Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: AROC ile ilgili talepler ve şikayetler  (Okunma sayısı 22335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tufan

• Membro
AROC ile ilgili talepler ve şikayetler
« : 03 Kasım 2006, 10:36:01 »
Bildiğiniz gibi Alfa Romeo sahipleri olarak AROC'un doğal üyesiyiz. Ancak gerek üyelik gerekse de iletişim anlamında AROC ile birçok sorunlar yaşandığı bir gerçek.

Çeşitli konular arasında sorunların çözümüne yönelik talepler ve şikayetler kaynayıp gidiyor. Bunların gözden kaçmaması ve takibinin yapılabilmesi için bundan sonra AROC ile ilgili tüm isteklerinizi ve şikayetlerinizi bu başlık altına yazmanız gerekiyor.

Böylece sitemizi takip eden AROC yetkilileri ile iletişimimiz daha kolay olacaktır.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2012, 09:36:28 Gönderen: cirrepceco »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

murat

• Amministratore
« #1 : 03 Kasım 2006, 10:48:39 »
Siftah benden bereket Alfistilerden.Kartları verene kadar kırk dereden su getirtiyolar ve Arocun bir telefon numarası yok
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 10:48:39 Gönderen: murat »
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)

Alfadanadam

• Moderatore
« #2 : 03 Kasım 2006, 10:53:30 »
**AROC kart talebi ile ilgili olarak ruhsat fotokopisi yerine ruhsatın scanner'da taratılıp e-mail ile gönderilebilmesi gerekiyor. Fax artık gerçekten çok eskide kalmış bir yöntem.

**Fuar davetiyeleri, sadece WTCC'ye gelenlere değil AROC'un tüm üyelerine gönderilmesi gereklidir. Fuara gelmek ya da gelmemek üyenin insiyatifinde bir durumdur. Üyenin böyle bir davetiyeyi alması onore edici bir durumdur. Başka marka kullanıcıları için birçok defa kıskançlık yarattığına defalarca şahit oldum.
Fuar İstanbul'da düzenleniyor olabilir. Sadece İstanbul ikametgahlı üyelere davetiye gönderilmesi tek kelimeyle ayrımcılıktır. Kimi dergilerin ve firmaların onlarca davetiyeyi ücretsiz dağıttığı düşünüldüğünde AROC'un böyle bir ayrımcılık yapması hiç hoş değil.

**Çok önemli bir ayrıntı değil ama önceleri gönderilen takvim çok hoş bir ayrıntıydı, takrar gönderilmeye başlanmasının hoş olacağını düşünüyorum.

Bu arada, AROC yukarıda yazdıklarımı yapsa da yapmasa da "alfisti"yim. Böyle otomobillerine aşık bir kitleye uzak kalmak "ticari" anlamda bile çok komik. Diğer firmaların böylesine kemikleşmiş müşterilere sahip olabilmek için milyonlarca dolar harcadığı düşünüldüğünde AROC'un çabalarını ben kendi adıma yetersiz görüyorum.

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 10:53:30 Gönderen: Alfadanadam »

Alfadanadam

• Moderatore
« #3 : 03 Kasım 2006, 10:58:55 »
Ayrıca eklemek istediğim bir konu da, AROC üyelerinin hiçbiri 15 YTL ödeyemeyecek durumda insanlar değiller. Önceki yıllarda yapılmış bu uygulamanın devamını bekliyorlar sadece. Davetiye uygulaması olmayacaksa da baştan olmayacağı belirtilseydi kimsenin birşey diyeceğini düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 10:58:55 Gönderen: Alfadanadam »

n/a

• Ziyaretçi
« #4 : 03 Kasım 2006, 11:08:36 »
Bülent'in dediklerine katılıyorum fakat Anladığım kadarıyle Fuar davetiyeleri sadece WTCC ye gelenlere de dağıtılmıyor ki bana gelmedi örneğin. Bana 2003 yılı fuar davetiyesi geliyor , WTCC için 2 kere cep telefonumdan check ediliyorum ama 2006 davetiyesi yok ve ayrıca her türlü adres telefon mail değişikliklerimde AROC sitesinde günlleniyor.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 11:08:36 Gönderen: n/a »

master

• Editore
« #5 : 03 Kasım 2006, 11:21:28 »
1 yıldan uzun süredir AROC kartı alabilmek için çabalıyorum ama beni takan yok. Gerek faks gerek e-mail olarak kaç kere ruhsat fotokopisi attım , bilgi güncelle dediler güncelledim , istenen her şeyi yaptım ama AROC kartım gelmedi.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 11:21:28 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

