Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkaykcr

Gecen bir vize yaptırmışim valla arabamı gecti ben mı geçtim vizeden bilemiyorum :D cok heyecanlandim ilk defa bir araba gecirirken

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

mahoretti

bende cumartesi hallettim vize işini. rahatım artık 2 sene.

universeee

Geçen gün Ek-1 formu doldurtmak için bir yere girdim. Adam dedi ki "Abi hazırlıklıysan gel senin aracı 15 dakikada geçirelim muayeneden. Herşey resmi gözünün önünde yasal yapılıyor Dudullu muayene istasyonunda." ekstradan 50 lira alıyormuş ama 15 dakikada muayenen hazır diyor adam. Muayeneden geçmezse de para almıyorum diye ekledi. Hiç bu konulardan haberi olan var mı hazır muayene konusu açılmışken? Sahtekar mıdır yoksa istasyonda adamları var da parayla hallediyorlar mı cidden bu işleri?
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçen gün Ek-1 formu doldurtmak için bir yere girdim. Adam dedi ki "Abi hazırlıklıysan gel senin aracı 15 dakikada geçirelim muayeneden. Herşey resmi gözünün önünde yasal yapılıyor Dudullu muayene istasyonunda." ekstradan 50 lira alıyormuş ama 15 dakikada muayenen hazır diyor adam. Muayeneden geçmezse de para almıyorum diye ekledi. Hiç bu konulardan haberi olan var mı hazır muayene konusu açılmışken? Sahtekar mıdır yoksa istasyonda adamları var da parayla hallediyorlar mı cidden bu işleri?

Uğur Dündar dan sonra bu tip şeyler devam ediyor mu??  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tayfun

Zaten 15 dakikada geçiyor. Gerek yok böylelerine para vermeye. Bende geçen hafta hallettim o İşi.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

universeee

Zaten 15 dakikada geçiyor. Gerek yok böylelerine para vermeye. Bende geçen hafta hallettim o İşi.
Birader inşallah öyle olur yaa, stresliyim :) Bir de hayatımda ilk muayene deneyimim. Anlatılanlar, yazılanlar falan derken stres olmamak elde değil.

Murad

Birader inşallah öyle olur yaa, stresliyim :) Bir de hayatımda ilk muayene deneyimim. Anlatılanlar, yazılanlar falan derken stres olmamak elde değil.
Genç bir tipe denk gelirseniz zaten aracı görünce özel ilgi alaka gösteriyor. En azından bana öyle oldu. Ben benim araçla istasyona yanaşınca aracı içeri almak için gelen çocuğun yüzü güldü aracı görünce :) gençten bir arkadaştı 23-25 yaşlarındaydı sanırım. Dedim hayırdır kardeşim neden güldün, abi dedi 3 saattir düzgün araç gelmedi senin araç çok güzel maşallah hoşuma gitti ondan neşelendim dedi :) bastı marşa girdi içeri 10 dakka sonra arkadan gittim aldım aracı kusursuz geçti :) Araçta kusur yoksa zaten geçiyor kismeye para filan vermeye gerek yok. Kusurlu olsa bence kimse de geçiremez o istasyınlardan aracı içerde 1 kişi yok ki bir sürü insan var içeri de 2 kişinin onayından geçiyor araç. Orada bir sürü insan var içerde.

universeee

Genç bir tipe denk gelirseniz zaten aracı görünce özel ilgi alaka gösteriyor. En azından bana öyle oldu. Ben benim araçla istasyona yanaşınca aracı içeri almak için gelen çocuğun yüzü güldü aracı görünce :) gençten bir arkadaştı 23-25 yaşlarındaydı sanırım. Dedim hayırdır kardeşim neden güldün, abi dedi 3 saattir düzgün araç gelmedi senin araç çok güzel maşallah hoşuma gitti ondan neşelendim dedi :) bastı marşa girdi içeri 10 dakka sonra arkadan gittim aldım aracı kusursuz geçti :) Araçta kusur yoksa zaten geçiyor kismeye para filan vermeye gerek yok. Kusurlu olsa bence kimse de geçiremez o istasyınlardan aracı içerde 1 kişi yok ki bir sürü insan var içeri de 2 kişinin onayından geçiyor araç. Orada bir sürü insan var içerde.
Geçen hafta ustamla baştan aşağı baktık değişmesi gerekenler vardı değiştirdik. Tamamdır bu geçer için rahat olsun dedi. Sanıyorum rahat geçerim bakalım hayırlısı.

Murad

Geçen hafta ustamla baştan aşağı baktık değişmesi gerekenler vardı değiştirdik. Tamamdır bu geçer için rahat olsun dedi. Sanıyorum rahat geçerim bakalım hayırlısı.
Dostum hiç gerilecek birşey yok gittiğinde görürsün millet 80 model şahinleri kartalları geçiriyor. :)
Bizimkiler onların yanında sıfır ayarında kalıyor. İçiniz rahat olsun takılmadan geçer.

tolga_ozhan

Bende tam bunu yazacaktım :)
Zaten olay mahaline gidip diğer arabaları görünce rahatlıyorsun.
Bagajı iple bağlanmış reno 12 bile görmüşlüğüm var :)

tayfun

Hele o çıkış kapısında,yogun bakimdaki hastayı izler gibi arabayı izlemek yokmu:)  adamın arabası sıfır gibi ilk muayenesi ama adamın gözü senin alfanda. Oda ayrı bir hoşuna gidiyor insanın. Güzel taraflarini düşün evrenim gerilecek birşey yok;)

Murad

Bende tam bunu yazacaktım :)
Zaten olay mahaline gidip diğer arabaları görünce rahatlıyorsun.
Bagajı iple bağlanmış reno 12 bile görmüşlüğüm var :)
Neler var neler saymakla bitmez :)
Ben orada sıramı beklerken adam istasyonun önüne yanaştı lada samara ile yanaştı stop etti. Kapı açıldı içeriden çocuk geldi marşa bastı tık kaldı :))) araç çalışmıyor.

universeee

Rahatlatma çabalarınız için çok sağolun arkadaşlar zira işe yaradı :) Haftaya göğsümü gere gere bir gideyim, açılın ulen ben geldim diyerekten  :haydi:

Şaka bir yana dedikleriniz yanında benim araç sıfıra yakın denebilir :D

eminpar

yeni jantlarım takıldı  :D mutluyum

Yakıyor :))

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Gouki

Ledlerimin tabanını siyaha boyadım.

eminpar

Ledlerimin tabanını siyaha boyadım.

Bu ne ledi bro ? Park aydınlatması için mi ?

Gouki

Şöyle asimetrik bir görüntü olmasın diye aldım bunları bro. 13'er ledli arka sis ve geri vites lambaları. Taban renkleri de siyah olsun istedim ve boyadım.

tolga_ozhan

Eline sağlık Özgün.
Bu lambalar difizörün orjinalinde mi var yoksa ayrıca mı aldın. Ayrıca aldıysan nasıl temin ettin.

Gouki

Sağol abi hepsiburada'dan aldım. 7 led olanı da var çapı 5.5 cm. 13 led olanının çapı 6.7 cm.

tolga_ozhan

Tam uyumlu olmuşlar. Yanlız sanırım onlar led değil bildiğimiz sarı yanan ampul değil mi?
Yani rengi aslında dışındaki plastik veriyor.

ar.159

Şöyle asimetrik bir görüntü olmasın diye aldım bunları bro. 13'er ledli arka sis ve geri vites lambaları. Taban renkleri de siyah olsun istedim ve boyadım.

benimde ihtiyacım var geri vites lambasından hiç memnun değilim ama ben plakalığın orya minik poer led düşünüyorum..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Gouki

Kendi üzerinde gelen lambalar öyle abi. İçinde normal ampul var, rengi camdan alıyor.

eminpar

Anladım cok mantıklı güzel dururlar.

ozoozo

Geçenlerde yaşadığımız tatsız kazanın parası yeni yattı hesaba , götürüp akotaya verip jülidemin senetini kötü adamlardan almaya gidiyorum :p

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

GooSe

Termostatimiz değişti hararetimiz sabit kaloriferimiz daha sıcak oldu...

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi