Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Mengerler'den hala ses yok.

Şaka gibi.

Benim araç için Bursa Mengerler form bile almadan direk değişim yapmış ön-arka.

blackgear

Ben onu bunu bilmem aga , kampanyanın başladığı hafta Cumartesi sabah erken kalktım gittim 10 dakika sonra logolar arabanın üstünde. Bazen erken davranmak ise yarıyor harbiden.

Basit Ankara kuralı. EGO (Erken Gelen Oturur) :)) O zaman randevuya ne gerek var???

sbk0655

Ben onu bunu bilmem aga , kampanyanın başladığı hafta Cumartesi sabah erken kalktım gittim 10 dakika sonra logolar arabanın üstünde. Bazen erken davranmak ise yarıyor harbiden.

Basit Ankara kuralı. EGO (Erken Gelen Oturur) :)) O zaman randevuya ne gerek var???

:haydi:

agucba

Sercan'a katılıyorum. İki gün geç değişse ne olur, üç gün erken değişse ne olur. Neticede değiştireceğiz dediklerine göre değiştireceklerdir.

///////////////

Sercan Keklik

Sercan'a katılıyorum. İki gün geç değişse ne olur, üç gün erken değişse ne olur. Neticede değiştireceğiz dediklerine göre değiştireceklerdir.

Ücretsiz degişen bir şey için bu kadar sıkıntı yaratıldıgında, gelecekteki heveslenerek yapılacak işlerin önü kesilecektir gibime geliyor benim abi :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

zaferisgoren

Antalya Birmot'a 11 nisanda gitmiştim, Logolar gelmiş, bugun çağırıp taktılar.
7 aracın daha gelmesini bekliyorlardı.

GokhanALFA

FB10ur

Ben formumu doldurdum bekliyorum ama mengerlerden ümidi kestim açıkcası ararlarsa süpriz olur benim için

agucba

Alfa Romeo TR ile konuştuğunda formun sayı belirlemek ve ona göre sipariş vermek için düzenlendiğini, her halikarda servise gidilmesi gerektiğini söylemişlerdir.

///////////////

FB10ur

Alfa Romeo TR ile konuştuğunda formun sayı belirlemek ve ona göre sipariş vermek için düzenlendiğini, her halikarda servise gidilmesi gerektiğini söylemişlerdir.

Başkan gidelimde arıyoruz gelmedi etmedi valla artık işin ucunu bıraktım ararlarsa giderim aramazlarsa değiştiririm.

smlcvsgl

Arkadaşlar, Kozyatağı Mengerler'le konuşan varsa bi arasın, logolar gelmiş, ben bugün gideceğim değiştirmeye.  :clover:

Cuore Sportivo

Arkadaşlar, Kozyatağı Mengerler'le konuşan varsa bi arasın, logolar gelmiş, ben bugün gideceğim değiştirmeye.  :clover:

ben şimdi aradım logolar ulaşmadı elimize deniyor.

smlcvsgl

Tamer bey'le mi konuştunuz? Daha önce şasi numarası vs. vermiş miydiniz?

Cuore Sportivo

Tamer bey'le mi konuştunuz? Daha önce şasi numarası vs. vermiş miydiniz?

Tamer Bey değildi başkasıydı. Evet 1 aydır vermediğimiz numaraya karşılık yapmadıkları numara kalmadı ;)

smlcvsgl

Ben başından beri Tamer beyle konuşuyorum aracım 147, bu akşam gidip değiştirebileceğimi söyledi biraz önce. Bu durumdan 2 sonuç çıkartıyorum. Araçlarımızın logoları değişik olabilir ya da size bilgi verenler yanılıyorlar. Size Tamer bey'in iletişim bilgilerini yolluyorum: 0216 5730101 / 3693

Umarım yararı olur.

blackgear

Aracımın arka logosu değiştirildi. Öncelikle Erdem Abiye sonsuz teşekkürler. Ayşenur hanım aradı bu gün, normalde yarına atacaktı ama hazır araç yanımdayken uğrayım dedim. Sağ olsun ayarladı, değişikliği yaptılar iş emri açmak değişimden daha uzun sürdü diyebilirim, Erdem abi hani yenge duymasın ama, Ayşenur hanımın sana da selamı vardı bu arada :p :))

erdem1904

Logon hayırlı olsun  :arkadasim: Ayşegül hanımda sağolsun selamı ve memnuniyetsizliğimizi dikkate aldığı için  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Musty

dragut

Arkadaşlar ben Hatay'dayım ve burada servis yok. Yine de geçen hafta netten form doldurdum. Bugün beni aradılar. Servis olmayan yerlerde Alfa kullananlara kupon verilecekmiş. Galiba 3 ya da 6 ay içinde servis olan bir yerden logo degişimi yapılabilecekmiş. Umarım vardır böyle bir şey.
"Alfa sevgisi"

Kibitzer

Ben de bugün değiştirdim Beylikdüzü Birmot'ta.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Darkness

Logolar tamamdır Mengerler  :yukari-ok: Geç oldu ama temiz iş çıktı
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

smlcvsgl

Dün daha önce de bahsettiğim gibi Mengerlerdeydim. Logo işleri tamam hepsine teşekkkür ederim.

Cuore Sportivo

Dün daha önce de bahsettiğim gibi Mengerlerdeydim. Logo işleri tamam hepsine teşekkkür ederim.

İlginiz için teşekkkür ederim Tamer Bey'e ulaştım bugün öğlen bırakıcam aracı. Ama yine de Mengerlerde organizasyonun sıfır olduğu gerçeği değişmez.Aynı serviste farklı kişiler farklı bilgiler veriyor.

selim

Bir hafta önce zincirlikuyu birmota gittim randevu alıp,1 saat beklettiler öğlen yemeğinden sonra bir bayan gelip elimizde 166  arka logusu yok adınıza kayıt oluşturduk sizi arayacağız dedi.neyse birmottur yeridir dedim çıktım,dün 3 kere aramışlar bu gün için ranedvu verdiler sabahtan gidip ön ve arka logoları ilanlarına vaad ettikelri gibi hiç bir ücret talep etmeden değiştirdiler,güzel bir uygulama olmuş...
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

Cuore Sportivo

Mengerler'den geliyorum... Vaktim olmadığından aracı bıraktım akşam alacağım.Salıncak burçları içinde bir göz atmalarını istedim.Baklım nasıl olacak.