0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim çok geçmiş olsun. belki hatırlarsın yakın zamanda benzer bir olay benim de başıma geldi. hem senin başına gelene hem de yaşadıklarımı hatırlayıp iyice sinirlendim yine. cam konusunda canını sıkma, o iş kolay da, camı patlatırken cam motorunun ayağına zarar verebiliyorlarmış. cam motoru da tofaş'ta yok, adamı 1 ay bekletiyorlarmış. inşallah motordan yana sorun çıkmaz. benimkinde ayakta küçük bir sorun oldu da iyi bir cam ustası bişeyler ayarladı. kaskoyla görüştüm "ok değiştirelim" dediler ama 1 ay süreyi ve hasarsızlık indirimini düşünerekten yeni cam motoru işini askıya aldım. allah korusun hasarsızlık bozulursa ama motora da el atacam
önlem yok sewgili umut. benim arabanın camını bakırköy'ün göbeğinde devamlı insanların geçtiği bi yerde patlatabilecek kadar adamların gözü dönmüş. ewinin yakınında ücretli otopark weya kapalı bir garaj falan olsa oraya arabayı bırakmanı tawsiye ederim. her gece kalacak arabaya makul bir ücret alabilirsin kafan rahat olur en azından
gecmis olsun umutum bak dün alperde sana hırsızlık olayını söyledi
kardeşim tedbirini alıp alarmını taktırcan bi kere bu en önemli konu eger kapalı garajın yoksa muzik tesisatı extra lüx bu zamanda etraf hırsız dolu
geçmiş olsun kardeşim!! bu şerefsizlere önlem yok malesef...
Başlatan 147TI Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan n/a Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan feritsahin Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan emr7919 Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler