Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AVUKATNEZAR

Dün akşam E-5 kozyatağı civarında emniyet şeridinde beklerken selam vererek yanımdan siyah 159 geçti. Selamını geç farkettim, karşılık veremedim. Burdaysa selam olsun :)

tughan

Çarşamba gecesi saat 00.30 civarında, Kadıköy dönüşü E5 e girerken(Ankara yönü) önümde giden 34 JT devamını hatırlamadığım güzel beyaz giu. Buradaysa selamlar. Bir süre tamponuna yakındım, fakat ben Alfa ile olmadığım için selam veremedim(niye korna yapıyor bu demesin diye :D :) .
Tuğhan.
156 Selespeed

ES53

34 vg plaka kirmizi 166 selamlar bugun kaynarcada selamlastik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bandırmalı

Tolganın 166

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

misket

sabah konyaaltı civarı 26 plaka bir 155 ile selamlaştık.

send to...

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

MuRaT34

Ocak'tan beri kimse selamlaşmıyo herhalde  :'(

Dün akşam Tuzla ya giderken selamlaştığımız 34 BN ... 159 sahibi buralardaysa tekrar selamlar

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login

Dün akşam Tuzla ya giderken selamlaştığımız 34 BN ... 159 sahibi buralardaysa tekrar selamlar

34 FN Olabilir mi Kirmizi mitoydu sanirim sizin neomarinin orda.Selam olsun tekrar

MuRaT34

34 FN Olabilir mi Kirmizi mitoydu sanirim sizin neomarinin orda.Selam olsun tekrar

olabilir :D uzun zamandır 159 lardan selam almayınca heyecan yaptım :alfisti:

Onur ÖZTÜRK

Hadi Türkiye de selam az anladik, dün sabiha gökçen kargo kısmı yolunda 34 jr plakalı siyah giu ya teşekkür ediyorum. Bugünde selamimi almayan  ıtalyan plakali siyah giu ya teesuflerimi sunuyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stile Italiano

mertcancagla

Bugun ankara cukurambarda 06 FAK plakali siyah bir mitoyla selamlasir gibi olduk
Eger forumdaysa tekrardan selam:)

radar54

Dün akşam FSM bulvarı Göksu parkı civarı 06 GCP 56 bej 156 ile selamlaştık. Bi süre beraber devam ettik o sonra soldan koptu gitti. Ben göksuya devam edeceğim için takip edemedim  :p
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Koful

Ben de Eryaman'da 35 plakalı bej bir 156'yla selamlaştım yarım saat kadar önce.

IColdWar

Alanya merkezde selamimi alan gri 159 07 h plakali alfaya selam olsun burda selam alan pek olmadigi icin tesekkurlerimi iletirim :)

Samsung Galaxy S5 - Alfa Romeo 147 16.ts 120 hp

iskoc

166 varken ilk kez bir Giu den karşılık aldım.Kırmızı ERC plakalı Giu buralarda ise selam tekrardan.

Sent from my 166
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

akaydoruk

Az önce kızılkayalar önünde duruyordum bir Brera geçti siyah sanırım korna çaldı selam verdi vermediysede benden selam olsun :D
11' Mito Qv

34 VK 5478

barisd

Dün ve bu gün Tuzla Serbest Bölge'de karşılıklı selamlaştığımız Siyah 156'ya selam..
bir ay oldu arabayı alalı ilk kendisi karşılık verdi :) yeri bende ayrı

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bursa dürdane ve Ovaakça'da  gri giulietta 16 NUV 06 ya selam verildi ama cevap alınmadı.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Kaan

Bu sabah Avcılar'da Ambarlı yokuşunda selamlaştığımız siyah 156 burda ise tekrar selamlar. :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

OnurG

Cumartesi Bostancı Sanayide, Mk1 147 ( selespeed jantlı ) 1.6'ya Doğa koleji önünde yol verdim :)
Pazar günü, site çıkışımda mk1 Siyah 147 ye yol verdim.

selamlaştık... zaten KZ plaka ( Kırmızı GT ) ile aynı sitede oturuyorum :) maşallahı var. Erkan abi'yle de gördüğümde ayak üstü görüşürüz :)

ucarozcan

Mersin'de çok güzel bir kırmızı 156 (yanlış görmediysem) 06 EV 8620 plakalı araca selam verdim ama ses seda çıkmadı. :D
Harika bir kırmızısı vardı bakımlı bir arabaydı. :nazar: :nazar:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Tolga033

Mersin'de çok güzel bir kırmızı 156 (yanlış görmediysem) 06 EV 8620 plakalı araca selam verdim ama ses seda çıkmadı. :D
Harika bir kırmızısı vardı bakımlı bir arabaydı. :nazar: :nazar:
0620 plaka, geçenlerde sahibi değişti. Eski sahibi olsa karşılık verirdi galiba. :) On numara 156.

ggjazz

adana da alfa selamı :))

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saskuran

Bu sabah Avcılar'da Ambarlı yokuşunda selamlaştığımız siyah 156 burda ise tekrar selamlar. :alfisti:
Sabah kacta geciyosun oralardan,,,?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

Sabah kacta geciyosun oralardan,,,?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkan abi işe arabayla gittiğim günler 7:30-8:00 arası
1 hayal
5 duyu
6.his

saskuran