Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Hepinize teşekkür ederim , filtre ve downpipe lı 116i ile normal modda kafa kafaya gittik daha sonra ben tırstım frenledim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Hepinize teşekkür ederim , filtre ve downpipe lı 116i ile normal modda kafa kafaya gittik daha sonra ben tırstım frenledim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Dynamic'te var mı bir sıkıntı ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Kardeşim dynamicte şaşmazda kullandım kontrol çok zordu :) sürekli yola birileri çıkıyor şahin ve kartalcılar kasap olduğu için bende tırstım orda basmaya normal yoldada denemedim hatta şimdi eve geldim "la ben niye d ye almadım bizim selçukla giderken" dedim kendi kendime :) şaşmazda gazlarken bir sıkıntı yoktu.

Oğuz

Kardeşim dynamicte şaşmazda kullandım kontrol çok zordu :) sürekli yola birileri çıkıyor şahin ve kartalcılar kasap olduğu için bende tırstım orda basmaya normal yoldada denemedim hatta şimdi eve geldim "la ben niye d ye almadım bizim selçukla giderken" dedim kendi kendime :) şaşmazda gazlarken bir sıkıntı yoktu.

Gaz kesicek mi merak ediyorum dene bir ara, haber ver :)

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Hayırlı olsun.  :nazar:
1.6 JTD QV iyiymiş. :clover:  :D

berkaykcr

Gaz kesicek mı derken ben onu anlamadım da sorayım dedim 4dd dan sonra bosa dönmeye baslar zaten :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

Oğuz

Gaz kesicek mı derken ben onu anlamadım da sorayım dedim 4dd dan sonra bosa dönmeye baslar zaten :)

Benzinlideki gibi boost-cut oluyo mu merak ettim. Benim arac dipgazda 4500 civarinda gazi kesiyo da.

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

berkaykcr

Yok gazı kesmiyor da araba bosa donuyo gaz ayağının altından çekiliyor anlatır zaten Özdemir :)

Smoke Giulietta

ozoozo

Giu 1.6 JTDQV diyosun dayı  :alkis:

Hayırlı olsun.  :nazar:
1.6 JTD QV iyiymiş. :clover:  :D

Teşekkür ederim arkadaşlar.   :arkadasim:

Oğuz normal modda 4000-4500 arası çevirdim bir sıkıntı olmadı , dynamic tede cumartesi dpf den sonra deneyeceğim o zaman bildiririm kardeşim.

ar.159

Kızlık gitti

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bam başka bir araba oldu , 3. Viteste bile kalkıyor , 2 de sarıyor :D esc dın dın yanıyor :) dpf den sonra neler olacak bakalım :D 135-140 hp arası dendi. istanbula yolum düşerse dynoya çıkarız.

hadi hayırlı olsun bence Alfa yazılımdan sonra Guillettasına kavuşacak
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Kızlık gitti

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bam başka bir araba oldu , 3. Viteste bile kalkıyor , 2 de sarıyor :D esc dın dın yanıyor :) dpf den sonra neler olacak bakalım :D 135-140 hp arası dendi. istanbula yolum düşerse dynoya çıkarız.

hadi hayırlı olsun bence Alfa yazılımdan sonra Guillettasına kavuşacak

Çok keyifli oldu abi , tam istediğim gibi... dpf iptali ve downpipe ile 150 falan olsun bizim olsun.  :serefe: Aslında hp nin gözümde bir önemi yok nasıl yürüdüğünün önemi var haliyle o beni tatmin ediyor , yoksa piyasada çok var 160-170 olupta o şekilde gidemeyen araçlar ondan dolayı kaç olursa olsun ama güzel gitsin yeter.

h.t

Kardeşim hayırlı olsun , birazdan egzozun, d.n.a şalterin vs eğri duruyor derler benden söylemesi :haydi:

Erkay KAHYA

Hayırlı olsun. DNA şalteri eğri. Yay şart. ...
Özdemir bilgileri paylaş meraktayım. Hep aklımda bir acaba var.
Orjinallik gitmesin diye sabrediyorum. (Bi yere kadar.)

universeee

Özdemir hayırlı olsun :) Yalnız böyle güzel gelişmeler seni saçma sapan şartlarda gaza getirmesin, ne kendini ne başkalarını tehlikeye at!  :serefe:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Alfadanadam

İlgiyle izliyorum. Ankara'ya gelince bir kullanmam lazım benim de :)

ozoozo

Hepinize çok teşekkür ederim.

Sabah araba ısınmadığı için zorlamak istemedim ancak düşünenlere şöyle söyleyebilirim araba gerçekten keyifli oluyor yani eski haline göre sizi üzmeyecek duruma geliyor , normal modda hem yüksek hp hemde dynamic mod etkisi yaratıyor yani demek istediğim hani stock halde dynamic e alınca direksiyon sertleşiyor ve gaz hassasiyeti artıyor fakat araba gitmiyor ya hani sadece agresif oluyor artık deli gibi gidiyor diyebilirim , d moda aldığınızda araç gerçekten hoplatıyor zaten bariz bir fark anlayacaksınız. Sanırım torkta 380 veya üstü oldu tahmin , ediyorum ki 380 uzun lafın kısası çok keyifli oldu :) Berkayın tecrübesine göre dpf ve downpipe dan sonra gör sen keyfi diyor :)

ozoozo

Evren hocam ben zaten öyle roll yapayım basayım diyen bir insan değilim sadece bastım mı gitsin hani altımda dursun mantığındayım :)

Bülent abi ne zaman yolun düşerse emrine hazır :) yada benim 25 lt intercooler lı ve yazılımlı kamyonun arkasına yüklim arabayı , sana yollayayım :haydi:

wolkanku

hadi hayırlı olsun özdemir :)

dpf'i sökülmemiş ve yazılımsız dizel, kıllı megan fox gibidir :haydi:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Yalnız şu an DPF yazılımsal olarak iptal edildiği için içine dolan kurumu yakamayacak Özdemir. En azından ben öyle biliyorum. Sen sökene kadar bu sana sorun teşkil etmesin.

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozoozo

eyvallah abi sağolasın :) valla herkes aynısını söylüyor bakalım cumartesi neler olcak , nevzat ustayla downpipe a 400 e anlaştım , cumartesi boş olursa 1 güne yakın sürer dedi 5-6 saat :)

ozoozo

Yalnız şu an DPF yazılımsal olarak iptal edildiği için içine dolan kurumu yakamayacak Özdemir. En azından ben öyle biliyorum. Sen sökene kadar bu sana sorun teşkil etmesin.

Hocam doğru tespit haklısın , şuan araba normal değerlerin üzerinde olduğu için daha fazla co2 atacak dpf de beyinden silindiği için regen yapamayacak haliyle dolabilir ancak cumartesi yaptıracağım için 2 gün idare eder diye düşündüm :) zaten dolsa bile söküleceği için 2.5 sene sonra vizeye giderken temizletirim ama 2 günde dolacağını sanmıyorum

hi_cazz

Hocam doğru tespit haklısın , şuan araba normal değerlerin üzerinde olduğu için daha fazla co2 atacak dpf de beyinden silindiği için regen yapamayacak haliyle dolabilir ancak cumartesi yaptıracağım için 2 gün idare eder diye düşündüm :) zaten dolsa bile söküleceği için 2.5 sene sonra vizeye giderken temizletirim ama 2 günde dolacağını sanmıyorum

İnşallah tıkanmaz kardeşim. Bekliyoruz downpipe'ı

ozoozo

Teşekkür ederim , inşallah sıkıntı olmaz :)