Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ilk arabam, ilk konum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aytacbilgin

Tüm alfistlere selamlar. Bu foruma bir iki hafta önce üye oldum ve bahsetmem gereken ilk şey şu ki; hayatımda böyle bir dayanışma ve hoşgörü ortamına rastlamadım. Tek boş vakit aktivitem forumda dolaşmak ve güzelliklerin fotoğraflarına bakmak oldu diyebilirim. Sizlere böyle bir ortamı oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Kendimden bahsetmem gerekirse adım Aytaç İzmir'de yaşıyorum üniyi yeni bitirdim ve iş hayatına atıldım. Otomobiller ise çok küçük yaşlardan itibaren en büyük tutkum olmuştur. 5 6 yaşlarımdayken bile ailede araç marka modelleri bana sorulurdu. Eminim birçoğunuz benim gibisinizdir ve bizi Alfa ya yöneltenin bu tutku olduğunu hissediyorum. Çünkü biz otomobilleri vasıta olarak gören kesimin zıttıyız bence. Aradığımız gerçek otomobil ruhunu da alfa da bulabildiğimizi düşünüyorum. işin garip tarafı da bunları sadece bir kez bir 147 nin arka koltuğunda 5 dk lık bir yolculuk yapmış birisi olarak söylüyorum. :) Anlayacağınız benim aşkım biraz platonik. Neyse çok uzattım bunu okuyan arkadaşlardan özür dilerim benim amacım en yakın zamanda aranıza inşallah ilk aracım olacak olan 156 ile katılmak, öncesinde ve sonrasında bol bol sohbet etkinlik vs ile sizleri yakından tanımak. Bu güzel ortam için herkese tekrar çok teşekkür ederim

misket

Hoşgeldiniz, inşallah gönlünüze göre bir Alfa ya kavuşursunuz  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Alfadanadam

Hoşgeldiniz, hayırlısı olsun :)

Rotweiler

Hoşgeldin Aytaç,

Topluluğu zaten özetlemişsin. Umarım otomobil tutkun hiç eksilmez.
Bolca keyifli vakit geçirmen dileği ile.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

TRSemih

Hoşgeldin. Keyifli forumlar dilerim.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Gouki

Aytaç bey aramıza hoşgeldiniz.

aytcblgn4

Hoşbulduk çok teşekkürler :)

The Schuey

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

aytcblgn4

Hoşbulduk arkadaşlar sağolun :)

Adalı35

Hosgeldin. En kısa zamanda toplantılarda bulusmak dileğiyle.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

yaman50

2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

aytcblgn4

Hoşbulduk; çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) ben de toplantılar için oldukça  sabırsızlanıyorum :)

Kurzuk

Hoşgeldin. Eminim o güzel 156 bir yerlerde seni bekliyor. Ama kısa ama uzun birgün buluşacaksınız. Onu uzaktan sevmek de, aramak da, bulmak da, kullanmak da çook güzel olacak.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

chao

Hosgeldiniz.. Hayalinizdeki Alfa Romeo'ya en yakin zamanda kavusursunuz umarim
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

aytcblgn4

Çok teşekkür ederim gerçekten bu forum duygulandırıyor beni çok sağolun abilerim, arkadaşlarım :) ben de öyle inanıyorum ne demişler iki gönül bir olunca samanlık seyran olur :)

schumi

Hoşgeldiniz,tez zamanda Alfanıza kavuşmanız dileğiyle...

krm1983

Umarım en kısa sürede gönlünüze ve bütçenize uygun bir alfaya kavuşursunuz.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

nanotechmilas

Bütceniz nedir ve nasıl bir alfa 156 bakıyorsunuz yardımcı olalım :)

aytcblgn4

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) henüz biraz süresi var ama mk2 1.6 eli yüzü düzgün özellikle aramızdan birinin aracı denk gelirse gayet güzel olur şahsen :)

Fatihob

Hosgeldiniz :clover:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Tolga033

Hoşgeldiniz,istediğiniz Alfa'ya kavuşmanız dileğiyle.  :clover: