Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Can Çimir

You are not allowed to view links. Register or Login
maltepe de 07 BKM .... olan 147 ile selamlaştık..

bu gece maltepe zümrütevlerde 57 plakalı mito ile selamlaştık..

guly-mito sahipleri selam vermiyor diyenlere gelsin :)

Ben Mito kullanıyorum. İlk başlarda her Alfa'ya (ki çoğu Giu) selam veriyordum, baktım ki Giu'lardan dönüş yok, artık yoklarmış gibi davranıyorum :)
MiTo 1.6 Jtd - 34 FY 433

MuRaT34

Dün akşam idealtepe den E-5 e bağlanırken 10 plakalı bir 156 ya selam verdim ama dönüş alamadım.
Bostancı- kadıköy yönünde bostancı köprüsüne gelmeden  kırmızı siyah jantlı gui ye  selam verdim oda boş geçti selam vermekten artık vezgeçicem galıba :D

Turaç Karakuş

Buradaysa Mersin Forum köprü altında karşılaştığımız arkadaşa tekrardan selamlar :)
2005 Ar 156 1,6 t-spark

Recep Küçük

Bugün yalovaya giderken gölcükte selamlaştığım hatta trafik kalabalık olduğundan muhabbet ettiğimiz 07 plaka siyah 147 mk2 ve yalovadaki 67 plaka siyah 156 selamımı alan arkadaşlar buralardaysalar tekrardan selamlar olsun

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

ali kaynak

Bugün İçerenköy gümrüğün orada selamlastıgımız 156 sahibine buradan tekrar selam olsun.
Lancia delta III

t.ucar

Dün Meydan AVM yanında selamlaştığımız kırmızı 156 ya tekrar selamlar.

defrost

Bugün alanyada karşılaştığım daha önce forumdada mevzusu geçen hatta şuanda ilanda olan mk 1.5 2.0manuel 156 ile selamlaştık hiç dibimden ayrılmadı iyi kaçıyor. Selam olsun

Gouki

Bugün alanyada karşılaştığım daha önce forumdada mevzusu geçen hatta şuanda ilanda olan mk 1.5 2.0manuel 156 ile selamlaştık hiç dibimden ayrılmadı iyi kaçıyor. Selam olsun
Alanya'da hava nasil abi?

defrost

Yanıyoruz kardeşim gelme kaç ;)
Yukarılar güzel park orman falan

defrost

Alanya temsili

sp4rc0

3 gündür Dalyan'da bir alfa görememiştim bugün iztuzu dönüşü son anda yol kenarında park etmiş kırmızı 37bc.. plaka bir giu görebildim.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

sefalet

Bugün İçerenköy gümrüğün orada selamlastıgımız 156 sahibine buradan tekrar selam olsun.
Bendim o :)
Fotograflardakinden daha guzel gorunuyor sizin arac. Masallah. Yalniz su an hangi jantlar var uzerinde? 17" cok kollu gibi gorunuyordu ama emin olamadim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

Gouki

Ahahah teşekkür ederim abi You are not allowed to view links. Register or Login

ali kaynak

Bendim o :)
Fotograflardakinden daha guzel gorunuyor sizin arac. Masallah. Yalniz su an hangi jantlar var uzerinde? 17" cok kollu gibi gorunuyordu ama emin olamadim.

Teşekür ederim sizin aracında maşallah i var.cok beğendim. en güzel  alfa  renginde . Ankaradan kışlık jant  getirmiştim hatırladıniz mi babamdan almistiniz :) bende şuan 16 teledial ler var 17 çok  istiyorum  ama  takamadim  .bu arada sağ yanınızdan gectim yanlış  anlaşılmasın  biraz  acelem vardı  yoksa  Alfa nin  arkasına km lerce  giderdim  :)
Tekrar görüşmek  üzere.....
Lancia delta III

sefalet

Hatirliyorum tabi. Aynadan plakayi gorunce selam vermek icin yavaslamistim  ben de. Belki de yay var diye 17 gibi gordum jantlari o zaman. Cok guzel gorunuyor araciniz.

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

alisto

O kadar sellektor korna yine 0 tepki [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan_ist

O kadar sellektor korna yine 0 tepki [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

159 36plakalimiydi acaba?

alisto

Siyah 159
35 ALY ....

ahmet_hulusi

Özellikle ümraniye Buyaka AVM tarafında rastladığım kum grisi mk2 156 bu sefer beni es geçti boşuna sellektör yaptım :)
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

alihsans

Otobanda bana selam veren ve yaklaşık yarım saat birlikte yolculuk yaptığımız 06 KA plaka siyah Giulietta buralardaysa tekrar selamlar.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

agucba

Bugün son olarak Adapazarı'ndaki Ada Center AVM'de 54 plakalı 156'ya selam verip cevap alamadıktan sonra bir daha sittin sene kimseye selam vermem artık. İsterlerse camdan sarkıp  el sallasınlar.

///////////////

kaan_ist

Siyah 159
35 ALY ....

a

Bende ona benzer bi 159a uzun sureli slm verip karsilik alamamistim o sandim.

alihsans

Bu arada gidiş yolunda da bir 159 ile 10-15 dakika gazladık. Plakasını hatırlamıyorum ama. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

radar54

Bugün son olarak Adapazarı'ndaki Ada Center AVM'de 54 plakalı 156'ya selam verip cevap alamadıktan sonra bir daha sittin sene kimseye selam vermem artık. İsterlerse camdan sarkıp  el sallasınlar.

Saat kaçta ve renk neydi acaba..??

Ayrıca Ankaradan Sakarya-Karasu gidiş geliş en az 10 kere selam verdim bir tane alan olmadı  >:(
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

agucba

Saat 17:30-18:00 civarı, siyah ve 54 DT plaka.

///////////////