Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç kitapçığı nasıl bulunur!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

torlak

Slm arkadaşlar,
Yeni Alfa Romeo 147 TS destinctive aldım! Üretim ay ve yılı 12/2005 diye söyledi topkapıdaki yedek parça sorduğum adam . bilgisayara şase nosunu girdiğinde her şeyi çikiyormuş;ama ruhsatta 2006 model diye geçiyor! Eskiden böyle bir sonraki yılın araçları son ay üretilip Ocak ayinda satışa hazirlanirmis dedi! Bu nasil ben anlamadim ama bu aracin kitapcigini ben nasil bulabilirim? Yardımcı olursaniz sevinirim. Çünkü aracimin tüm özelliklerini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu arada sanruflu olan model.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

torlak

Recep ve Kibitzer ikinize de teşekkürler.bahsettiğiniz yerlere baktım ama orda 2003-2010 arazi modellerin kitapciklari içinde sadece 2006 model yok! Şansıma:(( Acaba admin bu sayfada 2006 modeli bulmama yardımcı olabilir mi lütfen!

torlak

Aradığım kitapçığı bulan olursa veya dosya olarak varsa You are not allowed to view links. Register or Login mailine bir postalayabilirse minnettar olurum! Şimdiden o arkadaşa teşekkürler!
Alfa Romeo 2006 model 147 TS 1.6 destinctive sanruflu model

halil

Recep ve Kibitzer ikinize de teşekkürler.bahsettiğiniz yerlere baktım ama orda 2003-2010 arazi modellerin kitapciklari içinde sadece 2006 model yok! Şansıma:(( Acaba admin bu sayfada 2006 modeli bulmama yardımcı olabilir mi lütfen!

iyi baktığınızdan emin misiniz?yoksa bizim gözlerimiz mi farklı görüyor.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

torlak

Halil bu sayfaya nasil ulasabilirim?

agucba

Alfa Romeo Türkiye'nin sayfasına giriyorsunuz. Aşağıdaki SATIŞ SONRASI'nın içeriğinde Kullanıcı El Kitapları var. Oradan da solda 147'yi tıklayıp istediğiniz model yılına ait kitapçığa ulaşabiliyorsunuz.
Biraz gayret.  ;)

///////////////

torlak

Arkadaş ben de mi problem var:(
Sayfaya gidiyorum.kullanici el kitapları yok satis sonraki bölümde! Yukarıda verdiğiniz linki tikliyorum giriş yasak diyor! Haydaa::::(((

torlak

Agucba ve Halil bey . Allah askina müsait olduğunuz bir ara su 2006 modeli indirip bana mail atabilir misiniz lütfen! Biliyorum beş on dakikanizi alacak ama beni delirmekten kurtarirsiniz:)

Gouki

torlak

Arkadaşlar ben pes ettim! İstemem kitapçık mitapçık:( yahu verdiğiniz linkte satis sonrası bölümünde pek çok şey var ama kitapçik yok! Acaba mobil internet sayfada mi yayindan kalfirmislar!Ben en iyisi pazartesi okuldan bir de normal bir PC den bakayim. Belki de cepten kaynaklaniyordur!ok teşekkürler tekrar! Olmasa müşteri hizmetlerini bi ararim artik:)

alperen08

Goukinin verdiği link dire ihtiyacınız olan PDF zaten şuan ben meraktan tıkladım ve indirdim :D

Bende yanlış hatırlamıyorsam fazladan 147 kitapçıkları da olması lazım bakarım varsa eğer isterseniz size kargolayadabilirim.

2005-2006 sorunuzu yanıtlayacak olursak eğer, benimde bir önceki 147 2005 üretimi 2006 modeldi çünkü önceden markalar bir sonraki yılın modellerini eylül ayından çıkartıorlardı. yani 2005 eylül sonrası üretilen araçlar 2006, 2006 eylülden sonra üretilenler 2007 model oluyor şeklinde sürüp gider :)

halil

Arkadaşlar ben pes ettim! İstemem kitapçık mitapçık:( yahu verdiğiniz linkte satis sonrası bölümünde pek çok şey var ama kitapçik yok! Acaba mobil internet sayfada mi yayindan kalfirmislar!Ben en iyisi pazartesi okuldan bir de normal bir PC den bakayim. Belki de cepten kaynaklaniyordur!ok teşekkürler tekrar! Olmasa müşteri hizmetlerini bi ararim artik:)

en iyisini yapmış olursunuz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

iceberg156

Mobil ile alakalı.. PC'den bakarsanız bulacaksınız..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive