0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: sp4rc0 - 24 Ocak 2013, 14:17:40Bugün kendisine yeni Jantlarını aldım şimdi jantlarına yeni renk seçiyorum ne aldın ? foto isteriz, link isteriz.
Bugün kendisine yeni Jantlarını aldım şimdi jantlarına yeni renk seçiyorum
Alıntı yapılan: wolkanku - 24 Ocak 2013, 14:19:32Alıntı yapılan: sp4rc0 - 24 Ocak 2013, 14:17:40Bugün kendisine yeni Jantlarını aldım şimdi jantlarına yeni renk seçiyorum ne aldın ? foto isteriz, link isteriz.montaj sonrası fotoğraflarım.
Onur bey Akota'ya gidip rica ederseniz muhtemelen hallederler. Yol konusunda o kadar haklısınız ki lanet ediyorum ben de.
Bu sabah evden biraz erken çıktığımı fark ettim kapıda. Tam anahtarı çevirip tekrar eve gireyim diye düşünürken, "Ne gerek var, git QV'nin yanına" dedim sonra. Biraz lastiklerine baktım, sileceklerini kontrol ettim, bijonlarını elle kontrol ettim. Arkadaki QV amblemine baktım yerinde duruyor mu diye. Sonra Pazar günü İzmit ve Adapazarı'na gidene kadar vedalaştık.
Alıntı yapılan: sp4rc0 - 25 Ocak 2013, 11:50:37Alıntı yapılan: wolkanku - 24 Ocak 2013, 14:19:32Alıntı yapılan: sp4rc0 - 24 Ocak 2013, 14:17:40Bugün kendisine yeni Jantlarını aldım şimdi jantlarına yeni renk seçiyorum ne aldın ? foto isteriz, link isteriz.montaj sonrası fotoğraflarım.E hani gözükmüyor
Alıntı yapılan: agucba - 25 Ocak 2013, 09:07:43Bu sabah evden biraz erken çıktığımı fark ettim kapıda. Tam anahtarı çevirip tekrar eve gireyim diye düşünürken, "Ne gerek var, git QV'nin yanına" dedim sonra. Biraz lastiklerine baktım, sileceklerini kontrol ettim, bijonlarını elle kontrol ettim. Arkadaki QV amblemine baktım yerinde duruyor mu diye. Sonra Pazar günü İzmit ve Adapazarı'na gidene kadar vedalaştık.QV amblemi yerindemi abi? Özhan'a dikkat
Bende sırf sökerler diye çamurluk veya arka tarafa yonca amblem almıyorum,sokaklarda iki ayaklı mahluklardan çok var!
Cam suyu aldım kışın üşüyüp donmasın diye , buğu önleyici aldım , yağmur kaydırıcı aldım , temizlerken canı acımasın diye en kalitelisinden micro fiber bez aldım
Varta marka akü aldım ona,kalbi daha hızlı atsın diye