Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Evo 8 - 2x e36 M3- e36 320 cabrio - 106gti -308-207-Corolla Photoday

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canselmo

Merhabalar. Arkadaşlarımın  araçlarını ara sıra cektigim fotograflarını paylaşmak istedim.

Herşeyden önce lens sıkıntım var malesef 50mm ile cektim tripotum sıkıntılı vs yer bulmak zaman ayarlamak dert oldu .. Neyse umarım seversiniz

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şimdilik bu kadar aslında daha cok fotograflarım var ama diğer pcde yüklü onlarıdı yavaş yavaş eklerim.
2.memleket  = İtalya

Doğa Tosun

e36 M3, ona da çakal desenize     :kahve:

temizini alacak, benzinini koyacak param olduğunda başka alternatif yok benim için. Bir de sanırım başlıktaki 320 cabrio değil "coupe" olacak.

e36 M3  :nazar:
e36 M3  :yukari-ok:
e36 M3  8)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

canselmo

You are not allowed to view links. Register or Login

temizini alacak, benzinini koyacak param olduğunda başka alternatif yok benim için. Bir de sanırım başlıktaki 320 cabrio değil "coupe" olacak.

e36 M3  8)

Aslinda e36 cabrio fotografida vardi upload yaparken gitmis galiba yada unuttum :D

Birde soyle diyim m3 ler icin turkiyede nadir temizlikte ve sorunsuz m3leri ikiside gri olan gaz m3 asiri temiz yeni alindi, diger mavi ise sahibi bastan yaratti araci
2.memleket  = İtalya

erdem1904

e36 M3  8)

+1500 ama piyasada içi çakal dolu bir sürü m görünümlü 320-325-328 leri ne yapacağız Doğa :) Daha dün akşam Şaşmaz da lacivert e36 coupe gördüm. Temizliğine güzelliğine hayran kaldım. Ama kullanan ve bu yüzden aracın imajı  :asagi-ok:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Incablue

E36 kasa bmw almayı çok isterken, 147 alıp buradan bu iletiyi yazmak nasibimizde varmış :) Her gördüğümde iç çeker kendime bir söz daha veririm, bir gün o modelin sahibi olucam. Araçların maşallahı var bu arada :nazar:

Alfadanadam

Lütfen kusura bakmayın ama ben bu paylaşımı anlamadım !

Kendinize ait başka bir marka aracınızın fotolarını paylaşma isteyebilirsiniz, niş dediğimiz araçların da fotolarını paylaşabilirsiniz; o da çok makul.

Ama yolda izde bolca gördüğümüz modelleri marka bazlı bir sitede niye paylaşıyoruz? Hadi çok güzel bir M3 gördünüz, güzel fotolarını da çektiniz ama Toyota Corolla nedir mesela?

canselmo

Lütfen kusura bakmayın ama ben bu paylaşımı anlamadım !

Kendinize ait başka bir marka aracınızın fotolarını paylaşma isteyebilirsiniz, niş dediğimiz araçların da fotolarını paylaşabilirsiniz; o da çok makul.

Ama yolda izde bolca gördüğümüz modelleri marka bazlı bir sitede niye paylaşıyoruz? Hadi çok güzel bir M3 gördünüz, güzel fotolarını da çektiniz ama Toyota Corolla nedir mesela?

Ben amatorde olsa fotografcilik yapiyorum, burdan yanlis anlasilcak bi durum yok aslinda arkadaslarimin rocasi uzerine cektigim fotograflar hepsi genel olarak yazdigim forumlarda paylasilir amac arac degil aslinda
2.memleket  = İtalya

Ugur55

Sizde yanlış anlamayn bir elestirim olacak acıkcası hem araclar hem resimler pek ilgi çekici değil bencede.kızmayn ama cogunlukla apaçilerin sürdüğünü düşündüğüm bu aracları alfa forumunda görmek bizim araclarımızın yanında buraya yakışmadıklarını düşündürttü  kişisel olarak.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

vieri

Güzel fotoğraflar ben beğendim.Özellikle pejo ve clio bulunan fotoğrafları.Ama alfalarla da çekim yapmanızı isteriz.  :)
Bu araçları genelde apaçiler sürüyor demek doğru olmaz bence.Apaçi bu hangi aracı seçeceği belli olmaz.  :)

murat_016

ne apaçisi arkadaş derler adama,bugün markaya bağlamak saçma geliyor bana apaçi mercedes'ede binse ferrari'yede binse apaçi apaçidir markalara vurmayın bunu artık.

can kardeşim seninde eline sağlık demekki gaz m3 sizin oralara geldi  :)

canselmo

Sizde yanlış anlamayn bir elestirim olacak acıkcası hem araclar hem resimler pek ilgi çekici değil bencede.kızmayn ama cogunlukla apaçilerin sürdüğünü düşündüğüm bu aracları alfa forumunda görmek bizim araclarımızın yanında buraya yakışmadıklarını düşündürttü  kişisel olarak.
Kişisel görüşünüze saygı duyarım sonuçta burası bir markaya gönül vermiş kişilerin forumu tabi ki. Bende alfa sever olarak buraya geldim .
Ben cektigim fotografları sizlerinde görmeniz için ugraştım koydum, Ben buraya cektigim bayanların rusların fotograflarını koymadım. :D  Ayrıca markaya göre apaçilik cok farklı olaylar.

Bu görünen 3 tane bmw sahibide efendiler efendisi abimdir ,evo ve digerleride cok saygın arkaşdalarımın araçlarıdır.

2.memleket  = İtalya

canselmo

Güzel fotoğraflar ben beğendim.Özellikle pejo ve clio bulunan fotoğrafları.Ama alfalarla da çekim yapmanızı isteriz.  :)
Bu araçları genelde apaçiler sürüyor demek doğru olmaz bence.Apaçi bu hangi aracı seçeceği belli olmaz.  :)
Alanyada kalıyorum sizin kadar bende istiyorum bir alfa denk gelsin cekelim diye ama malesef yok 2 tane 159 var onlarında sahiplerini tanımıyorum malesef
2.memleket  = İtalya

vieri

Alanyada kalıyorum sizin kadar bende istiyorum bir alfa denk gelsin cekelim diye ama malesef yok 2 tane 159 var onlarında sahiplerini tanımıyorum malesef

O zaman ilk çektiğiniz alfa fotoğrafı kendi alfanız olur umarım.

ES53

Tamam kusura bakmayin belki hepimiz alfa kullaniyoruz ama arkadasin paylastigi araclara apaci arabasi demek cok sacma.Hic biri apaci araci degil,corolla diye ezdiginiz arabada ne gibi bir apacilik gordunuz.Diger araclardan bahsetmiyorum zaten cogu performans araci

Sent from my iPhone using Tapatalk

canselmo

O zaman ilk çektiğiniz alfa fotoğrafı kendi alfanız olur umarım.
inş oyle olur umarım :D
Tamam kusura bakmayin belki hepimiz alfa kullaniyoruz ama arkadasin paylastigi araclara apaci arabasi demek cok sacma.Hic biri apaci araci degil,corolla diye ezdiginiz arabada ne gibi bir apacilik gordunuz.Diger araclardan bahsetmiyorum zaten cogu performans araci

Evet bende anlayamadım gercekten böyle tepkiler alıncagı aklıma gelmezdi.
2.memleket  = İtalya

Ugur55

Sadece düşüncemi söyledim hoşuma gitmediğini belirttim.gözlemlerime dayanarak yaptığım genellemeyide kimse üstüne almasın.yine aynı seyleri soylerim aracların cokta bir albenisi yok emek verio fotograf cekmişsiniz o ayrı elinize sağlık.burada amac kimseye sallamak değil fikir belirtmekti.katılmayabilirsiniz ama bunuda düzgün kelimelerle yapmak gerekir.olay budur uzatmayada gerek kalmaz diye düşünüyorum.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Rotweiler

Bak işte böyle temiz orijinal BMW'ye can kurban. Tam bir yakışıklı.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Doğa Tosun

ben biliyordum böyle yorumlar geleceğini, o yüzden "ona da çakal desenize" demiştim :)

