Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Şu 75 evoluzione yi alsak yeter :D  Fon işi hikaye olur yalnız kimse bu iş için para vermez bence.  Eğer böyle bir işe girişirseniz amad esteklerim o ayrı. Mesela satış işlemleri ile ben ilgilenebilirim ilana girme alıcılarla konuşma vs vs. ;)
ege o 75 evo deil,sadece evo çamurluk dodiği takılmış,ama iyi parlıyo hakkını yemiyelim,
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

egeozal1

Aracın sahibini tanıyorum. Yeni boyattı komple. Sıkı bir revizyona girdi.  İmkanım olsa hemen alcağım bir araç.

ozoozo

Aştiden kız arkadaşımı almıştım , bilkent köprüsünde giderken yanımdan geçen birisi kornaya bastı , heralde arkadaşlardan birisidir diye bir baktım , DC 1147 plakalı harika bir 147 selamlaştık :) kız arkadaşım noluyor dedi alfa selamı dedim güldü , çok tuhaf dedi  :haydi: çok güzel bir duygu.  :alfisti:

Taner27

bugün benimde başıma geldi, yanımdan geçen ALF99 plakalı 156 yanımdan geçerken iki defa kornaya bastı ve hemen karşılığını verdim, yanımdakiler tanıdık mı dedi :) Hayır dedim :alfisti: hoş bi duygu....
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

TRUPHASE

Aracın sahibini tanıyorum. Yeni boyattı komple. Sıkı bir revizyona girdi.  İmkanım olsa hemen alcağım bir araç.

Ege senin almayacağın bir araç yok zaten  :D
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Gouki

Bu konunun başlığı da bana batıyordu. Batan kısmını çıkardım :)

egeozal1

Ege senin almayacağın bir araç yok zaten  :D
İmkan olsa Ege'nin garajı diye program çekicem :D

Gouki

Sabah AAL12 plakalı 156'ya selam verdim ama karşılık alamadım.

ugursahin90

Neden giulietta sahipleri selamları almıyor abicim bizi alfisti olarak saymıyorlarmıdır nedir? Sabah bi giulietta ya daha selam verdim almadı buda son artık daha da selam vermem. Cumartesi günü çukurambarda bi 156 ile selamlaştık plakasını hatırlamıyorum trafik çok kalabalıktı ama eğer burdaysa selam olsun arabası çok güzeldi.

Murad

Giulietta ve Mito daha geniş kitlelere hitap ettiğinden olabilir. Dolayısıyla bunların hepsi de Alfisti olmuyorlar. Hatta içlerinde Alfistinin ne olduğunu bilmeyenler dahi vardır.

tunerviper

Neden giulietta sahipleri selamları almıyor abicim bizi alfisti olarak saymıyorlarmıdır nedir? Sabah bi giulietta ya daha selam verdim almadı buda son artık daha da selam vermem. Cumartesi günü çukurambarda bi 156 ile selamlaştık plakasını hatırlamıyorum trafik çok kalabalıktı ama eğer burdaysa selam olsun arabası çok güzeldi.

Zaten konum olarak Giu ve Mito ların bize selam vermesi gerekli. Tam tersine biz onları alfisti saymıyoruz :)
Turbo Twin Spark

Murad

Zaten konum olarak Giu ve Mito ların bize selam vermesi gerekli. Tam tersine biz onları alfisti saymıyoruz :)
Evet aslında bu yöntem güzel. Bir Gulietta ya da Mitoyla selamlaşacaksak selamın onlardan gelmesini beklemek mantıklı :)
O zaman anlarız Alfisti mi değil mi? :) Biz de ona göre selam veririz.

alihsans

Bundan sonra benden de 147, 156, 159'lara selam yok.  :D  :D
Sadece Hüdailere vereceğim.  >:D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Gouki

Aynen Ali İhsan abi. Biz bize yeteriz :arkadasim:

chao

Evet aslında bu yöntem güzel. Bir Gulietta ya da Mitoyla selamlaşacaksak selamın onlardan gelmesini beklemek mantıklı :)

valla aynı konudan ben de çok şikayetçiyim ama bunun nedeni; Mito ve Giu kullanıcılarının çoğunun arabayı Alfa ruhu ile değil tipi güzel, motoru güzel, kampanyası güzel mantığıyla satın almasından kaynaklanıyor.

Ben daha bir tane Giu ya da Mito'dan selam alamadım. Bu konunun bir gelenek olduğunu ancak Alfa Romeo markası reklam ya da tanıtımlarında empoze ederse yaygınlaşır.. Her seferinde bir daha selam vermeyeceğim diyorum ama bir Alfa'nın yanından geçerken kornaya dokunmadan edemiyorum :D alışkanlık oldu..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Murad

Hehehehe :)
kutuplaşıyoruz netekim :D

Murad

valla aynı konudan ben de çok şikayetçiyim ama bunun nedeni; Mito ve Giu kullanıcılarının çoğunun arabayı Alfa ruhu ile değil tipi güzel, motoru güzel, kampanyası güzel mantığıyla satın almasından kaynaklanıyor.

Ben daha bir tane Giu ya da Mito'dan selam alamadım. Bu konunun bir gelenek olduğunu ancak Alfa Romeo markası reklam ya da tanıtımlarında empoze ederse yaygınlaşır.. Her seferinde bir daha selam vermeyeceğim diyorum ama bir Alfa'nın yanından geçerken kornaya dokunmadan edemiyorum :D alışkanlık oldu..
+1  :yukari-ok:

tunerviper

Hehehehe :)
kutuplaşıyoruz netekim :D
Hehe kutuplaşma değil de alfisti geleneginde küçük olan büyük olan modele selam verir. Biz 156 sahipleride 33 yada 75 gibi babalarımıza selam vermekle yükümlüyüz :)
Turbo Twin Spark

alihsans

Şaka bir yana MiTo ve Giulietta kullanıcılarının selam olayından haberdar olmaları diğer modellere göre daha düşük.
Bendeki şanssızlıktan mıdır nedir Giulietta ile trafiğe çıktığımda çok az Alfa görüyorum. Şimdiye kadar hiç selam almadım. Selam verdiğim Giulietta'lardan da sadece bir kere dönüş almadım, diğerleri hep karşılık verdi. Ben de 147 ve 156'lardan hiç karşılık alamadım mesela. Hatta bir tanesinin arka camında afistiturkey stikırı bile vardı.  :asagi-ok:   :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

max-ime

Rengini hatırlıyor musunuz? Ben olabilirim:)

ugursahin90

valla abi bana bugüne kadar 1 kişi selam verdi onunda selamına karşılık verdim onun haricinde selam veren hep ben oluyorum karşılıkta olmayınca selam veresim gelmiyor ama geleneği bozmamak adına selamımı esirgemiyorum kimseden.giulietta ve mito sahiplerinden hadi bayanlar istisna olsun duyarlı olmalarını bekliyoruz.

wolkanku

ben hiç bir alfaya selam vermiyorum bakmadan gidiyorum... çünkü yıllardır sonuç hep aynı :)
hatta o kadar selamsız gidiyorum ki , geçen hafta istasyon caddesinden çıkarken karşıdan xenonlu bir 145 geliyordu önünde araba var plakasını görmüyorum...uzun uzun baktım. son anda serkan abi olduğunu farkettim selamlaştık.
2 saat sonra erenköyün ara sokaklarında yine karşılaştık camdan cama lafladık :))
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

bence kaybolamaması gerek bil gelenek ve defalarca bende burda dile getirdim gullietta ve mitodan daha selamıma karşılık almışlığım yok sebebinide arkadaşlar güzel açıklamışlar ve yine dediğiniz gibi bununbir reklam filmiyle ki bu çok zor yada servislerde dağıtılcaka ufak bir broşürle ALFA ROMEO SAHİBİ OLMAK NE DEMEK DİYE öğretilebilir ve bence öğretilmeli
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

berkaykcr

Israrla selektör atıyorum yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor :D  :alfisti:
Smoke Giulietta

erdem1904

İlk alfam olan 146 yı aldığımda satıcı arkadaş bilgilendirmişti beni mesela... Yolda diğer Alfalar korna veya selektörle selam verirler yadırgama gelenektir bu diye...  ;) Ha ne oldu ben yıllardır o dönemki sevgilime şimdiki müstakbel eşime rezil olmakla kalıyorum :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2