0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: bende bu geçmişte kalma olayını anlayamıyorum zaten benim sorunum o alfa eskiden iyidi de şimdi ne konumda ferrari onun yanında yetişese ne olur? bu yönden olaya bakarsak henry ford un annesi sayesinde arabaya biniyoruz
quote: Ruhun otomobillerde değil, onu seven insanlarda olduğunu düşünüyorum. Şuana kadar gerçekten ruhu olan tek otomobilimiz, ilk otomobilimiz olan renault 9 broadway'imizdi. Alfa'dan da, sahip olduğumuz herhangi başka bir otomobilden de daha özeldi. Eğer bir otomobili sevmek istiyorsanız, o otomobilin illa ki Alfa Romeo olmasına gerek yok. Size özel geldiği sürece, her otomobili sevebilirsiniz. İster Alfa olsun, ister Dacia. İkisine de maniler dizebilir, "Dacia aslında Renault'un atasıdır" diye düşünebilirsiniz Sn.Uyal'ın da, Alfa'yı çok seven bir ruha sahip olduğu belli oluyor. Belki bu mesajı okur da, foruma soğur diye fazla kurcalamak da istemiyorum kendisinin mesajını. Ama günümüzle ilgili bazı söyledikleri, bence gerçeklerden biraz uzak kaliyor. Daha önce, 0'dan 100'e programında, Doğuş Motorsports'tan bir yetkiliye, "Seat Cup un başarısının ardında ne var?" diye sormuşlardı. O da "Bir rüya, inanmak, ve ekip çalışması" gibisinden bir cevap vermişti. Biraz bunu hatirlatti bana, bu yazdıkları...Edited by - dantelk on 06/10/2006 02:36:27