BARLAS

• Ziyaretçi
« #6 : 03 Kasım 2006, 12:32:03 »
Allah Allah... Bana da ben daha arabamı aldıktan birkaç ay sonra Aroc'tan bile haberdar değilken kendi kendine geldi kart...
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 12:32:03 Gönderen: BARLAS »

147TI

• Ziyaretçi
« #7 : 03 Kasım 2006, 13:10:26 »
Banada kart gelirken hiç zorlanmadım onlar yolladılar hemen, kart hemen geldi,ama şu ruhsat fotokopisi gerçekten çok tatsız bir iş , bu sefer mail mi atsam acaba? Ryhsat olmadan üyelik tamamlanmıyormuş çünkü...
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 13:10:26 Gönderen: 147TI »

n/a

• Ziyaretçi
« #8 : 03 Kasım 2006, 14:10:26 »
2004 ağustos 'tan beri alfa kullanıcısıyım.Eylül ayında iki kez ruhsat fotokopimi benden arayıp istemelerine rağmen fakslamış bulunmaktayım.WTCC ye de geldim orada ismimi de yazdırdım,ayrıca wtcc organizaysonu için ve bu 19kasıma kadar devam edicek olan ücretsiz check up için mesajlar da ulaştı.Fakat ne aroc kartım (ki defalarca adres ve kişisel bilgilerimi teyid etmeme rağmen) ne de auto show davetiyesi için henüz bi gelişme yaşanmadı.Bülent abinin dediklerine aynen  katılıyorum.burada hiç kimse aroctan gelecek olan davetiyeden medet umacak insanlar değil,bugün araba dergilerinde verilen davetiyelerin,böyle büyük organizasyonların içinde yer alan,çok özel kullanıcılara sahip olan bir firmanın,küçük bir şeyde olsa bazı sözlerde bulunup,bu sözlerin gerçekleştirilmemesi gerçekten üzücü..

Edited by - ralf on 03/11/2006  14:13:36
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 14:10:26 Gönderen: n/a »

n/a

• Ziyaretçi
« #9 : 03 Kasım 2006, 15:51:28 »
Bende ruhsat fotokopimi göndermeme, wtccye katılmama rağmen ve mesajları takır takır almama rağmen ne kart ne de autoshow davetiyesi elime ulaştı...
Bana koymaz 15 milyon ben alfam yokken de gidiyordum autoshow'a ama bazı üyelere gönderilip de bazı üyelere gönderilmemesi üzücü bir durum ve bu durumdan memnun değilim..
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 15:51:28 Gönderen: n/a »

omeroguz

• Membro
« #10 : 03 Kasım 2006, 15:56:23 »
quote:

Bende ruhsat fotokopimi göndermeme, wtccye katılmama rağmen ve mesajları takır takır almama rağmen ne kart ne de autoshow davetiyesi elime ulaştı...
Bana koymaz 15 milyon ben alfam yokken de gidiyordum autoshow'a ama bazı üyelere gönderilip de bazı üyelere gönderilmemesi üzücü bir durum ve bu durumdan memnun değilim..

+1
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 15:56:23 Gönderen: omeroguz »

Tufan

• Membro
« #11 : 03 Kasım 2006, 16:06:44 »
Davetiye için

acele edin:)
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 16:06:44 Gönderen: Tufan »

murat

• Amministratore
« #12 : 03 Kasım 2006, 16:11:56 »
İşte vatandaşın gücü :)
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2006, 16:11:56 Gönderen: murat »
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

selim

• Membro
« #13 : 04 Kasım 2006, 01:34:06 »
Arkadaşlar kim nederse desin asla bizler gibi gönülden bu işe bağlı olduklarını düşünmüyorum aroc'çu arkadşların.Bağlı olmamaları da doğal bu aroc olayı bence daha çok ticari mantıkla kurulmuş potansiyel taze müşterilere yönelik bir uygulama.Wtcc deki alfistlerin toplanması ve organizasyonu ise tamamen bu alfistiturkey.com sitesinin başarısı,vip den olmasa da,biz yine birlikte toplanır cebimizden bilet paralarını öder(ki 30 ytl nedir) oraya alfistler olarak oturuduk.Ha alfa romeo takımının italyan yetkilileri neden bizm maraka destekçileri aroc la birlikte diil şeklinde düşünüdrdü ,o ayrı konu,onu aroc düşünürdü.

Yinede aroc da emeği geçen arakadaşlara teşekür ederim en azından iyiniyetli olduklarını düşünüyorum.Ancak unutulmamalı ki yeni taze müşteri 2 yıldan önce arabasını satmaz,bizler arasında alfasını değiştirmek isteyen bir çok arkadaş var,bu yönüyle herkeze eşit bir uygulama yapılması,bence kendilerinin yararına olacaktır.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 01:34:06 Gönderen: selim »
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

n/a

• Ziyaretçi
« #14 : 04 Kasım 2006, 07:54:34 »
quote:

Arkadaşlar kim nederse desin asla bizler gibi gönülden bu işe bağlı olduklarını düşünmüyorum aroc'çu arkadşların.Bağlı olmamaları da doğal bu aroc olayı bence daha çok ticari mantıkla kurulmuş potansiyel taze müşterilere yönelik bir uygulama.Wtcc deki alfistlerin toplanması ve organizasyonu ise tamamen bu alfistiturkey.com sitesinin başarısı,vip den olmasa da,biz yine birlikte toplanır cebimizden bilet paralarını öder(ki 30 ytl nedir) oraya alfistler olarak oturuduk.Ha alfa romeo takımının italyan yetkilileri neden bizm maraka destekçileri aroc la birlikte diil şeklinde düşünüdrdü ,o ayrı konu,onu aroc düşünürdü.

Yinede aroc da emeği geçen arakadaşlara teşekür ederim en azından iyiniyetli olduklarını düşünüyorum.Ancak unutulmamalı ki yeni taze müşteri 2 yıldan önce arabasını satmaz,bizler arasında alfasını değiştirmek isteyen bir çok arkadaş var,bu yönüyle herkeze eşit bir uygulama yapılması,bence kendilerinin yararına olacaktır.

görüşlerinize pek katilmiyorum..yaklaşik 2 ay önce bir kaza yaptim ve 156 im pert oldu...ertesi akşam eve geldiğimde kapida bir çiçek bir mektup ve bir alfa romeo gömleği..tabiki aroc'un tek başina böyle bir kazadan haberi olmadi...hüseyin bektas bey ile temasa geçilerek bana böyle bir jest yapildi...sizce bir bmw ya da alfanin taklitçisi seat ya da pazar payinin çoğunu elinde tutan inanilmaz kar sahibi toyota böyle bir şey yaparmiydi? ? alfa romeo ve aroc şu an yapilanma sürecinde birşeylerin hemen yerine oturmasini beklemek pek yerinde olmaz...dolayisiyla 1 kart vermediler bir de davetiye  yollamadilar diye sitem etmemek lazim.....
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 07:54:34 Gönderen: n/a »

Alfadanadam

• Moderatore
« #15 : 04 Kasım 2006, 11:38:28 »
AROC ile ilgili birçok uygunsuzluğu görsem de Volkan'a katılmamak da elde değil. Onlara da biraz zaman vermek gerekiyor sanırım biraz gerçekçi düşünüldüğünde.
Benim gözümde asıl olan AROC yetkililerinin samimi olup olmadığıdır. Samimi olmadıklarına inandığım gün benim gözümde AROC bitecektir zaten.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 11:38:28 Gönderen: Alfadanadam »

Sercan Keklik

• Membro
« #16 : 04 Kasım 2006, 13:29:49 »
Arocun + ları var tamam volkana gibi olayları düşündügümüzde, WTCC gibi.. Hiç bi marka fun clublerindeki üyelerini getirmedi SEAT ve alfadan başka..

ama eksilerde çok...
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 13:29:49 Gönderen: Sercan Keklik »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti
En Güzel Alfa Romeo, Arkadaşımın Alfa Romeosuydu

murat

• Amministratore
« #17 : 04 Kasım 2006, 14:50:42 »
Yaw bir de benim bilgisayarda arocun sitesi tam açılmıyor.Üst kısımdaki resim ve düğmeler hiç görünmüyor ve log-on olma bölümü de hiç yok nedendir acaba??
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 14:50:42 Gönderen: murat »
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Alfadanadam

• Moderatore
« #18 : 04 Kasım 2006, 17:49:44 »
Flash player ile ilgili bir problem var sanırım.
Aşağıdaki linkten son halini indirirseniz muhtemelen problem kalmayacaktır.

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2006, 17:49:44 Gönderen: Alfadanadam »

selim

• Membro
« #19 : 06 Kasım 2006, 18:51:16 »
quote:

quote:

görüşlerinize pek katilmiyorum..yaklaşik 2 ay önce bir kaza yaptim ve 156 im pert oldu...ertesi akşam eve geldiğimde kapida bir çiçek bir mektup ve bir alfa romeo gömleği..tabiki aroc'un tek başina böyle bir kazadan haberi olmadi...hüseyin bektas bey ile temasa geçilerek bana böyle bir jest yapildi...sizce bir bmw ya da alfanin taklitçisi seat ya da pazar payinin çoğunu elinde tutan inanilmaz kar sahibi toyota böyle bir şey yaparmiydi? ? alfa romeo ve aroc şu an yapilanma sürecinde birşeylerin hemen yerine oturmasini beklemek pek yerinde olmaz...dolayisiyla 1 kart vermediler bir de davetiye  yollamadilar diye sitem etmemek lazim.....

ne alaka?! benim yazımdan bir davetiye yollanmadığı kart yollanmadığı için böyle bir şey ileri sürüyorsunuz?Lütfen cevaplardan kendi istediğimiz sonuçları çıkarmayalım,objektif olalım.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2006, 18:51:16 Gönderen: selim »
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

Sercan Keklik

• Membro
« #20 : 06 Kasım 2006, 19:54:03 »
quote:

quote:

quote:

ne alaka?! benim yazımdan bir davetiye yollanmadığı kart yollanmadığı için böyle bir şey ileri sürüyorsunuz?Lütfen cevaplardan kendi istediğimiz sonuçları çıkarmayalım,objektif olalım.

volkan bende kaza yaptım aroctan bişey gelmedi..?
sana özel olan bu uygulama içinde senin arocu yüceltmemen lazım. Emin olki o fikir aroc tarafından cıkmadı.
 Burda kızılan şey üye ayrımı yapılması.Kimse 15 YTL  veremiyecek durumda degil ama AROC tan bir davetiye gelse mi hoşunuza gider? yoksa aylık aldıgınız otomobil dergilerinden vs? olay budur.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2006, 19:54:03 Gönderen: Sercan Keklik »
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti
En Güzel Alfa Romeo, Arkadaşımın Alfa Romeosuydu

Tufan

• Membro
« #21 : 06 Kasım 2006, 20:46:20 »
burada araya girmek durumundayım.
Sercan, sen kaza yaptığında Aroc yeniden yapılanmaya başlamamıştı henüz. Tam boşluk dönemine geldi. Ancak alfistiturkey.com Aroc'tan Çağıl ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra AROC bizim içimize girmeye başladı. volkanın kaza haberine aroc bu siteden ulaştı. kabul edersiniz ki kim ne zaman kaza yapmış aroc bilemez. bu yüzden bu kurumsal bir şey değil, kişisel bir jesttir. kurumsal anlamda büyütmemek gerekir.
diğer taraftan davetiye konusunda sıkıntılar olması aroctan kaynaklanmıyormuş. her firma fuardan belli miktarda davetiye satın alıyormuş. bu satın alınma tofaş kurumsal ilişkilier bölümünün yetkisindeymiş. daha sonra bu bölüm davetiyeleri tofaş bünyesinde dağıtıyormuş. arocun payına düşen davetiye sayısı da bu yüzden sınırlı kalmış. ancak bildiğiniz üzere iyi niyet çerçevesinde bizler için bir şekilde davetiye bulabilmeyi başardı aroc. bir sonraki fuarda aroc bu konuda daha hassas olacaktır eminim ki
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2006, 20:46:20 Gönderen: Tufan »

BARLAS

• Ziyaretçi
« #22 : 07 Kasım 2006, 09:17:02 »
Kimse Aroc'tan 15 YTL'lik davetiye konusunda bir yardım beklemiyor. Ancak, arabası yeni olur, eski olur, 1 senedir Aroc üyesidir veya 5 senedir fark etmez. Ya herkese davetiye gönderilir, ya hiçkimseye gönderilmez. (bana davetiye gelmiş olmasına rağmen böyle yazıyorum).
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2006, 09:17:02 Gönderen: BARLAS »

BARLAS

• Ziyaretçi
« #23 : 07 Kasım 2006, 09:21:00 »
Bu arada fuarda Çağıl Bey ve Çiğdem Hanım'a bu tutarsızlığın nedenini sorduğumda, Aroc'un binlerce üyesi olduğunu, bazılarının adres ve irtibat numaralarının güncelliğini kaybettiğini, hepsine teker teker ulaşmanın zor olacağını, o nedenle kendilerini arayan ve davetiye gönderilip gönderilmeyeceğini soran üyelere "bu kişiler soruyorlarsa zaten fuara gelme niyetinde olan kişilerdir" düşüncesiyle gönderimde bulunduklarını söylediler.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2006, 09:21:00 Gönderen: BARLAS »

Levent Kobaza

• Ziyaretçi
« #24 : 07 Kasım 2006, 21:38:28 »
Evet sevgili Aroc yetkililerinin ilgisiz ve plansızlığını birkere daha sizlerle paylaşmak istiyorum!
Fuar başlamadan müşteri hizmetlerini defalarca aradım.İlk aradığımda wtcc üyelerine öncelik tanıdıklarını belirttiler peki dedim ama telefon-isim-adres aldılar.Sonra yine kayıt bıraktım ve her defasında da bana dönüş yapılacak mı? Evet cevabını aldım. Hatta bakın davetiye elinizde olur göndermede sorun olursa bunun yerine daha evvel de yaptığınız gibi  kapıdaki görevlilere isim listesi gönderin ne siz kargoyla uğraşın ne masrafa girin nede beni oyalayın kapıdaki görevliye gönderin bende adımı söyler içeri girerim dedim.Ama sonuç ?
Nafile?
Ne aradılar ne sordular bende yakınlarım vasıtasıyle birkez daha renault 'a teşekkür ediyor(sercan reklam yapıyorum) fuara gittim gezdim geldim.
Ve bugün ..
Bu bana yurt içi kargodan ayın üçünde davetiye geldiği ve evde olmadığımız için ulaştırılamadığına bugün kapıya kağıt bırakmışlar (ki madem ayın üçünde geldin bulamadın bari o zaman kağıt bırak nasıl oluyorda bugün ulaşılmadı diye kağıt geliyor??)
Şimdi ne diyeyim dostlar?
Yahu koskoca bir firma eğer bana birşey gönderiyorsan gönderiyoruz diye bir arada bizde davetiyeyi alacak birini eve koyalım!
Dedim olumlu yada olumsuz arayın diye ama dinleyen kim?
Ben gitmişim fuara ne yapayım artık o davetiyeyi alllahaşkına?
Herşey bir telefona bakarken şu yapılanlara bak ?
Hem kendilerine masraf hemde bana yapılan saygısızlık
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2006, 21:38:28 Gönderen: Levent Kobaza »

GoogleTagged