Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Film Sahnelerindeki Alfa Romeo'lar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
aston martın kovalayan 2 adet 159 harcanmış her ne kadar filmde olsa içim gitti.geçmiş sayfalarda bahsi geçen bi film biliyorum ama videosunu izlettirmek istedim..

159 görebildiğim nadir ve en iyi film sahnelerinden biriydi bond aston martinle yırtınmasına rağmen alfam peşini bırakmadı tabi bondun kurşunlardan eğilerek kaçması ise şahane heralde ceketi süpermen pelerini gibi kurşun geçirmezdi nede olsa ingiliz ajanı :)
o değildi bir mübarek zat şu youtube daki 159 testlerine altyazı eklese nasıl güzel olacak konusuda açılmış daha önce ama kitlenmiş sonra
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Inan

DIGITURK te "bir papamız var" adlı filmde papanın resmi aracı olarak mk1 156 var...önden arkadan içeriden şöför açısından heryerden araba sanki reklam filmiymiş gibi ortadaydı..

ozoozo

DIGITURK te "bir papamız var" adlı filmde papanın resmi aracı olarak mk1 156 var...önden arkadan içeriden şöför açısından heryerden araba sanki reklam filmiymiş gibi ortadaydı..

Papada italyana sahip çıkmazsa kim çıksın  :p hazır yerini bulmuşlar reklamıda vermişlerdir :D

Inan

top gear da da son izlediğim 4 bölümün 3 ünde ve cnn türk teki bölümde alfa romeo vardı...bir bölümde de alfaları resmen param parça ettiler..

ar.159

top gear da da son izlediğim 4 bölümün 3 ünde ve cnn türk teki bölümde alfa romeo vardı...bir bölümde de alfaları resmen param parça ettiler..
izleme linkini bulamadım varsa gönderir misin..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Inan

üzgünüm  .. "bbc knowledge " adlı kanalında  bu bölümler....bir aydır izliyorum.Ama bu gün CNN TÜRK deki top gear  izlenesi bir bölümdü...  Önce alfalardan bahsettiler ve sedan üretim yok diye üzüldüler.Ardından Maseratinin cipiyle dalga geçip bir 8C hakıında süper araba sayılmaz ama üstün bir araç hafif yapısı ile göz dolduruyor yorumu geldi.Bir ferrariye karşı MClanen ,lamburgini ve bir tane daha araç vardı süper araba sınıfında neyse bunları karşılaştırdılar ama başlarına gelmeyen kalmadı ..eğlenceliyi..diğer 4 bölüm de de alfa nın eski araçları  karşılaştırıldı ve GT  yerin dibine girdi...Bir bölümde de eski bir alfayı satıcıdan alıp öyle hor kullandılar ki yani içim kıyıldı...vs. özetleri bu  :)

Inan

Şu anda CNN TÜRK kanalında tekrarı yayınllanıyor....

sp4rc0

şu anda star'daki medcezir dizisinde 34TM7080 plakalı kırmızı MiTo var.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

alfa38

Tam hen yazacaktım sarışın eleman kullanıyor.  Film italyan ya mito baş rolde,  birde Freemont var.

Lbe

O ne abi öyle sac jantlı :asagi-ok: Bence dizide Giulietta görmemiz yakındır

Tolga033

İzlemeye başlayacağım Trance filmindeki Rosso 156.  :)
Film 2013 yapımı.

tunerviper

Turbo Twin Spark

Murad

alihsans

Hafta sonu CNN Türk'te Clarkson Amca'nın misafiri James McAvoy'du. McAvoy zamanında Nissan Micra, Clio falan kullandığını, şu an Audi Q3 kullandığını söyledi.
Welcome To The Punch filminden araba sahneleri gösterdiler. 159 kullanıyor filmde.
Clarkson "Filmde Alfa 159 kullanıyorsun, Q3'ten daha iyi diye düşünmedin mi?" diye sorunca çok güldüm.  :)) (29. dakikadan sonrası)

You are not allowed to view links. Register or Login 11. bölüm (26. dakikadan sonrası.)

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

tolga_ozhan

İlk resimi Dustin Hoffman'ın 1967 yapımı Graduate filmimden bir sahne olarak biliyorum.
Hatta Spider'ı Amerika'da çok meşhur yapan filmdir.

alihsans

İlk resimi Dustin Hoffman'ın 1967 yapımı Graduate filmimden bir sahne olarak biliyorum.
Hatta Spider'ı Amerika'da çok meşhur yapan filmdir.
Evet ilk ekran görüntüsü The Graduate'ten.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

The Graduate

Godfather

Düzeltildi :)

Alfadanadam

İzlemeye başlayacağım Trance filmindeki Rosso 156.  :)
Film 2013 yapımı.

Çok güzel bir filmdir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ugursahin90

Romantik komedi filminden 2 adet güzel italyan aşk geliyorum demez filmde de 1 adet mavi brera bir adet te 159 vardı ama sanırım o film i silmişim resimleri ekleyemedim.  :)

alihsans

2001 yılı temmuzunda İtalya'nın Cenova kentinde düzenlenen G8 Zirvesine tepki olarak başlatılan ayaklanmayı ve bu ayaklanma esnasında emniyet kuvvetlerinin yaptığı meşhur Diaz baskınını anlatan You are not allowed to view links. Register or Login isimli filmden iki sahne.

ar.159

walla arkadaşlar İMCDB bu işe son noktayı koymuş :o
içinde alfa olan tüm filmleri hemde model model listelemiş :alkis:

not: diğer forumdan alıntı bilgidir.
34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

walla arkadaşlar İMCDB bu işe son noktayı koymuş :o
içinde alfa olan tüm filmleri hemde model model listelemiş :alkis:

not: diğer forumdan alıntı bilgidir.
Vallahi bravo.  :alkis:

berkaykcr

Bizim çikiye bi dizi teklifi gelse de sahnelerde boy gösterse :)

Maalesef izmirde hiç yaygın değil böyle şeyler  :p
Smoke Giulietta

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2