Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eminpar

You are not allowed to view links. Register or Login
   Geçen hafta Enriko'da olay vardı :) Adana'lı bir ünv. öğrencisinin arka camını kırmışlar buda getirmiş Enriko'ya.Ustalar!! camı yanlış takmışlar sonra düzeltmeye çalışmışlar falan ama iş düzgün olmamış.Çocuk bas bas bağırıyordu siz ne biçim iş yapıyorsunuz diye.Ondan önceki bakımındada yağını tamamlayın demiş bakmamışlar sonrada yağ kalmamış aracında:)

Birde aracı teslim ediyorsun serviste hemen perde iniyor ne yapıyorlar haberimiz yok!Nasıl güvenipte vericez araçlarımızı bilemiyorum valla.

Ben aracı göremeyeceksem teslim etmem

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

misket

Genelde ustayı/işlem yapan elemanı belli mesafeden izlerim, ayağının altında gezinmeyi sevmem ama etki alanımdadır hep.

Şimdiyedek perde girmedi aramıza şimdiden sonrada giremez.

Antalya birmottan da hala haber yok .
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

agucba

Beni geçen aradılar ve logo değişimi için randevu vermek üzere tekar arayacaklarını bildirdiler. Babamın Alfa Romeo'su için de talepte bulunduğumu bildirdim, onun için ayrıca tekrar arayacaklar.

///////////////

FB10ur

Ben gittiğim zamana tamer bey şununu söyledi 156 için ön logo var fakat arka logo hala elimize geçmedi demişti..

Cuore Sportivo

Ben gittiğim zamana tamer bey şununu söyledi 156 için ön logo var fakat arka logo hala elimize geçmedi demişti..

Tamer Bey ve ekibi bana tam tersini söyledi =))

FB10ur

Tamer Bey ve ekibi bana tam tersini söyledi =))

Ben  yanlışda duymuş olabilirim tam terside olabilir sonuçta biri eksikmiş :)

dragut

Mersin Bilen Otomotiv yine aradı bugün. Buraya gelmeden 15 gün önce arayın, logolarınızı hazırlayalım. Geldiğinizde de takalım dediler. Formu kampanya döneminde doldurduğum için yardımcı olacaklarını söylediler.  :yukari-ok:
"Alfa sevgisi"

Yiğit Doğukan

Ön var arka yok, arka var ön yok, sipariş ettik İtalya'dan gelecek.......... Ben ümidimi kesmeye başladım.

agucba

Bu iş tamamen Birmot'un işgüzarlığı...

///////////////

Cuore Sportivo

Mergerler tekrar tekrar aradı ve ben hala ne döndüğünü anlayamadım...Mengerler arka var ön yok diyor,fakat oraya giden ön var arka yok diyor.

Ben bu işi rafa kaldırdım gelip evin önünde takalım deseler yine de istemiyorum.3-5 kuruşluk logo için bukadar sinirlerimin zıplamasına ve hatta şu mesajı yazdığım için bile kendime kızıyorum benim için bu konu kapanmıştır.

Üzülerek söylüyorum ki tüm maddi zararları ve doğabilecek sorunları göze alarak tekrar aldığım Alfa'mdan soğumaya başladım..

Mengerlerin de kapısından girmem artık.

agucba

Sercan Bey, ücretsiz değiştirilen bir aksamı bu kadar dert etmenizi anlamadım açıkcası. Neticede ücretsiz değiştirilecek ve hakkınız saklı kalacak. 3 gün geç değiştirilse ne olur, değiştirilmese ne olur!

///////////////

mahoretti

bence gidin, hangisi varsa onu değiştirin.... Siz karlı çıkacaksınız sonuçta. diğeri de geldiğinde uygun olursanız gidersiniz. Dert etmeyin, boşverin... Biz soluk logolarla dolaşıyorduk sonuçta... Birmot seçeneğiniz yok mu ? Mengerler olmuyorsa Birmot'a da bir bakın derim ben...

Cuore Sportivo

Sercan Bey, ücretsiz değiştirilen bir aksamı bu kadar dert etmenizi anlamadım açıkcası. Neticede ücretsiz değiştirilecek ve hakkınız saklı kalacak. 3 gün geç değiştirilse ne olur, değiştirilmese ne olur!

Yazdıklarımdan logo'yu dert ettiğim anlamını çıkarmışssınız bravo diyorum...Yoksa Mengerler çalışanı falan mısınız?

Dert logo olsa İstanbuldan farklı biryerden değiştirirdim. sıkıntı insanlara yanlış bilgi verilmesi ve nakitten çok daha değerli olan vakitlerinin dikkate alınmaması.

Aracını götürüp oraya bırakıp akşam hiçbir işlem yapılmamış halde alan siz değilsiniz benim bu sebeple bu konuda yorum yapmaya benim hakkım var sizin değil !

agucba

Sercan Bey, evet itiraf ediyorum. Mengerler'den komisyon alıyorum, ayrıca onlarn gizli ortağıyım. Ben aynı zamanda Birmot çalışanıyım ve Alfa Romeo Türkiye ile ilişkilerim fena değildir. Zincirlikuyu'daki Çiftciler ile dirsek temasım var, Bostancı Sanayisi'nde de Alfist Servis'in ortağıyım. Oraya yönlendirdiğim Alfa Romeo'lardan araç başına komisyon da alıyorum.
Mazoşist olduğum için de bir daha dünyaya gelsem adımımı dahi atmayacağım uluslararası taşıma alanında her gün stres içinde çalışıyorum.  >:(

Sizin bana ithafen yazdığınız son mesajdan sonra, keşke geçen Mengerler'e uğradığımda sizin onlar hakkıdanki şikayetlerinizi dile getirip, size ve aracınıza özel ilgi gösterip gösteremeyecekleri konusunda ricada bulunmasaydım dedim kendime.  >:(

Hem bana ne başkasının çektiği eziyetten. Niye ilgilendim ki? Kabahat bende ki sorun yaşayan bir üyemize yardım etmeye çalıştım. Bundan sonra tövbe...

///////////////

ihsany

Sercan Bey, bence Serkan Beyi tanımadığınız için bu şekilde bir tepki verdiniz. Serkan Bey benim yaşadığım bir sorunda Birmot ile iletişime geçmiş ve bu durum ile ilgili gerekli önlemlerin alınması konusunda benim adıma yetkililer ile konuşmuştur. Bunu başka arkadaşlarımızı için de yaptığını biliyorum. Sizi de anlıyorum, elbetteki kaybolan zamanız ve size yaşatılan bu durum hiç de hoş değil ancak alfistiturkey üyeleri bu markaya gönül veren herkes için yapabileceklerini esirgemeyen bir gruptur. Umarım yanlış anlaşılma durumları olmaz.

Saygılar & Sevgiler  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

erdem1904

Sercan Bey'e Serkan abi hakkındaki düşünceleri haricinde hak veriyorum... Mesele logo değil.. Yapılan işe özensizlik ve kişilere saygısızlık. Aracınızı getirin logoları yenileyeceğiz deniyor ve sizde buna göre zaman ayırıp aracınızı oraya götürüyorsunuz.. Devamında yanlışlık olmuş logo hala yok.. Aracınızı alın gidin.. Öncesinde telefon açıyorsunuz randevu için buraya gelmeniz gerekiyor diyorlar.. Gidiyorsunuz ne gerek vardı niçin geldiniz telefonda kayıt alırdık diyorlar.. Hediye verilen logo bile olsa kimsenin diğer kimsenin vaktini işine önem vermeyerek çalmaya hakkı yok.. İşini sağlama alırsın randevuyu 1 ay sonra bir tarihe verirsin, kimseyi boş yere oyalamazsın...   Meselenin özü bu.. Bana yapılsa daha beter tepkiler verirdim ki  :) saolsun Akota aradığım günün hemen ertesi günü değiştiler. Kaldı ki aynı gün değişecekler di ben vakit bulamadığımdan gidemedim.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

smlcvsgl

Arkadaşlar hepinizi anlıyorum, kırıcı olmak da istemiyorum Sercan arkadaşımıza da bir kaç kere yardımcı olmaya çalıştım, ama fevri davranıyor.

Bende Mengerler'de değiştirdim adamları savunacak halim yok ama gayet de ilgililer yani. Tamer beyin hakkını yemeyelim.

Ben değiştirdim logoları adamlar bilmiyorlar hangisi olur yada olmaz. Ellerinde bir sürü logo var madem çok heveslisin beklersin başlarında benim gibi seçersin sende aralarından en uygun olanını yapıştırma vs. yöntemleri ile. taktırırsın logolarını. Birisinin arkasında ki plastik tırnak uzun birinin kısa vs. çeşitleri var ama bi şekilde ayarlayabilirsin. Ayrıca akşam iş çıkışı da gidebilirsin yada cumartesi günü ben öğle yaptım.

delimai

arkadaşlar bugun mersin bilen oto dan aradılar...logolarınız geldi gelin değiştirelim diye  :haydi:....dedimki ben kayserideyim,istediğiniz zaman gelebilirsiniz dediler...dedim ki;bana kargo etseniz ben değiştirsem...tabiki olur dediler sizdekileri söküp gönderin elimize geçince yenilerini kargo edelim...şimdi;
1-bu logolar nasıll sökülür..çekince gelir mi?özel bir aleti var mıdır?
2-sadece logo kısmı mı sökülüyor yoksa kromaj kısmıyla beraber mi?
3-bu arkadaşlar motor numaramı almışlardı heralde bana uyacak logo nun siparişini veremişlerdir dimi  :D?okuduğum kadarıyla bir çok çeşit logo var...özellikle 156 mk2 değiştiren varsa yardımcı olabilir mi?logolar geliyomuş uymuyomuş  :haydi:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

zephry

Armaları ısıtarak çıkarmanız gerekiyor.Bunu saç kurutma makinesiyle ve bir bıçakla kromlu kısmı çıkarmadan halledebilirsiniz.Servistede aynı şekilde fön makinesiyle çıkarılıyor(sanayi tipi).Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta çıkarırken bağlantı noktalarını kırmamanız ve çıkardıktan sonra yüzeyde kalan yapışkanlı kısımların iyice temizlenmesi.Daha sonra resimlerdeki bantlı yeri çıkarıp yapıştırıyorsunuz.Kolay gelsin :alfisti:

Ön armanın arka tarafı

Bagaj armanın arkası

Cuore Sportivo

Arkadaşlar daha nekadar net yazmam gerekiyor bilmiyorum ama gelipte biri bana '' ücretsiz alacaksınız nasılsa bukadar büyütmeyin çok büyüttünüz'' derse ben de cevabını veririm.Benim burada büyüttüğüm şey YAPILAN SAYGISIZLIKTIR ! Aksini düşünen aşağıda olanları iyi okusun...

Burada yazdıklarımın aynısını hatta fazlasını Mengerlere de söyledim.Defalarca aradılar. Kendilerine dediğim aynen şu ;

Bana stoklardan yada farklı şeylerden bahsetmeyin.İlk günden beri online olarak form da doldurdum,arayıp görüştüm de... Siz geri dönmediniz tekrar aradım bu kez bana ''Sercan Bey buraya gelip burada da form doldurmanız gerekiyor''dediniz. Ofisinize geldim Tamer Bey aynen şu ifadeyi kullandı ''Sadece adınız ve plakanız yeter'' Yahu dedim madem öyle telefonda sorsaydınız.Busefer 10 gün bekledim ve tekrar aradım aracınızı gelip bırakın akşam alırsınız dediniz...Geldim aracımı bıraktım ve akşam iş çıkışından 1,5 saat evvel aradığımda bana ;''kusura bakmayın ama logolarda sorun çıktı'' dendi....Yahu arabayı bıraktırıyosunuz vaktimi çalıyosunuz 2-3 keredir nedir yani bu böyle size ben aracımı nasıl teslim ederim servis gerektiğinde yada tamiratta...Nasıl güven vereceksiniz bu saatten sonra bana bla bla bla...

''ÇOK İSTİYORSANIZ GİDER BEKLERSİNİZ'' diyen arkadaşım. Sen benim orada nekadar vakit harcadığımı yada beklediğimi biliyor musun ? Aracı teslim alana kadar tam 40 dakika bekledim...Hiçbir işlem de yapılmadı.Ben logoları bulup getiriyor zannettim fakat garip bir tavırla ''hee tamam araba kalsın'' dedi ve bende bıraktım.Bence bunlar sana yapılsaydı sen daha fazla tepki verirdin. ayrıca bak seninki değişmiş demekki burada ''LOGO YOK'' diye birşey sözkonusu değil farklı şeyler sözkonusu. Değil mi ;) ?

Bu yazdıklarımdan sonra tek bir soru soracağım...

Madem stok sorunu var,madem logo yok. E be arkadaş ozaman değiştirdiklerinizi nasıl yaptınız? Kim inanır buna ;)

Bukadar açıklama ve olaydan sonra hala bana ''FEVRİ'' diyen varsa selametle diyorum nediyim yani :)

Cuore Sportivo

Sercan Bey'e Serkan abi hakkındaki düşünceleri haricinde hak veriyorum... Mesele logo değil.. Yapılan işe özensizlik ve kişilere saygısızlık. Aracınızı getirin logoları yenileyeceğiz deniyor ve sizde buna göre zaman ayırıp aracınızı oraya götürüyorsunuz.. Devamında yanlışlık olmuş logo hala yok.. Aracınızı alın gidin.. Öncesinde telefon açıyorsunuz randevu için buraya gelmeniz gerekiyor diyorlar.. Gidiyorsunuz ne gerek vardı niçin geldiniz telefonda kayıt alırdık diyorlar.. Hediye verilen logo bile olsa kimsenin diğer kimsenin vaktini işine önem vermeyerek çalmaya hakkı yok.. İşini sağlama alırsın randevuyu 1 ay sonra bir tarihe verirsin, kimseyi boş yere oyalamazsın...   Meselenin özü bu.. Bana yapılsa daha beter tepkiler verirdim ki  :) saolsun Akota aradığım günün hemen ertesi günü değiştiler. Kaldı ki aynı gün değişecekler di ben vakit bulamadığımdan gidemedim.

Yazdıklarımın tamamını dikkatle okuduğunuz için teşekkürler.

Yalnız Serkan Bey'in ilk yazdığı yazıda ''nasılsa ücretsiz bukadar büyütmeyin'' sözüne tepkidir o cevap.Çünkü ben yapılan saygısızlığa isyan ederken 3-5 kuruşluk logo için işin maddi boyutuna vurgu yapılması hoş olmadı.Yoksa kendisi hakkında tanımadan bir fikir sahibi olmam mümkün değil.

Belki de kendisi de öyle demek istemedi ama yazı bu...Ne yazarsanız onu okurlar sizi tanımayan insanlar.

alfist_3548

Arkadaşlar daha nekadar net yazmam gerekiyor bilmiyorum ama gelipte biri bana '' ücretsiz alacaksınız nasılsa bukadar büyütmeyin çok büyüttünüz'' derse ben de cevabını veririm.Benim burada büyüttüğüm şey YAPILAN SAYGISIZLIKTIR ! Aksini düşünen aşağıda olanları iyi okusun...

Burada yazdıklarımın aynısını hatta fazlasını Mengerlere de söyledim.Defalarca aradılar. Kendilerine dediğim aynen şu ;

Bana stoklardan yada farklı şeylerden bahsetmeyin.İlk günden beri online olarak form da doldurdum,arayıp görüştüm de... Siz geri dönmediniz tekrar aradım bu kez bana ''Sercan Bey buraya gelip burada da form doldurmanız gerekiyor''dediniz. Ofisinize geldim Tamer Bey aynen şu ifadeyi kullandı ''Sadece adınız ve plakanız yeter'' Yahu dedim madem öyle telefonda sorsaydınız.Busefer 10 gün bekledim ve tekrar aradım aracınızı gelip bırakın akşam alırsınız dediniz...Geldim aracımı bıraktım ve akşam iş çıkışından 1,5 saat evvel aradığımda bana ;''kusura bakmayın ama logolarda sorun çıktı'' dendi....Yahu arabayı bıraktırıyosunuz vaktimi çalıyosunuz 2-3 keredir nedir yani bu böyle size ben aracımı nasıl teslim ederim servis gerektiğinde yada tamiratta...Nasıl güven vereceksiniz bu saatten sonra bana bla bla bla...

''ÇOK İSTİYORSANIZ GİDER BEKLERSİNİZ'' diyen arkadaşım. Sen benim orada nekadar vakit harcadığımı yada beklediğimi biliyor musun ? Aracı teslim alana kadar tam 40 dakika bekledim...Hiçbir işlem de yapılmadı.Ben logoları bulup getiriyor zannettim fakat garip bir tavırla ''hee tamam araba kalsın'' dedi ve bende bıraktım.Bence bunlar sana yapılsaydı sen daha fazla tepki verirdin. ayrıca bak seninki değişmiş demekki burada ''LOGO YOK'' diye birşey sözkonusu değil farklı şeyler sözkonusu. Değil mi ;) ?

Bu yazdıklarımdan sonra tek bir soru soracağım...

Madem stok sorunu var,madem logo yok. E be arkadaş ozaman değiştirdiklerinizi nasıl yaptınız? Kim inanır buna ;)

Bukadar açıklama ve olaydan sonra hala bana ''FEVRİ'' diyen varsa selametle diyorum nediyim yani :)

abı adamlar gene bır ısı beceremedıler ve ellerıne yuzlerıne bulastırdılar vede unutturulmaya calısılıyor burdan su cıkar sonuc olarak alfa romeo turkıye ve dolayısı ıle koc grubu yaptı yapacagı yamuklugu acıkcası neyse soylenecek cok sey varda soylemek ıstemıyorum TürkiYE anlayana
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

delimai

Armaları ısıtarak çıkarmanız gerekiyor.Bunu saç kurutma makinesiyle ve bir bıçakla kromlu kısmı çıkarmadan halledebilirsiniz.Servistede aynı şekilde fön makinesiyle çıkarılıyor(sanayi tipi).Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta çıkarırken bağlantı noktalarını kırmamanız ve çıkardıktan sonra yüzeyde kalan yapışkanlı kısımların iyice temizlenmesi.Daha sonra resimlerdeki bantlı yeri çıkarıp yapıştırıyorsunuz.Kolay gelsin :alfisti:

Ön armanın arka tarafı

Bagaj armanın arkası

teşekkürler bilgi için...bize logolar bu şekilde geliyor yani....metal mi plastik mi acaba bunlar...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

zephry

teşekkürler bilgi için...bize logolar bu şekilde geliyor yani....metal mi plastik mi acaba bunlar...

Rica ederim, logolar plastik...

Musty

Arkadaşlar Benim Gibi Hala Logo Bekleyen varmıdır? :asagi-ok: