otomobil forumlarına uzun süreler takıldım , kimine kaptırıp çok zaman harcadım ama bir yerden sonra hepsinin boş olduğunu gördüm , tekrar tekrar söyleme ihtiyacı hissediyorum , çok abartılan modifiyem , act , izmirtuning gibi sitelerin içindekilerin %95'i gereksiz , insanların %95'i saygısız ve kültürsüz. Üç siteden de çok iyi insanlar tanıyorum , ama toplamı bir elin parmağını geçmez.


Şu anda ciddi olarak takıldığım iki tane otomobil komunitesi mevcut , birisi Anet otomobil news grubu (çok iyi insanlar var orada da) , birisi de burası. Alfistiturkey insanı Alfa markasına daha da bağlayan bir site , çünkü burada görüyorum ki daha bir gün önce tanıştığım insanla 40 yıllık dostmuşum , abi/kardeşmişim gibi çok fazla ortak noktamız var ve birbirimize içtenlikle yaklaşıyoruz. Burada çok değerli dostlar edindim ben , Alfa'lar sadece bir araç olarak kalıyor bu değerli dostlukların yanında. Bozulmamasını istediğim ve bozulmaması için elimden geleni yapacağım bir site alfistiturkey , çünkü bugün memleketimizdeki en kaliteli otomobil sitesi şu anda. Alfa'yla ilgili olsun olmasın , Alfa'yı geçtim otomobille alakasız konularda bile en doyurucu bilgileri , en güzel muhabbetleri ve en değerli insanları bu site çatısının altında bulabiliyorum.

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2006, 18:02:48 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

 

GoogleTagged



Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
57 Yanıt
2116 Gösterim
Son İleti 02 Aralık 2008, 02:38:38
Gönderen: SharpSnip
9 Yanıt
1108 Gösterim
Son İleti 09 Nisan 2013, 12:28:53
Gönderen: Calibra
137 Yanıt
15919 Gösterim
Son İleti 19 Ocak 2020, 12:58:10
Gönderen: murat
82 Yanıt
12034 Gösterim
Son İleti 19 Şubat 2019, 09:48:35
Gönderen: ozroztrk
2 Yanıt
214 Gösterim
Son İleti 04 Aralık 2023, 14:12:44
Gönderen: murat_016

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal