Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Puntoyla selamlıyorum alfistileri tık yok yahu :)

Murat abicim kaç kere korna çaldım bugun sıyah punto dat dat dedik duymadın bıle Kenwoodda güzel şeyler çalıyor heralde :)

ayriyetten turbofrantic75 senide gördüm dat dat yaptım tabı tanımcagın kesındı :) Çünkü ne puntonun varlıgını bılıyosun nede yüzyüze tanıştık inş. yenge ile seni rahatsız etmedım =)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Dentist

Eee Sercan'ım bizi brembo kitli canavar 156 ya alıştırısan,tabii ki puntoyu fark etmeyiz...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

Ne kadar güzel bir konuya değinmişsiniz yahu :)

klişe olacak ancak bende size katılıyorum Her alfa gördüğümde bayan olmamam rağmen selam veriyorum ama tın gerçekten. :(

Fırat

ben de her gördüğüm alfaya selam vermeye çalışıyorum ama söylendiği garip bakışlarla veya sinirli el hareketleriyle karşılaşıyorum :)
bir de bu stickerlardan istiyorum.nerden bulabilirim?

frantic

quote:

Puntoyla selamlıyorum alfistileri tık yok yahu :)

Murat abicim kaç kere korna çaldım bugun sıyah punto dat dat dedik duymadın bıle Kenwoodda güzel şeyler çalıyor heralde :)

ayriyetten turbofrantic75 senide gördüm dat dat yaptım tabı tanımcagın kesındı :) Çünkü ne puntonun varlıgını bılıyosun nede yüzyüze tanıştık inş. yenge ile seni rahatsız etmedım =)

yok abicim rahatsızlık nedemek :) ama seninde söylediğin gibi anlamadım malesef :) ataşehir civarlarında mı gördün :) orda bi araba korna caldı cünkü anlamadım ne oldugunu hiç takmadım :)

bende en son ümraniye de GT ye selam verdim :) meğer bayanmış yanlış anlaşıldık sanırım
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Alfadanadam

quote:

ben de her gördüğüm alfaya selam vermeye çalışıyorum ama söylendiği garip bakışlarla veya sinirli el hareketleriyle karşılaşıyorum :)
bir de bu stickerlardan istiyorum.nerden bulabilirim?

Elime geçince sana yönlendiririm Fırat'cım merak etme sen.

frantic

Bu konuya en çok şikayeti ben yazıyorum sanırım
sabah e-5 te klasik tertemiz bir alfayla yanyana gelince dayanamadım hemen korna çaldım ancak sahibi alfa ruhundan pek anlamıyordu sanırım karşılık olarak önü açılınca gazlayarak yanımdan geçmeyi tercih etti :(

o model okadar temiz klasik bir alfa romeo yu kullanan birinin alfa ruhundan , 75ten bihaber olup "şekil" yapmaya çalışmasına açıkcası üzüldüm fakat alfaya olan saygımdan dolayı hiç görmemişcesine yoluma devam ettim

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

resimler tam doğru oldumu bilmiyorum ama aynısının siyahındandı sanırsam...
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Dentist

Herhalde senin korna uyarını,"hadi gazla" şeklinde algılamış olsa gerek.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Borracho

bu arada ben hala yollarda aylardir arka caminda alfisti turkey yazan bir alfaya rastlayabilmis degilim. günlük güzergahimda defalarca görüyorum alfa, arada korna caldigim oluyor ama henüz karsilik alamadim kimseden...(benim gördügüm alfalarin icinde %80 bayan söförler var-147ve 156 agirlikli bir kesim)

Alfisti147

Alfamı alalı neredeyse 5 ay oldu. İnatla karşılaştıklarıma selam verdim ama hiç yanıt alamadım. Bence çoğunun böyle bir gelenekten haberi yok. Çünkü selam verdiğim insanların tiplerinden anlıyorum ki haberleri olsa mutlaka karşılık verirler...

mutu

bende veriyorum her zaman ama bikere bile karşılık veren olmadı ne şanssız adamım yaww
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

stromboli

Bugün Ankara trafiğinde mevcut en kaba alfa sürücüsüyle karşılaştım. Hoşdereden yukarı çıkarken birkaç araç önümde şerit değiştirip duruyordu insanların önüne kıra kıra. Yine de kızamadım belki acelesi vardır olabilir dedim.

Sonra biraz ileride yan yana geldik, her zaman çevremdeki alfaların sürücülerine dikkatle bakarım, bir mimik alırsam selam vereyim diye, yine baktım ama hiç oralı olmadı.

Neyse olabilir kafası dağınıktır. Derken önümde park etmiş bir araç vardı sinyal verip yavaş yavaş onun şeridine doğru geçeyim dedim, bu ne cürret, denemez olaydım. Yol vermeyip sıkıştırmakla kalmadı, öyle bir baktı ki ters davransam inip kavga çıkaracak gibiydi..

Diyeceğim o ki alfası var diye güvenmeyin, trafikteki "zararlı" lar bizim arabalara da musallat olmuşlar.

agucba

Gerçek Alfista olabileceği gibi Alfa Romeo'yu parası olduğu veya parası ancak ona yettiği için alanların olduğunu da unutmamak gerek.

///////////////

CAPTAIN

Alfistiler çok dağınık geziniyoruz anlaşılan Ankara da zaten kimseyle selamlaşamamıştım İstanbul da hiç ama hiç..

XETRaM

Geçen gece E-5te giderken önümde kırmızı 147 gördüm. Yanından geçerken iki kez kornaya bastım. Arkadaş pek oralı olmadı sonradan kaba bir şekilde benim yanımdan makasa girip beni geçti :D Yarış manasında falan anladı heralde kornayı..

tolga_ozhan

Bu aralar forumda sıkça Alfa'nın satış rakamlarından şikayetçiyiz. Bence bırakalım kimse almasın böylece biz bize kalalım. Sonra selam verdiğimizde geri alamayınca moralimiz bozulmaz.
Gerçi birkeresinde arkasında forum sticker'ı olan bir 147 sahibi bana öküz tren muhabbeti yapmıştı ama olsun. Arabayı site üyesi birinden almıştır dicem. Be arkadaş insan arabanın arkasında sticker var neyin nesidir bu site demez mi ya?

CAPTAIN

Ben geçen cumartesi Ayazağa kavşağında bana yol veren Alfa 156 ya selam verdim korna ve selektör atarak, sahibi iki selektör korna ve eliyle selam verdi yani artık Alfa Ruhumu adamın kibarlığımı bilemiyorum ama keyif aldım

ATA

Geçen hafta hiç beklenmedik bir şekilde bir 156 ya selam verdim ve karşılığını alınca çok şaşırdım. Uzun zamandır karşılık alamadığım için ben alfa selamını kesmiştim halbu ki =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

yigitsahin

quote:

Valla arkadaşlar bunu baya bi önce başka bir topicte de konuşmuştuk uzun uzadıya...Ben de genelde "mal gibi" tabir edilen bakışlarla karşılanıyorum selam verdiğimde.Karşılık olmasa da inatla devam , inatla selam diyenlerdenim

muratcım ben yenıyım ama elımden geldıgınce selam verıyorum kardesım...ama baslık cuk oturmus sımdıye kadar 1 kısı selamımı aldı..gerısı yazdıgın gıbı reaksıyon verdı :((

walla hevesım kırıldı desem yalan olmaz :((

rollinmccrash

Alışveriş merkezi,hastane gibi büyük otoparka sahip yerlerde genelde çevreme bakıp bir alfa bulabilirsen yanına park etmeye çalışıyorum. Geçenlerde yine aynı şekilde bir 156'nın yanına park ettim. İşimi bitirip döndüğümde bizimkilerin yanında bir de 147 vardı. Otoparkın boş olmasına rağmen 147 sahibinin de alfaların yanına park etmesi beni çok sevindirdi.
Colin Mcrae
"Toprak yolların Senna'sı"

Alfisti147

Evet buna ben de dikkat eder oldum. Geçen hafta işyeri otoparkında güzel bir 156 görünce hemen yanına park ettim. Biri iki dakika uzaktan izleyince tip tip bakanlar oldu ama aldırmadım

murat

Bakmaları normal çünkü hepimiz rahatsızız
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

Walla ben de Kia'yla selam veriyorum Alfalara ama hiç fark etmiyorlar bile...

Alfisti147

Eminim selam verdiğiniz Alfalar içlerinden kıs kıs gülüyordur. Sahipleri anlamasa da:)

BARLAS

quote:

Eminim selam verdiğiniz Alfalar içlerinden kıs kıs gülüyordur. Sahipleri anlamasa da:)

Kesin "yazık herhalde Alfa istiyor ama alamamış" diyorlardır..