Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Evo 8 - 2x e36 M3- e36 320 cabrio - 106gti -308-207-Corolla Photoday

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Yüzde meselesi.

Şöyle biraz oynanmış E36'ya binip de çakallık yapmayan insan yüzdesini alsak %10'u geçer mi bilmiyorum. 106 GTI'ların neden kazasızını geçtim taklasızını bulmak zor?

Ben de E36 kasayı çok seviyorum. Hatta yıllar önce bir ara az daha E36 M3 alıyordum, son anda vazgeçtim. Ama benim bu kasayı çok seviyor olmam genel kullanıcı kitlesinin çakal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu E36'ya da has değil. 20-30 yaş arası BMW kullanıcı kitlesinin araba kullanım tarzı, ve genel hayat görüşü benim ekseriyetle uzak durmak istediğim insanlarla tamamen paralel olduğu için bugüne kadar BMW almadım.

Safi "araba" olarak değerlendirirsek BMW'nin çok güzel modelleri var, ancak TR'deki kullanıcı kitlesinin geneli ile birleştirildiğinde benim için uzak durulması gereken bir marka haline geliyor. Bahsedilen, çakal olmayan arkadaşlarınızı ayrıca tebrik ederim, çünkü kendilerine yafta yapıştırılma riskine rağmen almışlar seve seve kullanıyorlar. Burada kimse zaten düzgün insanlara bir şey demiyor, ancak genel profil belli :)

Not: Temiz E39 M5 veya temiz E46 M3 şu anda almak istediklerim arasında, ama almayacağımı da biliyorum :)

+1500 ki ben de BMW yi çok seviyorum. Ama kullanıcı kitlesi sebebiyle uzaktan seyretmekle yetiniyorum. Çakal yaftasını kabulleneceksem de gider e30 325'e binerim :) 1 yan 2 yan 3 alayına isyan :)

Kullanan düzgün kitleye gelince benim kuzenim özel bir bankada şb.müdür yrd.cısı her hafta sonu e30 320 i yle Dikmen de çakallık yapıyor. Adam hafta sonu ayrı karaktere bürünüyor :) Düzgün adamı da bozuyor bu marka ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Ugur55

Yüzde meselesi.

Şöyle biraz oynanmış E36'ya binip de çakallık yapmayan insan yüzdesini alsak %10'u geçer mi bilmiyorum. 106 GTI'ların neden kazasızını geçtim taklasızını bulmak zor?

Ben de E36 kasayı çok seviyorum. Hatta yıllar önce bir ara az daha E36 M3 alıyordum, son anda vazgeçtim. Ama benim bu kasayı çok seviyor olmam genel kullanıcı kitlesinin çakal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu E36'ya da has değil. 20-30 yaş arası BMW kullanıcı kitlesinin araba kullanım tarzı, ve genel hayat görüşü benim ekseriyetle uzak durmak istediğim insanlarla tamamen paralel olduğu için bugüne kadar BMW almadım.

Safi "araba" olarak değerlendirirsek BMW'nin çok güzel modelleri var, ancak TR'deki kullanıcı kitlesinin geneli ile birleştirildiğinde benim için uzak durulması gereken bir marka haline geliyor. Bahsedilen, çakal olmayan arkadaşlarınızı ayrıca tebrik ederim, çünkü kendilerine yafta yapıştırılma riskine rağmen almışlar seve seve kullanıyorlar. Burada kimse zaten düzgün insanlara bir şey demiyor, ancak genel profil belli :)

Not: Temiz E39 M5 veya temiz E46 M3 şu anda almak istediklerim arasında, ama almayacağımı da biliyorum :)
Tamda anlatmaya çalıştıgım sey bu aslında.bu araclar ve kullananlar ile ilgili genel düşünce bencede bu.yıksa kimseye sen apaçisin cakalsın diye bir yaftalama yapmadım yapmamda.fikrimi belirttim ve gordugum cogunluk aynı seyi düşünüyor.aracların bir albenisini gormesemde  fotolar için elinize sağlık yinede.emege saygıda kusur yok.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

agucba

1. Öncelikle konu yanlış yere açılmış. Fotoğraflarda Alfa Romeo yok ve bu sebeple Alfa Romeo - Genel altında açılması uygun olmamış.

2. Fotoğraflarda Alfa Romeo veya Alfa Romeo'nun uzaktantan veya yakından akrabası diye tabir ettiğimiz markalar olmadığı için yine başlık açılması uygun olmamış.

3. Eğer illa ki güzel veya sanatsal olduğu düşünülen fotoğraflar varsa ve Alfa Romeo yoksa, bunları bunun için uygun farklı başlıklarda paylaşalım. Mesela "Gececiler Gündüzcüler", mesela "Dünya'dan farklı fotoğraflar" ki bunun amacı aslında dünyada otomobil haricinde de bir hayat olduğu ve bunlar için paylaşımları burada yapabileceğimizdendi. Yani sırf Alfa Romeo harici otomobil paylaşımları için değil. Veya fotoğrafları sergileyebileceğimiz "Fotoğrafçılık" başlığımız mevcut.

3. Burasının bir Alfa Romeo Portalı olduğu unutulmamalı. Paylaşımlarımızın ana ve ortak sebebi budur. Başka markaları sevebiliriz, sahip olabiliriz ama lütfen farklı marka başlıkları açılmasın. Zamanında buna göz yumulmuştu ve ondan sonra burası Alfisti Turkey olmaktan çıkmaya başlamış, devamlı olarak farklı farklı konular gelmişti.

Anlayacağınızı düşünerek herkese güzel bir Cuma günü diliyorum.

///////////////

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login son paragrafın yüzüme ince bi sırıtış yerleştirdi,maalesf arkadan çekiş bmw gibi makinaların böyle bi etkisi var,75 aynı şeyleri yaptırıyor bana zaman zaman ve samimi söylüyorum utana sıkıla oluyo bunların çoğu yaş falan aldı başını malum  ;) düzgün düzgün giderken birden bi viraj falan, arabanın arkasını yanımda buluyorum ve hemen uzaklaşıyorum ordan  :D .
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

canselmo

1. Öncelikle konu yanlış yere açılmış. Fotoğraflarda Alfa Romeo yok ve bu sebeple Alfa Romeo - Genel altında açılması uygun olmamış.

2. Fotoğraflarda Alfa Romeo veya Alfa Romeo'nun uzaktantan veya yakından akrabası diye tabir ettiğimiz markalar olmadığı için yine başlık açılması uygun olmamış.

3. Eğer illa ki güzel veya sanatsal olduğu düşünülen fotoğraflar varsa ve Alfa Romeo yoksa, bunları bunun için uygun farklı başlıklarda paylaşalım. Mesela "Gececiler Gündüzcüler", mesela "Dünya'dan farklı fotoğraflar" ki bunun amacı aslında dünyada otomobil haricinde de bir hayat olduğu ve bunlar için paylaşımları burada yapabileceğimizdendi. Yani sırf Alfa Romeo harici otomobil paylaşımları için değil. Veya fotoğrafları sergileyebileceğimiz "Fotoğrafçılık" başlığımız mevcut.

3. Burasının bir Alfa Romeo Portalı olduğu unutulmamalı. Paylaşımlarımızın ana ve ortak sebebi budur. Başka markaları sevebiliriz, sahip olabiliriz ama lütfen farklı marka başlıkları açılmasın. Zamanında buna göz yumulmuştu ve ondan sonra burası Alfisti Turkey olmaktan çıkmaya başlamış, devamlı olarak farklı farklı konular gelmişti.

Anlayacağınızı düşünerek herkese güzel bir Cuma günü diliyorum.
Bu başlıgı açarken forumdaki başlıklara baktım. Fotograflar kısmını göremediğim için buraya açmak zorunda kaldım bilerek veya isteyerek acmadım.

Evet burası alfa romeo forumu bende alfa severim . Bununda farkındayım konu apaçilik kısmına girdi o beni rahatsız etti acıkcası.
Teşekkürler
2.memleket  = İtalya

Doğa Tosun

bu benim e36'm

bu da son gördüğüm hali..

yine insaflı davranıp "şimdilik" de olsa sadece jant ve individual business paket olan arabamı M pakete çevirmişler..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)