Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Alfa Romeo ya mektup :)  (Okunma sayısı 878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« : 22 Kasım 2005, 15:32:10 »

Sevgili Dostlar. uzun zamandan beri aklıma takılan ve yapmak istediğim bir şey için sizden fikirlerinizi bekliyorum.


Bildiğiniz gibi her Alfa distributör ve satan yerlerin muhabbetinde size memnuniyetsizliğimi her seferinde bildirdim.Bunun için alfa romeo nun İtalyada ki varsa müşteri hizmetlerine yakın zamanda mail atacağım. bunu yapmamın nedeni onların Türkiye için ne düşündükleri ve burayı nasıl bir pazar olduklarını öğrenemk istiyorum.


Acaba Türkiye onlar için gözden çıkarılmış önemsiz bi pazar mı? bunu  soracak olmamın nedeni buraya bugune kadar neden dizellerin getirilmediği onu geçtim Gt de hala neden 1.8 TS getirilmiyor?. Ürün gamını neden buraya geç getiriyor veya kısıtlı tutuyor. GT piyasaya çıktından 1 yıl sonra Türkiye ye geldi. bu durum neden böyle?bunu İtalya mı yapıyor oksa burdaki bayilerin beceriksizliğimi bunları ögrenmek istiyorum ve ingilizcem yettiği kadar burdaki pazarlama stratekisinin yanlışlıgı 2. elde degersiz , hiç güvenilmeyen sadece parayı sokaga atmak isteyenleri bindiği türden bir araç imajına nasıl getirildini anlatmaya çalışıcam!!


Bunun için bildiğiniz bir adres,e-mail da olabilir var mı? onlara nasıl ulaşabilirim ? :)


 


                                           

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2005, 15:07:02 Gönderen: master »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #1 : 22 Kasım 2005, 15:44:02 »

Bu olay benimde taa Aroc'taki uygulamalardan beridir aklımda.. Bu projeye benden sonsuz destek..


Yazacağımız metinin Türkçesini hazırlayalım ve italyancaya çevirelim.. Ben çeviri işini hallederim.. İngilizceye gerek yok bence.. Türkçesini Müfüt Ataseven'e İtalyancasınıda İtalya Alfa Romeo'dan bulabildiğimiz en yüksek birime atalım..


Yazacağımız başlıkları belirleyelim önce.. Benim aklıma gelenler..


1- Aroc'un Türkiyedeki üyelere tutumu, Yapılmasını beklediğimiz organizasyonlar..


2- Servis ve satışta Fiat ile Alfanın bir tutulması


3-Getirilmeyen Alfa Modelleri


4-Türkiye'deki Alfa Romeo imajı


aklıma geldikçe eklerim sizlerde ekleyin dostlar.. Paragraf başlıklarını belirledikten sonra gerisi kolay..

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 15:44:02 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #2 : 22 Kasım 2005, 17:09:05 »
-Fikir süper italyancaya çevirme konusunda bende destek verebilrim
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 17:09:05 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #3 : 22 Kasım 2005, 18:15:41 »

Automobiles



Fiat Auto







Fiat Auto Spa

Corso Agnelli 200

10135 Turin - Italy

tel. +39 011 00.31111

fax +39 011 00.37591



Press Office:

Corso Agnelli 200

10135 Turin - Italy

tel. +39 011 00.38914

www.fiatautopress.com

fiatautopress@fiat.com



ben bu adresleri bulabildim.olmassa mail yerine mektup gönderebilirsin onur'cuğum.


Genel Müdürlük

Büyükdere Cad., No : 145,

Tofaş Han Kat 1-5

34394 Zincirlikuyu  /istanbul


bu adresten tofaş ticari grup direktörü müfit ataseven' e mektup gönderebilirsin.


yanlız bunu ferdi olarak yapmakta fayda var.

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 18:15:41 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Onur

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #4 : 22 Kasım 2005, 18:58:04 »

müfit ataseven'in bu konuya çok eğilenceğini sanmıyorum. ondan ben daha çok İtalyaya göndermekten yanayım teşekkürler


 

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 18:58:04 Gönderen: Onur »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

master

  • Editore
  • İleti: 4.690
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo ya mektup :)
« #5 : 22 Kasım 2005, 19:09:37 »
Yeterli katılıma ulaşırsak iyi bir sonuç elde edebiliriz bence. Bu fikrin arkasındayım ben de.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 19:09:37 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #6 : 22 Kasım 2005, 21:52:29 »

Ben yine muhalif modda olmak istemiyorum ama, modellerin gelişi konusunda tatmin edici bir cevap verebileceklerini düşünmüyorum doğrusu.


Ben eminim ki, eğer maliyetleri kurtaracak olsa, 1.8ts'yi getirirlerdi. Eğer getirmiyorlarsa, bu sadece ve sadece ekonomik sebepler ile açıklanabilir bana göre :) Üşengeçlikle felan değil.


Aklıma gelen şey şu; bir kere TS motorlar, Alfa motor gamından kalkıyor. Şimdi, 10 tane 1.8TS satmak adına, şimdiye kadar Türkiye'ye hiç gelmeyen bir motorun yedek parça arşivi açılacak, ve senelerce bir sürü parça, tüketicilere sağlanmak zorunda. Motorun eğitimleri verilecek. Halkbuki, JTS, Alfa için geleceği olan bir motor... Belki bu şekilde açıklayabilirim diye düşünüyorum.


Siz ne dersiniz?


Ayrıca, Alfa ve Fiat'ın 'servislerde aynı tutulması' tartışması, uzun zamandır devam ediyor. Bu neden bir sorun olsun, anlamıyorum.. Bana sorarsanız, Türkiye'de ne kadar çok servis Alfa 'ya hizmet verirse, o kadar iyi. Tofaş, iyisiyle kötüsüyle, bu ülkedeki en büyük servis ve satış ağlarından birine sahip. Bu güçten yararlanmak varken, bis 'hıh, Alfa, dandik Doblo ile aynı lifte çıkacak araba mı?' diyoruz :)


Aroc'un genel faaliyetlerinden bir şikayetim de yok. Sonuçta, elbette ki organizasyonlar çeşitlenebilir, müşterilere çok çeşitli imkanlar sunulabilir. Ama kendi adıma, onlardan hiçbir zaman böyle bir beklentim yok. Yolladıkları takvimler yetiyor da artıyor.


 


Getirilmeyen Alfa modelleri konusunda da sitem edebiliriz. Sonuçta adamlar arabayı ürettikleri halde, ülkemize lütfedip getirmemektedirler. Ama bunun bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Çünkü modellerin getirilip getirilmeyeceği, bir masa etrafında toplanan firma yöneticileri tarafından, uzun mali rakamların, piyasa analizlerinin incelenmesi sonucunda alınan bir karara bağlı diye zannediyorum. Tofaş'ta tembel birkaç yönetici asistanı, böyle bir kararı veremez diye düşünüyorum.


Eğer bir araç Türkiye'ye geliyorsa, bunun tek bir sebebi olabilir: Bu araçtan kar edilecektir. Eğer kar ettirmeyecekse, ya da firmayı riske sokacaksa, getirilmez.


Benim kötü bir özelliğim var: işdünyasında herşeyi para olarak görüyorum. Bana yılbaşında gönderilen Alfa takvimi için müteşekkirim; ama bütün bunların, daha çok para kazanmak adına satış politikaları olduğunu düşünüyorum. Eğer takvim gönderilen 100 kişiden 10 tanesi, sırf Tofaş'ın takvim göndermesinin yarattığı bağ ve güven ile, sanayiye gitmek yerine Birmot'a gidiyorlarsa, o zaman takvimin maliyetleri çıkartılır, yanına da kar alınır! Herşey bu kadar basit :)


Türkiye'deki Alfa Romeo imajı da, yine birilerinin umrunda olsa, bu imajı geliştirmek için para harcar, ve bir birim kurarlardı. Ama bu birimin çalışmalarından elde edilecek kar, eğer bu birimin kurulması maliyetlerinin altında ise, o zaman imajı kurtarmak o kadar da önemli görünmez yöneticilerin gözünde.


Örnek vermekten de geri kalmayacağım : Bir ara, üyesi olduğum bir ralli forumunda, üyeler, NTV'ye, motorsporları programlarının miktarını artırması için mail göndermeye kalkıştılar... Ya, sanki ntv, kendi izleyici kitlesini tanımıyor.. Eğer ralli programı yerine futbol programı koyuyorlarsa, bu, kar ettikleri içindir. Ve araya da kısa motorsporları programları yapıyorlarsa, bu da motorsporları öksüz kalmasın diye değildir. Kar etmek içindir.


Ah, gerçekten şevk kırıcı olmak istemiyorum. Bu mesaja 'evet, bu mektubu yazarsak, gerçekten birileri 1.8'leri Türkiye'ye getirmeyi ciddi olarak düşünecektir' diye başlamayı inanın isterdim, arkadaşlar! Özel sektörde herşeyin para ile açıklanıyor olması da, midemi bulandırıyor. Beni firmalarda uzaklaştırıyor; bana göre her türlü taraftarlık, sadece firmaların ekmeğine sürülen yağ. Eğer insanlar şirketlerin o güzel ekmeklerine bolca yağ sürmekten hoşlanıyorlarsa, elbette ki buna itiraz edemem. Ama ben, bundan rahatsız oluyorum.


Üreticilere karşı, tüketici hakları kanununun bize getirmiş olduğu haklar haricinde hiç bir gücümüz yok. Para gücümüz hariç.... O yüzden, getirilmeyen Alfa modelleri beni düşündürmüyor...


Bu paradoksu, ben Mercedes'le ilgili yaşamıştım. Sene 2005; adamlar Travego 'da hala emniyet kemeri kullanmıyorlar. Otobüs takla atınca ne oluyor? Allah rahmet eylesin!....... Ama ne var ki, adamlar kar etmeyeceklerini bildikleri için yapıyorlar bunu. Ve belki MAN, ve temSA da kemerleri, yolcu emniyetini düşündükleri için değil, imajları için yapıyorlar.


Ama yine de, Mercedes'e bindiğiniz zaman güvende değilsiniz, ve mercedes para için insan yaşamını kısmete, kadere emanet ediyor. Elden gelen hiç birşey yok. Allah'larından bulsunlar diyorum; eğer bir Sırat Köprüsü varsa, o zaman hepimiz oradan geçeceğiz. İnsan canı ile bilerek oynayanların vicdanları, orada kendilerini ele verecektir.


Gördünüz mü, ben de sinirleniyorum bu kapitalist şirketlere. Ama pek bişi gelmiyor elimden.


Gerç benim sorunum sizinkine göre biraz daha kolay çözülebilir; eğer otobüslerde kemerlerin standart olarak sunulmasını istiyorsam, tek yapmam gereken, beni destekleyen büyük bir kamuoyu oluşturmak. Böylece Mercedes, o cici imajının zedelenmesinden tırsıp, kemerleri standart olarak sunar. Adamlar bunu para kaybetmekten korktukları için yapsalar da, ben tatmin olurum. Benim için önemli olan, onların kemerleri, insanların güvenliğinden endişe ettiklerinden dolayı stanadrt donanıma koymaları değil. Sadece, yapsınlar! Kafidir benim için. Ben maddi birşey istiyorum, ve onlar da maddi birşey istiyorlar.


Ama sizin talepleriniz, benimkinden daha zorlu. Çünkü, sizin istediğiniz şey, biraz daha 'ruhani', ya da manevi.. Alfa'dan, size ilgi göstermesini bekliyorsunuz. İçten olmalarını bekliyorsunuz. Sizin içinizdeki heyecan ve aşkı, onların da görmelerini istiyorsunuz. Büyük ihtimalle hiçbirimizin almayacağı bir otomobili, Fiat galerilerinden ayrılmış, kıpkırmızı döşenmiş, özel Alfa bayiilerinde seyretmek istiyorsunuz... Durumunuz zor, çünkü karşınızdaki insanlar buna bir 'iş' olarak bakıyorlar.... Tatmin olabileceğinizi sanmıyorum.


Çok kötümser bir moda geçtim değil mi... İnşallah, göndereceğiniz mektup ciddiye alınır da, sizde sonra onu benim burnuma tutarsınız. Özel sektör ile ilgili düşüncelerim biraz değişir, o zaman.

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 21:52:29 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Onur

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #7 : 22 Kasım 2005, 23:45:40 »

1.8 ts lerin 1.6 2.0 ts den hiç bir farkı yok.silidir çapları hariç motorlar nerdeyse birbirlerinin aynısı. onun için servislere hiç bir ekstra götürüsü olabileceğini düşünmüyorum.1.8 sadece üşengeçlikten veya bilmediğimiz bir sebebten getirilmiyor olabilir. işte bende bunu öğrenmek istiyorum.


Zaten aradıgım şey alfa ruhuna yardımcı olmaları değil (zaten Türkiyeyi adam gibi bir pazar olarak görmüyorlarsa hiç bir anlamı yok) burdaki satış politikası avrupa ülkelerinden neden farklı sadece onu ögrenmek mantıklı bir cevap almak istiyorum.


ben bana gönderilcek 3-5 eşantiyonun peşinde de değilim. bunu kar dan da saymam. bana takvim kalem yollucaklar diye de tutup onlarla ilgi ve alaka kurmayı denemem. müşteri memnuniyeti cocuga şeker verip kandırmaya çalışmak gibi olmamalı. bir soru sordugunda adam gibi cvp verip müşteriyi memnun edilmesi benim için daha önemli.


Alfanın Türkiyede imajı Tofaşında umrunda mı değil İtalyanın mı umrunda değil ben bunu öğrenmek istiyorum. 2003 te piyasaya sürülen JTS 156 lar getirilmedi. bunu da Tofaş planlıyor olamaz. acaba İtalya burayı çoktan gözden çıkardı ne satarsak kar diye mi bakıyor??


Ayrıca böyle bir forum olarak İtalyanın ilgisini çekebileceğimizi ve orada bu otomobili sevenler var demekki diye kafalarında bişilerin değiştirilebileceğimiz düşüncesindeyim.


benim arabam doblo ile aynı yerde bakılabilir. inanın umrum olmaz. yeterki arabamın bakımın adam gibi yapsın "kardeş bu neden olur?" diye sordugum da budur veya budur diyebilcek kadar işini bilsin...


 


 

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 23:45:40 Gönderen: Onur »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #8 : 22 Kasım 2005, 23:53:52 »

Tabi ki abi, sonuçta zaten servislerde, amaç bilgi ve teknoloji açısından tatmin olmak. Eğer bunu sağlayabilirlerse, ben de sanayiye gitmem. Yok tersi olursa da, Maslak'ın çamurlu yolları beni bekler :)


Sonuçta, bizim bir toplum bilincimiz yok, önümüze ne gelirse, yiyoruz. Özel şirketlerin toplum bilincini tanımasının tek yolu da, bu bilincin kendini ifade edebilmesi. Bir yerden başlıyorsunuz; belki, gerçekten bir işe yarar. İyi temennilerimi iletiyorum, dilerim biryerlere varılır bu mektup aracılığı ile. Dilerim, en azından tatmin edici bir cevap verirler.

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2005, 23:53:52 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #9 : 23 Kasım 2005, 01:44:57 »

- Nee herşey ticarimi.... yoksa alfa romeo bu arabaları bizden para kazanmak için mi üretiyor... olamaz dostlar birisi bana bu yalan desin : ))


Mantığı çok basit kurallar üzerine kuruyoruz.. Peki o zaman bendende basit bir cevap.. " ben bir müşteriyim , para kazanılan bir insanım ve daha çok ilgi istiyorum kardeşim parasıyla değil mi ? "  ve bunun içinde bu işin patronlarına mail atıcam bu kadar basit.. Hergün şikayetvar.com da millet çamaşır makinesi, elektirik süpürgesi için yüzlerce şikayet maili atıyor.. ben 40 milyarlık arabam için atmışım saçma mı ??..


Saçma olan bu mailin atılmasının gereksiz olduğuna dair yazılan 1 sayfalık yazıdır.. Ha o yazılanlar yanlışmıdır genelde doğrudur tabiki.. Ama bir müşterinin satın aldığı bir mamul ile ilgili üreticiye servis satış ile ilgili mail atması neden gereksizdir, neden işe yaramazdır anlamış değilim..


Peki böyle bir mail hazırladık attık, beklentimiz nedir ? Senaryo şu olacak hayalleri içerisindemiyiz sanıyorsunuz yoksa ;


- Olm Türkler bize mail atmış kaç tane var elimizde 1.8 GT ..

- 50 tane filan

- Yollayın hemen, Servisler ne alemde Türkiyede ?

- Paliolar ile alfalar aynı usta bakıyo komutanım

- Nee çabuk eğitim seminerleri düzenleyin Tez 100 tane usta getirin Türkiyeden..  Alfa'nın imajı nedir Türkiye'de ?

- Valla idare eder gibi patron..

- Nedemek idare eder çabuk istanbulun orta yerine ikiz Alfa Kuleleri dikin.. Ruhumuz var imajı içinde mevlana günleri filan düzenleyin telli baba türbesine reklam verin..


Yazacağımız 2 satır mail.. "Bakın Türk tüketiciside hafif bilinçli ona göre" demek için bir yol.. Bunu sayfalarca tartışacağımıza 2 paragraf mail atarız daha kolay.. Yazmayın gerek yok diye 1saatimi klavye başında harcayacağıma 10 dakikada atacağım mali hazırlarım bence daha yararlı : )) Sencede öyle değilmi kerem kardeşim : ) 

« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 01:44:57 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #10 : 23 Kasım 2005, 01:49:25 »
Ben de yazın diyorum ya :)
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 01:49:25 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #11 : 23 Kasım 2005, 01:52:29 »
E beraber yazalım.. Bak söz bende mercedes otobüslerine kemer takılsın kampanyana katılacağım : )
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 01:52:29 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

anIL(34an623)

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #12 : 23 Kasım 2005, 01:54:50 »
bence böyle bir mektup veya mail göndermek faydalı olacaktır. daha ciddiye alınması için mektup gönderilmesini ben şahsen daha faydalı buluyorum. italyanca olması da bence daha mantıklı. ayrıca toplu bir şekilde değil de aynı mektubu herkes bireysel gönderirse de kanımca daha faydalı olacaktır. özellikle ürün yelpazesinin darlığından dolayı sürekli şikayetçi olan biri olarak, ben varım bu işte. bir şey değişmeyecek olsa bile varlığımızı bilmeleri bence gerekli.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 01:54:50 Gönderen: anIL(34an623) »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

master

  • Editore
  • İleti: 4.690
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo ya mektup :)
« #13 : 23 Kasım 2005, 09:15:15 »

Alfistiturkey ismini de işin içine katmalıyız bence.

« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 09:15:15 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #14 : 23 Kasım 2005, 17:17:53 »




quote:

master wrote:

Alfistiturkey ismini de işin içine katmalıyız bence.



 


katarız tabi, baksınlar bakalım onları sitesinde bizim fotograflar kısmındaki kadar foto. kendi sitelerinde var mı




« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 17:17:53 Gönderen: Onur »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Alfadanadam

  • Moderatore
  • İleti: 12.595
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo ya mektup :)
« #15 : 23 Kasım 2005, 23:48:15 »
Evet evet, yapalım bu işi..ama bireysel atarak mail box şişiren moda gireceğimize alt tarafa isimlerimizi sıralarız :) bence daha kaliteli durur...
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2005, 23:48:15 Gönderen: Alfadanadam »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Alfa Romeo ya mektup :)
« #16 : 24 Kasım 2005, 00:04:44 »

evet bende oyle düşündüm.. aroc numaralarımızı yazarız mektubun altına daha ne olsun.. 


Onurda iyi bir noktaya dikkat çekti fotoğraf arşivimiz şu anda bile gayet iyi.. bitince en geniş arşiv olacak.. 

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2005, 00:04:44 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Alfadanadam

  • Moderatore
  • İleti: 12.595
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo ya mektup :)
« #17 : 24 Kasım 2005, 00:07:18 »

:)


biz de interneti bi al aşağı edelim de elde olmayan güzel resimler varsa toparlayalım :)

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2005, 00:07:18 Gönderen: Alfadanadam »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

master

  • Editore
  • İleti: 4.690
    • Çevrimdışı
Alfa Romeo ya mektup :)
« #18 : 24 Kasım 2005, 15:07:02 »

Benim AROC kartım yok :)


Yalnız bu arada GTV hastalığımdan dolayı bir ara bulabildiğim bütün GTV resimlerini kaydetmiştim , sallamış gibi olmayayım ama 1000'in üstünde olması lazımdı belki de daha azdır :) Arşivde duruyor , isterseniz verebilirim.

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2005, 15:07:02 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

 

GoogleTagged



Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
22 Yanıt
1497 Gösterim
Son İleti 20 Ekim 2005, 01:07:55
Gönderen: n/a
4 Yanıt
392 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2012, 15:14:16
Gönderen: ArinFırat
8 Yanıt
847 Gösterim
Son İleti 24 Temmuz 2006, 17:27:42
Gönderen: master
28 Yanıt
4099 Gösterim
Son İleti 16 Mayıs 2017, 00:15:30
Gönderen: misket
41 Yanıt
3073 Gösterim
Son İleti 26 Aralık 2015, 11:40:42
Gönderen: Nicola Larini

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal