Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Plakalarım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak

fotoları yüklemeyi denedim ama beceremedim yadım eden olursa yükleyeyim Register or Login"/>

Edited by - Onur on 24/09/2005  00:41:08
1997 Gtv V6 TB

alfisti

mesaj yazma kutusunda dağ ve güneşin olduğu seçeneği tıklıyorsun ve ordaki gerekli boşluğa url yi giriyorsun... umarım bu şekilde oluyordur burakcım...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Burak

onu buldum ulvi abi ama bilgisayarımda kayıtlı url olarak ne gireceğim masaüstü mü:)
1997 Gtv V6 TB

alfisti

ha eyvah o zaman sıkıntı.. resmleri biryere upload etmen lazım... aroc tr galeriye upload etsene?
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Burak

yüklemeyi beceremedim galiba , linklerini veriyorum aşağıda Register or Login"/>

You are not allowed to view links. Register or Login">www.globalayakkabi.com/ss11.jpg

You are not allowed to view links. Register or Login">www.globalayakkabi.com/ss12.jpg

You are not allowed to view links. Register or Login">www.globalayakkabi.com/ss13.jpg

You are not allowed to view links. Register or Login">www.globalayakkabi.com/ss14.jpg

1997 Gtv V6 TB

n/a

çerçevesiz app niye yaptırmadınız diye bi soru sorcam ama sanırım fiyattan dolayı

Burak

ön plakayı küçük istediğim için böyle yaptım , yapmışken ön arka takım olsun dedim
1997 Gtv V6 TB

Onur

bugun gördüm turluyodun bostanlıda hayırlı olsun!

Alfa 156

Güzel olmuş güle güle kullanın

n/a

burak hayırlı olsun

Burak

teşekkürler
1997 Gtv V6 TB

Cem

MErhabalar, App 'ler hayırlı olsun, aynı renk 156 1.6 aldım geçen hafta, 2001 mmodel ve bende bu plakadan istiyorum,nerde yapıldı,ruhsatla ilgili bir işlem gerekli mi ve masrafı ne tuttu toplam?? YArdım bekliyorum lütfen..

Burak

kusura bakma bayadır girmiyodum siteye .
ruhsatlık bi işlemi yok tabelacıda yaptırmıştım ama polislerle çok problem oldu söktüm şu an
1997 Gtv V6 TB

Gouki

Hayırlı olsun ama umarım polisler rahat verir

kaiserhose

Ya uyuz olduğum benim plaka çerçevem alfa service idi. Geçen arabayı yıkamaya bıraktığım adamlar bosch car servisi takıp öbürünü çıkarmışlar. sormadan hem de. Bişi de diyemedik. Korkum bu araba başka servise ditmiş. deyip garanti dışına beni atmaları:) tabi o kadarı olmaz da...

Alfadanadam

Çağlar sen bu servis işini iyice paranoya yaptın haa :)
Birşey olmaz merak etme sen..

n/a

Ben arkayı beğendim ama işin açıkçası ön tarafı pek beğenmedim..

bugra

on plaka biraz daha kücük olsa daha iyi olurmus bence...fontlar cok olagandisi oldugundan polisin de epey dikkatini cekmis anlasilan..bazi aksesuarcilarda orjinal plakaları vinyl ile üzerlerini kaplayıp yada boya ve vernik ile yeniden şekillendirip App plaka goruntusunun elde edildigini duymustum..malum mühürlere zarar gelmedignden herhangi bir kanunsuzlukta teşkil etmiyor.

Edited by - bugra on 30/09/2006  21:01:09

kaiserhose

quote:

Çağlar sen bu servis işini iyice paranoya yaptın haa :)
Birşey olmaz merak etme sen..

Abi her yerdeler
                 HER YERDELER . :) sessiz olalım allahaşkına!