ben ne alfa'lar gördüm çakal, ne bmw'ler gördüm resimdekiler gibi orjinal dikiş makinesi. Uğur Bey'e değil bu lafım. e36 gördü mü "çakal, hırbo, hanzo,barzo,it,köpek" diyen, 106'ya, bmw'lere, ek9 civiclere vb bu tarz arabaları gördü mü şak diye "çakal arabası, serseri arabası vb" saçma sapan damgalar yapıştıran  herkese. Ben şu an 147,gt ve 159 sahibiyim. Alfa'yı da şu forumda ben alfistiyim ("ben alfistiyim" ne demekse bkz:"alfista"), ben böyle alfacıyım, ben alfaya ölürüm, başkasına binmem diyen çoğu kişiden daha çok severim. Ama böyle arabaların, özellikle BMW'lerin, orjinal ve düzgünlerine hastalık derecesinde hayranım. Ve ne insanlar tanıyorum 20 yaşındaki bmw'sinin üzerine titreyen, toplumumuzda "masraflı" diye tabir edilen alfa'larımıza bizim yaptığımız o masrafların kaç katını kafam rahat olsun diye değil, arabasına olan sevgi ve hayranlığından yapan insanlar.

Bu yapıştırılan çakal damgasının, alfa'nın "sorunlu" bilinmesinden hiçbir farkı yok. Nasıl birisi alfa'nızı görünce "ya hocam bunlara çok masraflı sıkıntılı diyolar" deyince hoşunuza gitmiyor, o arabalara düzgün binen insanların da hoşuna gitmiyor. (neredeyse 1 yıl e36 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu). Önce arabaya ve sahibine bakın. Aynı şeyler 106 için, honda'lar için, hepsi için geçerli. Bentley'e binen herkes asil, soylu ve aristokrat değil. Bunlara binen herkes de çakal değil. En çok hoşuma giden de bu damgaları yapıştıran peşin hüküm insanların %99'unun hayatında bırakın m3'ü, e36 316'nın içine oturmamış, 320'nin mütevazi 6 silindirinin titreşimlerini hissetmemiş, honda ile vtec açıp devir dönmemiş, 106 gtı'ın fwd'ler içinde eşine zor rastlanır naturalliğini yaşamamış insanlar. Tıpkı alfa'ya binmeden problemli diyenler gibi.  ;)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Doğa güzel özetledin.  :yukari-ok:
Genel bir algı oluşmuş,hal böyle olunca aradaki istisnalarda güme gidiyor.  :)
Ama bu istisnalar çok az veya bu markalar/modeller sayıca çok olduğu için gözümüze az görünüyor.

francobaresi

Beyler yanlis anlasilma olmasin, cakal apaci gecince espri olsun diye taz resmi paylastim . Yoksa resimleri, araclari yaftalama derdim yok :) sahsi fikrim olarak alfadanadam gibi dusunuyorum, daha cok dh forum tarzi yerlerde paylasmaya uygun fotolar gibi geldi marka temelinde bi forumda olmamiz sebebiyle

Cuore sportivo

canselmo

2.memleket  = İtalya

aurora

Doga tesekkurler aciklaman icin ;)

Ellerine sağlık ;)

Evo çok cici görünüyor...

tunerviper

GAZ M3 çok iyi yürüyor bildiğim kadarı ile roll videolarını zevkle izliyorum. Diğer araçlara da maşallah.
Turbo Twin Spark

master

Yüzde meselesi.

Şöyle biraz oynanmış E36'ya binip de çakallık yapmayan insan yüzdesini alsak %10'u geçer mi bilmiyorum. 106 GTI'ların neden kazasızını geçtim taklasızını bulmak zor?

Ben de E36 kasayı çok seviyorum. Hatta yıllar önce bir ara az daha E36 M3 alıyordum, son anda vazgeçtim. Ama benim bu kasayı çok seviyor olmam genel kullanıcı kitlesinin çakal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu E36'ya da has değil. 20-30 yaş arası BMW kullanıcı kitlesinin araba kullanım tarzı, ve genel hayat görüşü benim ekseriyetle uzak durmak istediğim insanlarla tamamen paralel olduğu için bugüne kadar BMW almadım.

Safi "araba" olarak değerlendirirsek BMW'nin çok güzel modelleri var, ancak TR'deki kullanıcı kitlesinin geneli ile birleştirildiğinde benim için uzak durulması gereken bir marka haline geliyor. Bahsedilen, çakal olmayan arkadaşlarınızı ayrıca tebrik ederim, çünkü kendilerine yafta yapıştırılma riskine rağmen almışlar seve seve kullanıyorlar. Burada kimse zaten düzgün insanlara bir şey demiyor, ancak genel profil belli :)

Not: Temiz E39 M5 veya temiz E46 M3 şu anda almak istediklerim arasında, ama almayacağımı da biliyorum :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS