Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AROC FORMULA

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Nanay ki nanay, saniyeler içinde cevapladık ama yine havagazı..
Kazanan arkadaşlar supersonic klavyeci sanırım..

admin

Bunu daha önceki benzer promosyonlarda da söylemiştik ama gene tekrarlıyayım.

Bu soru 4000 civarı insana gidiyor. Bu smslerin herkese aynı saniye içinde ulaşamayacağı malum. Aynı şekilde siz 3-5 saniyede yazdık gönderdik diyorsunuz ama aynı durum burda da sözkonusu. Sizin gönderdik dediklerinizde karşı tarafa zırt diye gitmiyor. SMS alıcı merkeze ulaştıktan sonra, orada da sizler gibi gönderen kişilerin mesajlarına takılıyor ve sıra bekliyorlar.

Yani biraz hız ama çok miktarda şans.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

Nasıl bir oyun ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

burcintun

quote:

Bunu daha önceki benzer promosyonlarda da söylemiştik ama gene tekrarlıyayım.

Bu soru 4000 civarı insana gidiyor. Bu smslerin herkese aynı saniye içinde ulaşamayacağı malum. Aynı şekilde siz 3-5 saniyede yazdık gönderdik diyorsunuz ama aynı durum burda da sözkonusu. Sizin gönderdik dediklerinizde karşı tarafa zırt diye gitmiyor. SMS alıcı merkeze ulaştıktan sonra, orada da sizler gibi gönderen kişilerin mesajlarına takılıyor ve sıra bekliyorlar.

Yani biraz hız ama çok miktarda şans.

Kesinlikle açıklayıcı bilimsel güzel bir cevap olmuş. Ben de buna şans diyorum artık. Çünkü geçendeki konser biletini kazandığımda normal bir şekilde cevapladım. Zannetmiyorum hediye verdiklerini eleyip hiç hediye almamışlara versinler veya içlerinden seçim yapsınlar. Ben memnunum kendilerinden. İzlemeye gidemeyeceğim herhalde.

beckher

Bu yıl AROC dan ses seda yok arkadaşlar Formula 1 bileti vermeyecekler mi acaba? Son haftaya girdik
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK