Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak666

sağ farımız değişti muayene tekrarı için randevu alındı çıkma farda mavi ampül varmış bir taraf sarı bir taraf mavi van kedisi gibi oldu  :S

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

Kızar mısınız bilmem ama biraz kasap işi olmuş. Kaliper boyayım derken, balata, fren hortumu, posya ne varsa boyamışsınız.
kaliper dışındaki bütün boyalar biraz yol yaptıktan sonra kayboldu balata da şuan boya yok biraz kasap işi oldu ama istedimiz gbi oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kalliper boyama için bence fazla işcilik beklenmiş ve can sıkıcı yorumlar yapılmıs bence gayet güzel olmuş ve farklı bir hava katmış

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

Canınızı sıkmayın siz, bilip bilmeden yazıyorlar işte.özellikle kendi aracınıza yaptığınız led uygulama harika.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

OğuzCanAlantor

Bugün GTVye sıfır varyatör takıldı sessiz bir motor sesiyle devam ediyoruz :)

fethiparisa

Biraz geç oldu ama Alfamın ( mk1 156 TS 2.0) vatanını İstanbuldan Bursaya taşıyan plaka değişikliği gerçekleşti.
16 KEY 09 oldu.

Bursa'da yaşıyorum ama aslen Aydınlıyım vurgusu için 09 plaka alma girişimimden ötürü 1 hafta gecikmeli de olsa plakamıza kavuştuk :)Forumdaki Aydınlı arkadaşlara da özel selam olsun buradan.

Sırada Erdem'den edineceğim zender gt spoiler var .Ardından llumar ya da 3m Cs serisi(henüz netleştiremedim) cam filmi uygulamasıyla  yakışıklılığımızı spesifik hale getirmek istiyoruz.

Erdinc küflü

Bu gün yine yıkandık Cilalandık [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murad

Bu gün yine yıkandık Cilalandık

Bagajdaki detay çok güzel olmuş  :nazar:

Erdinc küflü

Tşk .. Orda hafif bir çizik vardı ..!! Gözüme cok batıyordu ..

ozoozo

Tşk .. Orda hafif bir çizik vardı ..!! Gözüme cok batıyordu ..

Eğer kusura bakmazsanız biraz eleştiri yapmak istiyorum :) , ben bu jantları sizin arabaya hiç yakıştıramıyorum beni bağışlayın ama çok daha güzel jant seçenekleri var iken bunu takmanız arabayı biraz boğmuş. Madem Alfa jantı olmayacak seçenek olarak çok fazla seçenek var iken bu ı-ıh. Umarım yanlış anlamazsınız böyle güzel bir araca bu jant olmamış diyorum sadece.  :serefe:

Erdinc küflü

Evet :-)) haklı olabılırsınız .. Jantlar siyah olunca her arabayı boğuyor .. Metalık gri  cevıriyemmi diye düşündüm .. Ama ilerde boyatabilirim ..

DcD-Semih

Normalde böyle bayrak veya benzeri çıkartmaları çok yakıştırmam araçlara ama sizin Mitonuzun bagaj kapağındaki nedense gözüme çok güzel göründü gayet hoş bir detay olmuş maşallah  :nazar:

Banada kızmazsanız bende jantlar için eleştride bulunucam aslında kötü değil gayet yakışıklı jantlar araca uyumu da fena değil ama bu araç bir Alfa Romeo olunca biraz daha estetik biraz daha kusursuzluk arıyor insanın gözü bu nedenle bence de daha iyi olabilirdi.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Erdinc küflü

Dedigim gibi. Daha güzel bişey bulursam .. Degiştırebilirim .. 18' ancak orjinal olmaz ben mitoya cok yakıştırmıyorum .. 156 veya 159 daki gibi durmuyor .. Eleştiriler olucak ki!!! Dogruyu bulalımm .. :alkış:

Erdinc küflü

Mito tuning'te bayagı baktım .. Genel olarak bu mitoya jant yakışmıyor ..hatları yuvarlak olması lastıkleri örtüyor köşeler biraz keskin olsaydı .. Belki  daha iyi olurdu .. Alt etekleri bulamadım .. Türkiyede yok !! Olsa mutlaka takıcam .. O zaman biraz fark edebılır ..

Kibitzer

Biraz geç oldu ama Alfamın ( mk1 156 TS 2.0) vatanını İstanbuldan Bursaya taşıyan plaka değişikliği gerçekleşti.
16 KEY 09 oldu.

Bursa'da yaşıyorum ama aslen Aydınlıyım vurgusu için 09 plaka alma girişimimden ötürü 1 hafta gecikmeli de olsa plakamıza kavuştuk :)Forumdaki Aydınlı arkadaşlara da özel selam olsun buradan.

Sırada Erdem'den edineceğim zender gt spoiler var .Ardından llumar ya da 3m Cs serisi(henüz netleştiremedim) cam filmi uygulamasıyla  yakışıklılığımızı spesifik hale getirmek istiyoruz.

Başlığı ne zaman açıyorsun. Resim isteriz. Hadi artık :))

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

saskuran

Dedigim gibi. Daha güzel bişey bulursam .. Degiştırebilirim .. 18' ancak orjinal olmaz ben mitoya cok yakıştırmıyorum .. 156 veya 159 daki gibi durmuyor .. Eleştiriler olucak ki!!! Dogruyu bulalımm .. :alkış:

yaylar orjinalmi deiştimi sende erdinç ?

SASKURAN.....

Erdinc küflü

Eibach 5mm prokit var..

ATA

Eibach 5mm prokit var..

5mm değil 50mm'dir :) 50mm ise pro-kit değil sportline olabilir. ;)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Erdinc küflü

dogru olabilir .. Ben aldıgımda yeni arabada hızlıca 5 mm oldu .. 50 mm .. Sportline olabilir prokitin kırmızısı oluyormu hatırlamıyorum .. Bakmamm lazım

tolga_ozhan

Prokit, kırmızı
Sportline, beyazdır.

ArinFırat

bi hevesle apex 30 mm yay ve kule gergisi aldım,yay takacam ve sürtmesin diye 225/45 lastikleri değiştirdim 205-50 aldım ama aldıktan sonra yayı taksam mı takmasam mı sürter mi gıcırdar mı, tak tuk eder mi ikileminden kurtulamadım bir türlü,,,20 gün sonra tatile çıkacam, valizdi çantaydı yüktü derken yolculuğum kabusa dönüşürmü endişesiyle resmen kurdeşen döküyorum..17" jant 205 50 lastik ve 30 mm yay kombinasyonu nasıl olur fikri olan varmı?

Erdinc küflü

Ben aldığımda aracın uzerındeydi .. Hızlı yazınca 5mm oldu yazacaktım

Erdinc küflü

Prokit o zaman

alihsans

Bugün Alfa Romeo'ma 429,50 TL vergi yatırdım. Canım benim.
Kuş gibi hafifledim.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

saskuran

bi hevesle apex 30 mm yay ve kule gergisi aldım,yay takacam ve sürtmesin diye 225/45 lastikleri değiştirdim 205-50 aldım ama aldıktan sonra yayı taksam mı takmasam mı sürter mi gıcırdar mı, tak tuk eder mi ikileminden kurtulamadım bir türlü,,,20 gün sonra tatile çıkacam, valizdi çantaydı yüktü derken yolculuğum kabusa dönüşürmü endişesiyle resmen kurdeşen döküyorum..17" jant 205 50 lastik ve 30 mm yay kombinasyonu nasıl olur fikri olan varmı?
fırat bey 205 40 17 lastik ve kisa yay var bende kirmizi yay bilmiyorum kaclik . Bende şu anda tatildeyim inan cok zorlaniyorum cukur bozuk patika gibi yollardan kotu micir asfalttan gidiyorum genelde araba cok sarsiyo ben cok rahatsiz oluyorum arabayada bisey olacak diye cok yavas gidiyorum hic memnun deilim otobanda duz asfaltta iyi ama yukun varsa yol bozuksa asla tavsiye etmem .... tecrübeyle sabit ...eşim bile illallah etti bundan once mondeom vardi bu konuda harikaydi ......saygilar

SASKURAN.....

fethiparisa

16 KEY 09 oldu.

Başlığı ne zaman açıyorsun. Resim isteriz. Hadi artık :))

Ya aslında doğru düzgün kaliteli bir fotoğraf çekemediğim için koymuyorum yoksa çoktan eklemiştim.
Neyse pazartesi spoiler geliyor,paspas takımı da tamam.Önümüzdeki hafta içi gibi eklerim inşallah artık.Bekleniliyor olmak iyi hissettirdi Eyvallah.

ArinFırat

fırat bey 205 40 17 lastik ve kisa yay var bende kirmizi yay bilmiyorum kaclik . Bende şu anda tatildeyim inan cok zorlaniyorum cukur bozuk patika gibi yollardan kotu micir asfalttan gidiyorum genelde araba cok sarsiyo ben cok rahatsiz oluyorum arabayada bisey olacak diye cok yavas gidiyorum hic memnun deilim otobanda duz asfaltta iyi ama yukun varsa yol bozuksa asla tavsiye etmem .... tecrübeyle sabit ...eşim bile illallah etti bundan once mondeom vardi bu konuda harikaydi ......saygilar

SASKURAN.....
Saygılar benden,yorumunuz için teşekkürler.205/40 ın yanağı 8 cm,205/50nin 10.2 cm. Sertliği Yaydan yaya değişiklik gösterir benimki apex,kaliteli marka ama konforu konusunda tecrübem yok.ya taktıracam ve binecem memnun kalmasam çıkaracam oda maddi külfet 200 tak,200 sök boş yere 400 tl den olmak isyemiyorum..apex 30mm kullanan varmı aramızda acaba?